Clubul nurorilor (31)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Da Alina, eu sunt una dintre persoanele care prefera fara anestezie! Si pt ca sunt un caz unicat in stomatologie (pe bune)...oricum nici anestezia nu ma prea place pe mine.... Doar la operatii primesc vreo 3 seringi de anestezic...in rest...suport, ca n-am ce face!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by marinar
Raza, Cherry cum va mai simtiti??
Cam rau... mi-am propus k sapt viitoare (nu stiu cand) sa fac o vizita la medic (gineco)... sa stiu, domne' odata ! da' "aia" tot nu au aparut... , noutati ???
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Neata!
Razuca, "uratii" nu au venit, ceea ce e de bine, ca nici nu vreau sa-i mai vad vreo 9 luni. Am un gust ciudat, tot ce mananc are alt gust, ma dor putin sanii, dar inainte de "vizita" asa mi se intampla, sunt ametita si mi-e si rau, imi vine sa . Nu-mi fac iluzii ca ar fi , ca nu vreau sa fiu dezamagita din nou. Voi mai face un test sambata, daca nu se va arata nimic la orizont.Tu cum te simti?
Revin, am putina treaba.
va pup
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Si eu am incaput ieri pe mana dentistului. Ma durea o masea si eu eram sigura ca am o carie (desi am grija de dantura mea si ma cam miram cum de am ajuns sa fac o carie care sa doara, ca trebuie sa fie destul de adanca pentru asta) si cand colo, o gingivita de toata frumusetea. Mai bine era carie, ca la aia musai anestezie si apoi n-are decat sa bazaie si baraie cat vrea. E, nu, detartraj, periaj profesional si "cireasa de pe tort" m-a uns cu ceva solutie pe la ginigia cu probleme, n-am mai avut voie sa mananc/beau nimic pana azi dimineata, in plus am un gust in gura de-mi vine sa . Asta e, o sa treaca. Oricum o sa incap din nou pe mana lui cat de curand, ca trebuie sa-mi schimb vreo 4-5 plombe pe care le am de cand lumea (una o am de cand eram intr-a V-a). Dar e un medic bun, asa ca imi fac curaj.
Eu am avut grija sa imi repar toata dantura. Dar de ceva vreme am niste sangerari puternice la periaj. Imi curge sange de la fiecare dinte. Sigur sarcina e de vina, ca am vazut ca nu sunt singura in situatia asta. Si la stomatologie mi-e lene sa merg
21+
POZE
impreuna spune:
Neatza dragele mele.
Imi pare rau de soti bolnaviori Andreea si Raza, da trece si perioada asta si se fac ei bine, vedeti voi
Raza nu pune la suflet, ca asa sunt unii "prieteni", probabil li se pare ca li se acorda prea putina importanta decat si-ar da ei. La noi nunta a fost un prilej bun sa vedem cine ne sunt prieteni adevarati si cine nu. Si surpriza a fost placuta, mi-am dat seama ca avem mai multi prieteni buni decat credeam. Au mai fost si dezamagiri, dar minore...
Sun si eu numa acolo ma gandesc, am niste emotii .....
Marina azi in afara de uitat la meci n-am nici un program, eventual curatenie:) Iar la meci nu ne uitam cu nimeni, prietenul cel mai bun al sotului cu care se uita de obicei e rapidist, asa ca am zis sa nu iasa cu scantei
Lavi distractie placuta cu nepotica, abia astept sa te vad cu bb ca tare ti-s dragi:)
Tin pumnii fetelor care asteapta vestea cea mare, sa fie (Raza, cherry, Marina)
Alynutza ce nebunie? De ce sa-ti dai demisia?
Andreea si tie o sa iti fie greu o vreme dupa ce pleci de la servici, dar te obisnuiesti sa vezi ca apoi nu mai sti cum sa prelungesti sa ramai cat mai mult acasa:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
fannna2003 spune:
neata fetele!
azi e o zi mareeee(mare sarbatoare)
Fla,Sun suntem alaturi de voi(si de sot ca e stelist)
Raza ai sa vezi ca pana la urma va fi ok...lume va venii la nunta...chiar daca una dintre prietenele tale te-a refuzat(se pare ca nu-ti e chiar asa de prietena)
a.cicel barbatii sunt mai rai la b0ala nu te necajii...le place sa fie alintati...poate si ptr ca ei in rest sunt stalpii casei
Him bravo dragutzo...cu atat mai mult ca le faci tu(deco) sunt mai dragutze...
lavi se pare ca te asteapta o zi plina...savureaz-o!!
pup toate fetele..si pe tine nadia cu toate ca dormi acum../banuiesc ca ne visezi,nu???
