Clubul nurorilor (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Mai fetelor, meciul asta va cam luat mintile

Noi de Paste mergem intr-o comuna langa ramnicu-sarat, are o prietena o casuta acolo. O sa ne distram de minune, abia astept

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma gandeam cu ce sa ma imbrac diseara, ca am chef de o plimbareala...apoi m-a lovit:AZI E MECIUL...va dati seama ce ametita sunt daca nu percutam ca azi e meciul....toata lumea vorbeste de meci si pe mine ma lovise cheful de plimbareala.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Flavia o sa fiu mai aproape de tine. Mergem la Bistrita, la Colibita... Ce frumos e acolo...

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Flavia o sa fiu mai aproape de tine. Mergem la Bistrita, la Colibita... Ce frumos e acolo...

21+
POZE

O sa fii aproape si de mine... si daca mergem la bunicii lui iubi si mai aproape, ca ei sunt dintr-un sat din Bistrita Nasaud.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Fetelor, care sunteti mai vechi pe aici, sunt si eu curioasa, la ce foloseste "bio" din profilul personal?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea si eu am fost la colibita, e super fain.

Alynutza eu nu stiu ce-i cu bio ala ca n-am avut treaba cu el si nici el cu mine

Eu de Pasti cred ca voi fi aproape de Cami, o sa petrecem acas' la fostu' meu prieten
Ziceti, is normala? Eu stiu ca nu, deci nu ma supar :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neataaaaaaaaaaaa
Si ultima si primaaaaaaaa.....
O zi faina fetelor! Azi sunt....dussssssssaaaaaaaaaa!
Pupi
Fla nu mai poooot!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

femeie!!!!!!!!!!!! esti criminaal! ma indragostesc de tine cu fiece clipa!! de unde atata verva, curaj,buan dispozitie, prieteenie, devotament si toate celelalte???????????????? esti mereu in priza si mereu faci cate ceva....pana eu apuc sa va citesc..tu deja ai mai facut o salata, o baie, o plimbare cu cainele.........etc esti incredibila! te-as inchiria o luan sa te am de model. pe cuvant!
esti megaaaaaaaaaaaaafemeie!
va pupic pe toate!!!!!!!!!!!

hai stelutzo!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fla,deci,de Paste esti olteanca de-a mea...daca sotul e ok. si nu e gelos pe fostu'...totul pare a fi in regula!Dar daca tu il vezi pe fost...nu cumva ti se aprinde un ledulet,acolo,stii tu...?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

21+
POZE

vai ce frumusetze la colibitza!!!!!!!!!!!!! te invidiez ca mergi in lcoul ala frumos!
disatrctie placuta, dar mai vb pana atunci!
pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Fetele, v-am ca o tulesc spre casa. Trebuie sa-i fac de papa lui iubi pe cand vine de la lucru si poate ma apuca harnicia sa-mi termin si sacoul la care tot lucrez.

O seara cat mai placuta va doresc si vizionare placuta la meci microbistelor!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput