Clubul nurorilor (31)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia72 spune:
Fla,stii ce face pustiulica asta?...offf,mi-a scos toate cartile din biblioteca si s-a bagat el in locul lor...mai,asa ma supara ca nu sta o clipa...se catara,scoate tot...offf,si eu ma apucasem de curatenie!Cred ca-l scot afara sa-si consume energia ca pe a mea a terminat-o...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Hai ma Cami...e si el pici nelinistit! Mi-l si imaginez pe post de carte
quote:
Originally posted by camelia72
Fla,stii ce face pustiulica asta?...offf,mi-a scos toate cartile din biblioteca si s-a bagat el in locul lor...mai,asa ma supara ca nu sta o clipa...se catara,scoate tot...offf,si eu ma apucasem de curatenie!Cred ca-l scot afara sa-si consume energia ca pe a mea a terminat-o...!
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by camelia72
POZE
Aoleu, Cami, deci asta ma va astepta? pai, pe mine ma lasa nervii daca nu este totul in ordine, am un fix cu curatenia si ordinea prin casa.
Nadia, si eu sunt ca si tine, am o frica de dentist de nu ma intreba. Mai am si eu ceva de lucru la dantura, dar, nu stiu cand imi voi face curaj sa ma duc sa rezolv problemele, caci, SUNT TERORIZATA de zgomotul frezelor si de durere. Hai, tu stai linistita, ca iti face anestezie si nu simti nimic. si curaj gaina ca te tai
Flavia, as fi tras si eu un pui de soooomn...
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by lavinaiquote:
Originally posted by roxaniceaquote:
Originally posted by lavinai
gata a venit si fata!!!! rupta de foame!!!! daca continui in ritmul asta o sa devin o......
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
poftim???????????????
la cat te-am vazut de schijoasa in poze....!
hai lasa-ma! te alintzi! las ac ai sa scazi 1 kg la meci , maine!
pupici
roxi foto
cred ca ne confuzi..... eu nu sunt chiar slaba, am vreo 59 de kg si nici nu imi place meciul..... cred ca vb de sun!!!
nici cu tine nu mi-e rusine! stai pe pace! ca te-am vazut in fotoase! esti si tu schija! nu va mai prostitzi! daca voi suntetzi grase..... atunci cine mai e gras cu adevarat?
pupilici
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by roxanicea
alina,
da, stiu mi-ai mai zis unde va afceti tortul/tortuletele. intrebarea mea era legata daca fiecare va avea tortuletzul lui?
ti-am zis, ideea asta o avusesem si eu anul trecut....numai ca nu mi-a iesit miscarea .....;cui ii povesteam in cluj cam ce as vrea sa fac....se strambau in tot felul.....;si ..am renuntat....
fug la treaba! mai revin!
pa!!!!!
roxi foto
Cine se strambau? Astia de la cofetarii? Sau apropiati la care ai mai spus ideea?Miresica de 15 iulie
si unii si altii. mai mult cei de la cofetarii...
nu mai pimisera asa comanda niciodata....
bravos ca voi puteti sa o puneti in aplicatie!
super!
pupi
roxi foto
SunSmile spune:
Buei...nu mai poci...is franta! Am alergat dintr-o parte in alta de-am innebunit! Si mai am... Si apoi si musafiri....
Sa nu faceti k mine fetelor!
Rox si daca tot ii spuneai Laviniei ca o sa slabeasca la meci, te anuntz ca eu zilele astea am dat jos un kg de la stres. Ufff....maine seara cred ca mai slabesc vreo 5! Da's asa nerabdatoare...altfel cred ca ma tampesc si-i tampesc si pe cei din jurul meu!
Pupi...revin
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
Am facut orez cu ciuperci. Daca l-ati vedea pe iubi cu ce pofta mananca... E asa de fericit, parca e un copilas care a primit o bomboana.
21+
POZE
lavinai spune:
sun, eu nu-s cu meciu'!!! Deloc!!!!!
haideti ma fetelor, toate ati plecat????
lavinai spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Am facut orez cu ciuperci. Daca l-ati vedea pe iubi cu ce pofta mananca... E asa de fericit, parca e un copilas care a primit o bomboana.
21+
POZE
si mie imi place sa ii fac la sotz mancarurile lui preferate, poftele.....si parca asa de multumita is cand il vad pe el fericit.......