Mamici de mai-iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Era cat pe aci sa incep un scandal pe tema asta cu cezariana versus nasterea naturala dar am luat o mica pauza si am hotarat sa ma abtin.
Fiecare hotaraste ce crede ca e mai bine pentru ea , in urma tuturor informatiilor pe care le are si le alege. Cred ca nu e momentul sa incepem o discutie nesfarsita despre asta, exista acest subiect in alte sectiuni ale forumului si va invit sa dezbateti acolo.
Din respect pentru alegerile fiecareia eu va rog mult sa va abtineti la a mai face judecati de valoare pro sau contra uneia dintre variante!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Cristina, pai am spus...incerc sa am si eu o viata sociala si mai mult somn macar acum luna asta, ca apoi o iau din nou de la capat!
Pupici si voua!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Din respect pentru alegerile fiecareia eu va rog mult sa va abtineti la a mai face judecati de valoare pro sau contra uneia dintre variante!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004) [/green]

pozici [/font=Comic Sans MS][/b]

La asta ma refeream si eu... da' cu alte cuvinte!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 29+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Fetelor, va multumesc pt aprecieri. Si pt ca tot ati adus in discutie subiectul, sa stiti ca fetita mea s-a intors deja cu capul in jos, de aia ma doare mereu ficatul ca ma loveste cu picioarele, si se pare ca nu prea se va mai rasuci, pt ca e grasunica. Deci sper sa nu aiba circulara de cordon, ca in rest toate sunt prea bune!
ralucis 30+ si bb ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

e ,da cata lume m-a observat,si eu care eramsi credeam ca nu ma vede nimeni, ca inca nu am de spus prea multe,suntem cumintei, fara probleme deosebite ,o tensiune un pic cam ridicata,dar totul e sub control si fara tratament,va multumesc pt incurajari si promit ca intru si eu cu ceva completari,cand o sa ne apucam sa facem bagajul pt spital,deocamdata am cumparat tot ,ne mai lipseste pompa pt. sani,dar sunt in dubi ca nu prea o sa fie laptic ,sa nu o i-au degeaba.inainte sa raman gravida nu aveam forme la sani deloc,2 cm ,acum au aparut, dar nu cine stie ce 100g plus la fiecare,deci nu stiu,daca o sa ma ajute cu ceva pompa pt sani.si kg am luat, de la 63 la 77.va
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Fetelor, nu stiti nimic de Ama? A spus ca intra pe forum sa ne dea vesti dupa ce se intoarce de la dr (adica aseara)

VoichiV31+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Acum plec eu sa ma intalnesc cu ea sa-i dau paturicile...
Nu cred ca a patit nimic ca parea vesela la telefon...
Probabil n-are Internet. Daca nu ajungea ea pana diseara sa va dea de veste, va scriu eu pt ca ma duc la nasa mea si pot sa va scriu de acolo!
Hai pa si pupici!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 29+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Mai fetelor, da ce v-ati aprins asa? Eu nu am vrut sa supar pe nimeni cu exprimarea mea si cu opiniile mele. In fond si la urma urmei, fiecare naste cum vrea, nu cum cred eu ca ar fi bine. Cred ca era clar ca nu voi schimba cu nimic forma pamantului prin postarea mea. Sincera sa fiu, nu credeam ca asta e un subiect sensibil pentru voi. Daca s-a simtit cineva vizat si "nerespectat", imi cer scuze, nu asta mi-a fost intentia. Si cu asta inchei si promit solemn ca nu voi mai scrie nimic pe tema asta.

Simona 35+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana foarte bine...ai grija de tine! auzi, tu ai stabilit cu doctorul cat de cat o data pt cand nasti?

Mergi la inceput

Amalia, ne-am aprins, bre, ca suntem cu hormonii la cote maxime si cu nervii in pioneze! Dar daca promiti asa frumos sa nu mai deschizi sobiektu'..gata, ne linistim!

Cristina, am stabilit asa aproximativ ceva in jur de 3 mai ..dar conteaza mult si eco asta pe care o voi face luni sa vedem ce si cum cu placenta si apoi ce mai vorbim joi. Deci...inca nu stiu exact, plus ca ar putea si Serghei sa ne dea planurile peste cap. Oricum, teoretic ramane ca in primele zile de mai..pe la 38 si ceva, 39 de saptamani daca totul e absolut ok.

pozici

Mergi la inceput