Clubul nurorilor (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar asa, unde sunteti?:)))
Acuma aveti voi musafiri?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sun, esti o curajoasa, auzi, sa te duci la dentist si sa nu-ti faci anestezie. Eu mor de frica numai cand aud frezele alea cum fac, brrrrr!

Razuca, si noi am avut surprize neplacute de la unii prieteni, dar am trecut peste, chiar daca atunci m-am necajit tare. Cum spun si fetele, la astfel de ocazii afli cine iti este cu adevarat prieten. Voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult, restul conteaza mai putin.

Flavia, azi esti suporterita, ai? Daca tot nu vei avea musafiri, ma gandeam sa trec eu pe la tine, ce zici, ma primesti?

Nadia, vise placute!

Fanna, chiar ca e o zi mare, o echipa romaneasca va fi in semifinala uefa.

Andreea, gingiile sangereaza din cauza sarcinii, nu-ti face probleme, ca nu e nimic grav. Ce face iubi al tau, este mai bine?

Marina, nu ma simt prea bine, de aceea mai am o mica speranta. poate...
Tu cum stai la capitolul bb?

Lavi, se pare ca vei avea o zi plina. sa te bucuri de ea alaturi de nepotica.

pup toate fetele

Mergi la inceput

Daaaaaaa cherry normal ca te primesc, zi numai cu ce vrei sa te astept:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Am neeeeeeeervi, ma supara astia de la munca care nu stiu sa faca treaba decat "pe genunchi" asa ca sa scape, nu contraza daca e bine sau nu. Offfffffffffffff

Cherry sunt bine, se apropie ovulatia si sunt increzatoare. Ma gandeam ca daca tot fac jogging poate zgaltai ovulul ala cel mai smecher si-l fac sa se intalneasca cu un gigel tupeist. Haha, ce prostii am in cap. Eu sper sa fie bine, ad macar sa ovulez daca nu sa fie si bb.

Saptamana asta mai apare un bb in familia mea, o fetita pe care o va aduce pe lune matusa mea care are 40 de ani si incearca de vreo 15. Bucurie mare.

Sun, pai daca astia dau drumul pe stadion de la 4 nu stiu cum o sa ajung acasa, o sa fie super super aglomerat. Tu la ce ora te duci, pe la care intrare???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai Marina...la 16.30 dau drumul. Cica incearca sa bage rapidistii primii...ei au toata tribuna I. Eu voi fi acolo pe la 18. O sa intru cu....mare spor si drag, la oficiali. Asta daca nu ma corup prietenii sa stau cu ei la II....ca acolo as putea sa ma 'desfasor'.

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

Am neeeeeeeervi, ma supara astia de la munca care nu stiu sa faca treaba decat "pe genunchi" asa ca sa scape, nu contraza daca e bine sau nu. Offfffffffffffff

Cherry sunt bine, se apropie ovulatia si sunt increzatoare. Ma gandeam ca daca tot fac jogging poate zgaltai ovulul ala cel mai smecher si-l fac sa se intalneasca cu un gigel tupeist. Haha, ce prostii am in cap. Eu sper sa fie bine, ad macar sa ovulez daca nu sa fie si bb.

Saptamana asta mai apare un bb in familia mea, o fetita pe care o va aduce pe lune matusa mea care are 40 de ani si incearca de vreo 15. Bucurie mare.

Sun, pai daca astia dau drumul pe stadion de la 4 nu stiu cum o sa ajung acasa, o sa fie super super aglomerat. Tu la ce ora te duci, pe la care intrare???

marina

pozici

Marina, sa vina sanatoasa pe lume, sa fie fericita si iubita! Si sa dea DD sa avem si noi cat mai repede bb dorit!

Mergi la inceput

Marinutza sa fie bb, dar si daca nu, are vreme, voi sa fiti sanatosi, ca bb vine el
La fel si pt tine cherry si raza, am si eu emotii pt voi, chiar daca eu nu stiu ce inseamna asteptarea, am suferit si eu cot la cot cu prietenele mele care erau in aceeasi situatie ca si voi.

Felicitari pt matusa ta Marina, asta da bucurie

Cami asa te vrem, stelista adevarata:) Sa ai spor la lucru azi

Sun ce cauti mama la oficiali? :) Sa nu zici k stai langa Jiji, ca nush ce-ti fac dc nu-mi trimiti o poza cu voi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu Fla...sper sa stau langa Base!...Glumesc....
Sper sa stau cu pritenii la a doua totushi...pt ca e mai bine intre suporteri! Acolo ar trebui sa ma abtin.....
Vad eu ce fac.....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Marinutza sa fie bb, dar si daca nu, are vreme, voi sa fiti sanatosi, ca bb vine el
La fel si pt tine cherry si raza, am si eu emotii pt voi, chiar daca eu nu stiu ce inseamna asteptarea, am suferit si eu cot la cot cu prietenele mele care erau in aceeasi situatie ca si voi.

asa este, suportul fata de aspirante e reciproc... ieri in 15 min am aflat k sunt matusa (pt a n-a oara) si k surorile prietenei "ia zi cand e nunta" urmeaza sa nask.. nu mi-e ciuda, dimpotriva, dar... vreau si ioooooooooooooooooooo!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Flavia, acu vin spre tine, sa ma astepti cu clatite, ca nu mai pot de .

Cami, ai grija de cel mic, sa nu se bage sub fusta educatoarei, ca tot ii place lui in spatiile inchise

Sun, tu chiar o sa stai la oficiali? Langa cine, poate te vedem la tv?

Mergi la inceput