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Imi pare rau de soti bolnaviori Andreea si Raza, da trece si perioada asta si se fac ei bine, vedeti voi
Raza nu pune la suflet, ca asa sunt unii "prieteni", probabil li se pare ca li se acorda prea putina importanta decat si-ar da ei. La noi nunta a fost un prilej bun sa vedem cine ne sunt prieteni adevarati si cine nu. Si surpriza a fost placuta, mi-am dat seama ca avem mai multi prieteni buni decat credeam. Au mai fost si dezamagiri, dar minore...
Da, se fac bine k au nevestele grija de rasfatati... cat despre "prieteni"... e ok dak te duci la ei, dar sa vina la tine...da' zau mi-a placut ex de mai sus cu "zi cand e nunta?" sau "normal k venim, cum poti sa te gandesti k nu ?..."; vorba ta, la evenimente importante iti dai seama cine ti-e alaturi cu adevarat.
cherry cam asa ma simt si mi-e si frig, da' n-are leg cu... e cladirea din sticla si dak e cald, ma topesc, dak e frig, cand se opreste centrala, dardai pe aici...
Foto
Raza de soare spune:
nadia, cum e cu ? Aly, las' k suferi un pic acum si dup-aia e ok...
Foto
SunSmile spune:
Bhey ce cautati pe pagina 2? Ia hai...la scris nene!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
Raza, uite acum am vazut si eu ce-ai patit. Sper sa nu avem si noi surprize din alea... Chiar asa, cu cat timp inainte ar vrea sa fie anuntati? Eu de exemplu, in cazul persoanelor apropiate (prieteni,vecini) stiam ca fac nunta, ma asteptam sa ma cheme. Ca doar chestiile astea se afla... Ei lasa, ca bine zice Flavia, acum se alege graul de neghina. si mersi de incurajari. Sigur ca va fi bine, ca rabd numai sa am dinti frumosi la nunta .
Sun, de ce nu faci anestezie? Nu-ti prinde? Eu de exemplu am avut de rezolvat niste plombe pe dintii din fata si mi-s asa de sensibili, ca n-as fi suportat fara anestezie.
Fetelor din Bucuresti, daca aveti nevoie si eu pot sa va recomand o d-na doctor stomatolog f. buna (la care mergeam cand locuiam in Buc.) in zona Drumul Taberei/Ghencea.
Andreea, ar fi bine sa-ti faci timp sa mergi la stomatolog. S-ar putea sa fie gingivita si la tine, ca si eu tot aceleasi simptome le-am avut acum. Nu-i bine sa lasi netratat. De papica nu ma intreba, ca eu sunt la regim, azi mananc iaurt cu fulgi, ca aseara n-am mai apucat sa fac salate.
Flavia, nebunie ca firma a facut o chestie si suna clientii innebuniti la mine, pentru ca serviciul de relatii clienti e super saturat si super ocupat, de 3 zile suna cate 3 linii de-odata. Clientii nu vor sa inteleaga ca nu la mine trebuie sa sune, injura, etc etc, ori eu n-am nervi si stomac de relatii clienti. De aia ziceam ca-mi depun demisia... Ca de 3 zile nici sa mananc si sa merg la baie nu apuc... Dar oricum sunt happy acum ca tocmai am vorbit cu viitorul meu sef si se pare ca in 17 imi iau noul post in primire si vin iar la vechiul birou, aproape de tine!
camelia72 spune:
'Neata,fetele!
Am intrat sa semnez condica sa nu cumva sa ma puneti nemotivat...!
Am atata treaba azi,la ora 12 am sedinta la gradi la fie-mea...va dati seama ca voi merge cu Mihai...cred ca va devasta tot pe acolo...!
Fetele,stelistele...si sotul e microbist si m-a corupt si pe mine iar in seara asta voi fi din nou stelista...HAIDE STEAUA...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE