Mamici de mai-iunie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
dilaural spune:
'neatza!
Ce mai faceti???
Aseara m-am vazut cu Alia sa-si ia paturica! Este foarte "in forma"...
Alia, multumesc inca o data pt ciocolata... na! ca am primit si ciocolata nu numai inghetata!
Ce stiti de Ama? Zicea ca ma suna sa ne vedem inainte de programarea ei la doctor... si vad ca pana acum nici un semn de la ea si catre mine nici pe forum?!??!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
29+ cu
Andreea Eliza
LYLY809 spune:
Dilaural, mai asteapta un pic, te contacteaza ea, daca nu, ai cui sa-i dai paturicile, nici o problema, Bulina si Roxana mai vroiau cate una, si, deocamdata, nu am mai gasit la magazin!
Luana, daca vrei, poti sa vii sambata la mine, si te duk si in gradina botanica, caci e aproape de mine.
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
amiss_zip spune:
Salut mamici![]()
Azi este prima zi cand mergem la control la Nayel. Ne gandim sa schimbam medicul. Asa ca aceasta vizita va decide pro sau contra![]()
. Sunt foarte emotionata...nerabdatoare sa o vad pe bebelina si cu inima cat un purice sa fie totul ok.
Va pupam dulce si va mai tinem la curent 

28 fix, Petra 
cypocs spune:
DILAURAL, mersi 
Mie mi-a placut burticelul tau 
ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
magghyc spune:
Luana,
ziceam sa nu stai dupa mine cu intalnirea cu Lyly ca nu se stie cand oi fi libera. Acum ma strang de gat cu muncitorii pe diverse teme, va fi un balamuc total pt ca ne-au amanat cu cateva zile, iar noi aveam deja angajata echipa de muncitori la reparatii...care evident nu mai poate veni dupa cea care pune geamuri, ca de, stiti cum e , cand poate Tanda nu poate Manda!
Asa ca-s
de serviciu, si dupa ce am urlat la unul in telefon, cand a ridicat si ala vocea la mine i-am zis sa coboare tonul ca-s gravida si ma stresez usor.
A ramas fara replica!
Om vedea ce-o iesi, vreau si io idei de protejat cada ca-mi schimba si geamul de la baie (care e deasupra cazii) si ma gandesc ca faianta care va cadea imi va face cada praf , nu stiu cu ce sa o protejez?
Eu stiu cand am fost zugrav prin tari straine
(am muncit si io un weekend cand eram plecata cu o bursa si acu ma dau mare meseriasha) aia avea tot felul de plastice cu adeziv pt protejat lemn, ferestre, usi, mobila. Practic acolo cand am terminat de zugravit , am luat plasticele care acopereau camera, le-am aruncat si in urma a ramas luna, nici macar un strop de vopsea pe nicaieri...La noi cand am schimbat geamul din sufragerie am muncit cu mama o saptamana sa facem curat (sterge geam, sterge parchet etc). Aveti idee daca se gasesc si la noi astfel de folii de protectie cu adeziv sau vreau eu prea mult?
Magg
cu Nichita 32 de s+
cypocs spune:
AMIS, de ce schimbi doctorul ca nu mai stiu ?o sa-ti placa la Nayel .Asteptam vesti .
ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
amiss_zip spune:
Alia poveste lunga
...oricum noi asta intentionam. Sa vedem daca se poate si daca ne primeste. Daca da, atunci tb sa vorbim si cu medicul nostru actual sa ii dam vestea. La el ramanem cu alta problema pe care o are sub supraveghere. Ne este frica de faptul ca nu vom putea naste cu el (medicul nostru) pentru ca va fi foarte ocupat si nu vrem sa avem surprize
. Mie totusi nasterea asta cu medicul de garda mi se pare o ruleta ruseasca
.
Va pup si revenim cu vesti!
