Clubul nurorilor (31)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Bau!
Mi-au plecat si mie musafirii! Cand au venit i-am pus sa cante imnul Stelei...ca altfel nu intrau! Si au iesit vecinii si ii aplaudau! Ehhhhh....cand o fi casa gata pot sa-i tin in curte pana-mi spun si colinde si poezii!
Acush ma'c si io la baitza aromata...apoi un timp de iubire cu baietii si nani. Ca la 4 iar tre sa fiu up.
Pupi si ne auzim maine...o sa fiu mai ciudatzica!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Neataaaaaaaaaaaa
Si ultima si primaaaaaaaa.....
O zi faina fetelor! Azi sunt....dussssssssaaaaaaaaaa!
Pupi
Fla nu mai poooot!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
a.cicel spune:
neatza
Him sotul meu nu se vaieta, dar mai bine ar face-o decat sa stea ca o leguma in pat. Aseara, dupa ce am facut mancare, curatenie si altele prin casa, ma pun si eu in pat. Simt ca parca are temperatura si il rog sa isi puna termometrul Stii ce mi-a zis? Sa i-l duc eu. M-am uitat la el... Si fara sa il intreb nimic imi spune: "Mi-e lene sa ma ridic din pat" E adevarat ca nu are voie sa se ridice din pat, dar macar atata putea sa faca si el. L-am certat si s-a suparat ca un copil. Of Doamne. Si doctorita a confirmat oreion, asa ca sta si saptamana viitoare in casa.
Si sa ma mai dau o veste. Eu de pe 15 mai intru in concediu de odihna, si din 22...in prenatal. I-am spus sefului ca nu ma simt foarte bine, mai ales ca stau pe scaun toata ziua. N-a avut ce face si a dat anunt in ziar ca angajeaza secretara. De azi astept invazia de fete care vopr sa imi ia locul. Sefului nu prea ii convine ca trebuie sa se obisnuiasca cu altcineva, mai ales ca eu sunt aici de cand s-a infiintat firma. Cred ca o sa ii fie greu, dar asta e...
21+
POZE
lavinai spune:
neatza fetele!!! sunt si eu pe baricade, dar nu pt munlt timp ca acusi imi ajunge nepotzica....si ...azi nu o sa mai pot pana diseara sa intru!!!
la noi vremea e "scarboasa" , azi nu cred ca ies din casa....
sun, distractiue diseara si sa fie cu noroc!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Oare Raza pe unde esti? Ca azi ai fost scumpa la vedere:)
'mneata ! apai la 23 si ceva, visam de mult... k la 21 eram in pat... puiu e cam racit, avea febra, frisoane si dupa un dus fierbinte, s-a bagat sub papunica... si io hop langa el ! si... cum m-a luat in brate... si la 4:30 ne-am trezit in triluri de mierle...
Aseara m-am apucat sa sun sa vad cum ne vedem cu lumea sa dam invitatiile...si ma cam k o buna prietena a zis din start "nu" (nici macar "ma mai gandesc"), dupa care ma intreba dak sunt supi..."pai, tu cum ai fi, k niciodata nu m-am gandit k nu vei veni la nunta mea?"...si tot ea s-a suparat, k acum o anunt ?da' cand ar fi vrut, cu 15 ani inainte??? si dupa asta, pleostita, am continuat... mai subtil... si aud "da, ce mai faci?... multumesc, bine...(ma gandeam cum sa atac subiectul) si aud "asa, zi:cand e nunta?
(cine vrea sa vina, afla indirect)... si de maine avem program de vizite in fiecare zi... k azi e meci, puiu vrea sa-l vada... mai bine, stau eu linistita si-mi pun invitatiile in plicuri...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
marinar spune:
LUPTA STEAUA
Neata fetelor
mai ce zi agitata, sigur din cauza meciului.
Sun la ce ora e meciul??? Eu sper din tot sufletul sa castige Steaua ca sa am diseara un sot fericit... poate concepem si un bb cu ocazia asta ca tot sunt la ovulatie (cred)
Andreea sunt sigura ca ti-e greu dar mai important e bb. O sa te obisnuiesti tu
Lavinia ce frumos ca o sa ai o zi cu nepotica ta. Eu nu am mai vazut-o pe a mea de cateva saptamani. Offf ce mi-e dor de printzesa mica.
Him super dragutze decoratiunile. ai talent drautza
Flavia azi ce program mai ai?? Musafiri la vizionat meciul???
Raza, Cherry cum va mai simtiti??
va pup pe toate si vb mai tarziu
marina
pozici
SunSmile spune:
Marina te pup! meciul incepe la 20.30. De la ora 20 incepe transmisia live. Pe stadion se da drumul la 16.30 si pana la 19.30.
Andreutz succes cu fetele....asta e! Trebuia sa stie seful tau ca va veni si momentul asta!
Pupi
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Raza, Cherry cum va mai simtiti??
Cam rau... mi-am propus k sapt viitoare (nu stiu cand) sa fac o vizita la medic (gineco)... sa stiu, domne' odata ! da' "aia" tot nu au aparut... cherry, noutati ???
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
'Neatza fetelor! Azi a inceput destul de linistit, sper sa nu cobesc si sa inceapa iar nebunia, ca-mi depun demisia!
Si eu am incaput ieri pe mana dentistului. Ma durea o masea si eu eram sigura ca am o carie (desi am grija de dantura mea si ma cam miram cum de am ajuns sa fac o carie care sa doara, ca trebuie sa fie destul de adanca pentru asta) si cand colo, o gingivita de toata frumusetea. Mai bine era carie, ca la aia musai anestezie si apoi n-are decat sa bazaie si baraie cat vrea. E, nu, detartraj, periaj profesional si "cireasa de pe tort" m-a uns cu ceva solutie pe la ginigia cu probleme, n-am mai avut voie sa mananc/beau nimic pana azi dimineata, in plus am un gust in gura de-mi vine sa . Asta e, o sa treaca. Oricum o sa incap din nou pe mana lui cat de curand, ca trebuie sa-mi schimb vreo 4-5 plombe pe care le am de cand lumea (una o am de cand eram intr-a V-a). Dar e un medic bun, asa ca imi fac curaj. Nadia, sper ca a trecut ok sedinta la stoma. Fetelor, sa stiti ca multi pacienti prefera sa sufere si sa rabde decat sa primeasca anestezie...
Va pup, haideti la povesti!
a.cicel spune:
Marti ati facut clatie, ieri orez cu ciuperci..azi ce mai gatim? Eu am dat-o pe cas, urda si ceapa verde. Si sunt asa de bune...mai ales ca iubi nu are voie sa manance ceapa... Mananc eu tot.
21+
POZE