Clubul nurorilor (31)
Raspunsuri - Pagina 12
marinar spune:
Adrian Nastase intreaba la Radio Erevan: un barbat poate avea mai mult de 2 oua???
raspuns: in mod normal nu, dar daca te apleci in fatza si numari 4 oua atunci sa sti ca Opozitzi a venit puternic din urma.
marina
pozici
Alynutza spune:
Eu inca nu stiu ce facem de Pasti. Iubi propunea ca daca e vreme buna sa-i luam pe ai mei si pe socrii si sa mergem la bunicii lui la tzara sa trantim un gratar si mici. Mai vedem daca o sa putem. Daca nu, vorba lui iubi cand il intreb ce sa gatesc de sarbatori:"Ce sa gatesti, in prima zi mergem la maica-ta, in a doua la maica-mea si dup-aia o luam de la capat" Sugubatz iubi asta al meu, nu?
Cat despre smotru, eu zic pas anul asta, o sa spal doar geamurile si in rest aspir, sterg praful, la fel ca o curatenie saptamanala, nu de alta dar noi suntem in santier cu dormitorul nostru si n-am chef sa ma spetesc de pomana, ca sa fie totul la loc in 2 zile. O sa fac curatenie luna si bec inainte de nunta.
SunSmile spune:
Doamne-Fer mai Fla!!! Vrei sa ma vezi incatushata???
quote:
Originally posted by impreuna
Sun e cu 2 taisuri sa stai si la oficiali, daca nimeresti intre Copos si Borcea? (sau ala nu vine?:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
fannna2003 spune:
supeeeer
hai sa pun si eu unul
Femeile din lumea intreaga se decid sa faca un Congres al lor, caci asa nu se mai poate: ele- curatenie, mancare, servici, iar seara, ptr sot, trebuie sa fie proaspete. Decid sa le spuna dumnealor urmatoarele: daca nu ne ajutati in treburile casnice, nu mai primiti sex deloc. Se reintalnesc peste 4 luni, cu toate, sa vada ce rezultate a dat strategia lor. Se ridica frantuzoaica "am ajuns acasa si i-am spus lui Jean "daca nu ma ajuti, nu primesti sex"...o zi nu am vazut nimic, a doua zi la fel, a treia zi, de dimineata, mi-a adus micul dejun si m-a intrebat cu ce ma poate ajuta. Deci, se poate" Nemtoaica "Am facut la fel, i-am spus lui Hansi ce am de gand, si o zi nu am vazut nimic, a doua zi..la fel, dar dupa o saptamana, cand m-am intors de la servici, el aspira. Deci, se poate." Romanca Marie, urmand ea, spune "ajungand acasa, i-am spus lui Ion "nu ma ajuti in gospodarie, nu primesti sex" "Si", intreaba celelalte..."Pai, o zi nu am vazut nimic, a doua zi...la fel; o saptamana nu am vazut nimic, o luna ...la fel, abia dupa a doua luna de zile...am inceput sa vad ceva-ceva cu ochiul stang"...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
marinar spune:
Meric fetelor de urari pt bbelina mica. Cat despre mine, mi-am propus sa nu ma mai stresez pt ca are DD planurile lui si nu pe poate schimba nimeni.
Sun, oriunde ai sta sa fci galerie mare cat pt toate care suntem aici.
Fanna ce haiasa esti...
Mai noi de paste, daca o sa fie vreme frumoasa, o sa mergem cu prietenii la Moroieni- aproape de Sinaia. Asta duminica, dupa ce luam Lumina si o ducem acasa si probabil dupe ce ciocnim oua cu socrii. Cu ai mei o sa ne vedem de Florii pt ca e si ziua sotului (Florin) si a fratelui (tot Florin) si a mea-de nastere. Asa ca.....mare petrecere mare.
marina
pozici
SunSmile spune:
Super distractie de Florii o sa aveti! Bravo! Si DA...o sa tzip cat pt voi toate!
quote:
Originally posted by marinar
Meric fetelor de urari pt bbelina mica. Cat despre mine, mi-am propus sa nu ma mai stresez pt ca are DD planurile lui si nu pe poate schimba nimeni.
Sun, oriunde ai sta sa fci galerie mare cat pt toate care suntem aici.
Fanna ce haiasa esti...
Mai noi de paste, daca o sa fie vreme frumoasa, o sa mergem cu prietenii la Moroieni- aproape de Sinaia. Asta duminica, dupa ce luam Lumina si o ducem acasa si probabil dupe ce ciocnim oua cu socrii. Cu ai mei o sa ne vedem de Florii pt ca e si ziua sotului (Florin) si a fratelui (tot Florin) si a mea-de nastere. Asa ca.....mare petrecere mare.
marina
pozici
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
Eu plec spre casa, ca mai am treburi de rezolvat! Nu cred ca mai deschid compi-ul...asa ca...HAI STEAUA!
Pupi si ne auzim maine!
Fla fa matanii acolo.....Vezi ca te sun!..diseara!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Raza de soare spune:
Noi de Pasti mergem la nasi (combinatie intre placere, obligatii, stabilit detaliile nuntii, dat invitatii sa mai imparta si nasii invitatilor lor), apoi, intorsi acasa, ne vom imparti intre socri=acasa si ai mei.
Distractiemaxima la meci!
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
a.cicel spune:
Si eu petrec de Florii. Atat pe mine cat si pe mama ne cheama si Florica. Iar de Paste, daca iubi nu e de serviciu o sa mergem la tara la bunicii mei. E super atmosfera acolo, ne intalnim cu toti verisorii.. De fiecare data cand mergem acolo ne distram de minune. Gratar in curte, dans afara pana noaptea tarziu, muzica la maxim...ca nu deranjezi vecinii ca la bloc... E super, ce mai.
21+
POZE
impreuna spune:
Fetelor sa va distrati de Pasti si sa va simtiti bine oriunde ati merge
Sun abia astept
Of k nu mai am rabdare, nu-mi sta capul la altceva, scuzatz:)
Flavia (sotie si mamica fericita)