28 fix, Petra 
cristina1702 spune:
amiss_zip stai fara grija...te primeste fara probleme...
eu am fost la el prima data duminica trecuta (la sfatul ioanei) si a fost amabil...nici nu te inteaba de ce schimbi doctorul...eu inca sunt stresata de ideea asta cu schimbatul (in sensul ca nu-l cunosc si nu ma cunoaste cel nou...si daca as putea as merge in fiecare saptamana ca sa ma obisnuiesc cu el), dar asta e...azi merg pt a doua oara la el si de data asta merg si cu sotzul ca sa-mi spuna si parerea lui...nu mi-am anuntat doctorita ca nu mai merg la ea pt ca am fost foarte suparata pe ea, dar dupa ziua de azi cred ca o sa-i spun...
a, sa nu te sperie curtea spitalului pt ca exteriorul e cam trist...dar sectia de maternitate e renovata...eu azi o sa-mi fac curaj si o sa urmez sfatul ioanei de a vizita sectia asta, pt ca de acolo de unde are el cabinetul nu o sa vezi mare lucru...tot ce-ti dai seama este ca e foarte cald... am inteles ca arata bine si ca lumea e eamabila dar azi vreau sa vad cu ochii mei...
succes!
eu merg pe seara pe la 19:00-19:30, deci nici o sansa sa ne intalnim...
apropos, eu am 28 sapt si 5 zile si daca ramanem amandoua la nayel exista sanse sa ne intalnim la spital la nastere...a, eu nasc prin cezariana...tu? ca nu mai tin minte...
cristina1702 spune:
a, si inca ceva...
eu am uitat (eram emotionata) sa intreb daca in iunie e la spital...tot pt ca sunt speriata sa nu nasc cu altcineva... eu il intreb diseara...dar poate il intrebi si tu...
mihaela.f spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Luana,
ziceam sa nu stai dupa mine cu intalnirea cu Lyly ca nu se stie cand oi fi libera. Acum ma strang de gat cu muncitorii pe diverse teme, va fi un balamuc total pt ca ne-au amanat cu cateva zile, iar noi aveam deja angajata echipa de muncitori la reparatii...care evident nu mai poate veni dupa cea care pune geamuri, ca de, stiti cum e , cand poate Tanda nu poate Manda!
Asa ca-sde serviciu, si dupa ce am urlat la unul in telefon, cand a ridicat si ala vocea la mine i-am zis sa coboare tonul ca-s gravida si ma stresez usor.
A ramas fara replica!
Om vedea ce-o iesi, vreau si io idei de protejat cada ca-mi schimba si geamul de la baie (care e deasupra cazii) si ma gandesc ca faianta care va cadea imi va face cada praf , nu stiu cu ce sa o protejez?
Eu stiu cand am fost zugrav prin tari straine(am muncit si io un weekend cand eram plecata cu o bursa si acu ma dau mare meseriasha) aia avea tot felul de plastice cu adeziv pt protejat lemn, ferestre, usi, mobila. Practic acolo cand am terminat de zugravit , am luat plasticele care acopereau camera, le-am aruncat si in urma a ramas luna, nici macar un strop de vopsea pe nicaieri...La noi cand am schimbat geamul din sufragerie am muncit cu mama o saptamana sa facem curat (sterge geam, sterge parchet etc). Aveti idee daca se gasesc si la noi astfel de folii de protectie cu adeziv sau vreau eu prea mult?
Maggcu Nichita 32 de s+
Mag,
si eu trec prin acelasi modificari in casa: daramari de perete, pregatit camera lui bebe. Uff! ai mei cica termina pe marti-miercuri. Abia astept!!
Pt cada de la baie, uite cum am facut noi: am pus dopul la cada si ce moloz a cazut in cada, am maturat. daca vrei poti proteja cada si cu o folie de plastic(dar sa nu alunece muncitorii pe acolo) :-))
Flory,
eu fac drumul Buc-Brasov destul de frecvent. Uite cum fac eu in ultima vreme: o perna pusa pe scaunul de la masina(si stau pe ea tot drumul). Partile cele mai dureroase de drum sunt: la iesirea din Bucuresti/varianta de la Ploiesti(pana intri pe semi autostrada de acolo)/portiunea de pe Timis. Eu in portiunile astea imi intindeam scaunul din fata si stateam intinsa, iar Paul avea grija sa evite gropile sau zguduiturile. Si ne e bine! Bineinteles un no spa sa ai la tine(sau sa il iei inainte). In rest...in maxim 3 ore(fara pauza) si mers grijuliu ajungi fara probleme.
Mihaela
29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png