Clubul nurorilor (31)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Inca n-am plecat...sunt prin zona! Dar astept un telefon...trebuie sa-mi "rezolv" prietenii cu bilete la meci! Dar pana atunci...mai fac una alta prin casa!
quote:
Originally posted by lavinai
sun, eu nu-s cu meciu'!!! Deloc!!!!!
haideti ma fetelor, toate ati plecat????
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
lavinai spune:
si eu imi mai fac una alta prin casa, ca maine am musafiri "foarte importanti"...........nepotzica mea alexia.
BraveGirl spune:
Buna gagici. Am intrat si eu sa va salut. Eu ma "fac frumoasa" ca sa mergem in Planters, iar sotul trage un pui de somn scurt ca sa fie fresh.Asa ca va urez noapte buna de pe acum, pt ca nu ne mai auzim azi...
==========
Corina
Albumul meu
marinar spune:
fetelor sunt franta de oboseala
merg la baitza, asa de relaxare si apoi la somnic
va pup pe toate
marina
pozici
lavinai spune:
fetelor, eu mi-s plicti si nu am cu cine vorbi...... si am mai si facut nanitza dupa masa......
haideti, unde sunteti........yuhhuuuuuuuu
lavinai spune:
flavia, iarasi ai musafiri?????
cherry, sun, fanna, nadia, cami, dana,..........unde ati disparut toate???
maiiiiiiiii, voi ati plecat cumva fara mine,in oras??????
roxanicea spune:
[quote]
Rox si daca tot ii spuneai Laviniei ca o sa slabeasca la meci, te anuntz ca eu zilele astea am dat jos un kg de la stres. Ufff....maine seara cred ca mai slabesc vreo 5! Da's asa nerabdatoare...altfel cred ca ma tampesc si-i tampesc si pe cei din jurul meu!
Pupi...revin
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
[quote]
tie vroiam sa-ti scriu faza cu slabitu` de la meci! si asa esti slaba....cred ca maine vei fi ca o leguminioasa...
las ca recuperezi tu! poate bagatzi in weekend un picnic(am auzit ca tare e cald la voi si e deja lume in maneca scurta) si iti revii. ok?
hai culca-te si incarca-ti acumulatorii pt ca ai maine o zi de mare angajament!!!!!!!!
sucess si hai steaua!!!!!!!!!!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Buna gagici. Am intrat si eu sa va salut. Eu ma "fac frumoasa" ca sa mergem in Planters, iar sotul trage un pui de somn scurt ca sa fie fresh.Asa ca va urez noapte buna de pe acum, pt ca nu ne mai auzim azi...
==========
Corina
Albumul meu
brave ati inchiriat planters-ul pt petrecerea din seara asta? bravos! distractie placuta!!!!!! sa ne pui poze sa vedem destrabalarea!
pupi
roxi foto
Himmelsduft spune:
Roxanicea, Fanna, decoratiuniile mi le fac singura. Coiful verde l-am cumparat, se gaseste gol la florari si magazine cu deko, iar eu l-am umplut cum mi-a placut mie. E mai ieftin si pe gustul meu daca fac asa, ca de cumparat gata sint f scumpe. Merg prin magazine, fur modelul cum arata si mi le fac singure, cumpar mai ce am nevoie sau merg in padure sa imi iau crengi si alte cele. Imi place sa fac asta, acasa am la betite si tot felul de maruntisuri ptr decorat.
Raza si Cherry, nici mie nu mi-a zis testul inca nimic, dar nu or intrat zilele in sac, sigur luna viitoare va fi bine. Tin pumnii si ptr voi, ca stiu cit de mare este dorinta.
A.cicel, sanatate la sotul tau, am impresia ca toti barbatii nu vor sa accepte cind sint bolnavi, ca doar daca sint dadaciti, nu-s mai barbati. Am si eu asa un exemplar, care se loveste cu ciocanul peste deget si mai bine strange din dinti, decit sa se vaite, sa nu zic ce circ as fi facut eu si ce m-as fi vaitat. Mie imi pleaca acum sotul maine 2 zile in delegatie si urasc sa fiu singura, dar va am pe voi, sa-mi treaca timpul.
Ma gandeam eu ca va gasesc deja la cap. 31, ca tare harnice sinteti.
Somn usoar la toate,
Himmelsduft
photos
impreuna spune:
Acuma sa stiti ca n-am avut musafiri, am avut program de citit - discutat impreuna cu una bucata sotz
Him si al tau sotz e cu delegatiile? Ca si al meu, si le urasc, acum bine ca s-au mai rarit
Oare Raza pe unde esti? Ca azi ai fost scumpa la vedere:)
Fetelor sunt franta, ma duc la nani, iar voiam sa mai zic ceva si am uitat
Flavia (sotie si mamica fericita)