Clubul nurorilor (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Fla,deci,de Paste esti olteanca de-a mea...daca sotul e ok. si nu e gelos pe fostu'...totul pare a fi in regula!Dar daca tu il vezi pe fost...nu cumva ti se aprinde un ledulet,acolo,stii tu...?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Eu tot timpul m-am simtit pe juma' olteanca:) Si era una din poreclele mele cand eram studenta, radeau colegii de mine ca mai des mergeam in Oltenia decat acasa

Pai sotu nu-i prea incantat de idee, dar ce nu face el pt mine:) D'aia il iubesc eu asa mult si nu mai am alte "beculete" prin cap, asa ca nu sunt sanse sa se aprinda ceva (cel putin la mine:)

Faza e ca prietena mea, "he best of the best" e sorra respectivului si nu ne-am vazut de 2 ani si ceva, de cand a plecat din tara, iar acu' m-a pus sa promit ca merg la ei ca altfel nu vine acasa. Asa ca ce nu fac eu pt ea, merg si in genunchi pana acolo numa sa o vad
Si cu parintii lor ma inteleg super, maica-sa plangea la telefon ca sa nu cumva sa nu mergem...
Acu n-am ce face dc vine si pretenu cu nevasta acas (si ei sunt tot prin strainataturi) sa speram ca avem toti loc unii de altii ca d'aia au casa mare
Asa k sper sa iasa bine...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Sunteti niste comori! Toate! Va multumesc ptr. incurajari. Am fost ieri la consultatie, i-am spus Dr. ca sunt absolut terifiata; avea DOAR oglinda in mana si cand s-a apropiat de mine am sarit, apoi mi-a aratat ca e numai oglinda... ; si mi-a propus sa merg la alta clinica, unde o sa ma adoarma si o sa-mi faca tot o data, sa nu merg ptr. cate un dinte in fiecare zi, sa merg o data, ma adoarme si gata! Am terminat, ca am un dezastru in gura; 2 extractii, 2 plombe in fata si mai 2 in spate si o carutza de piatra pe dinti, deci trebuie curatati; cu asta, de altfel, vroiam sa si incep, cu curatatul, ca degeaba ii tot spal si folosesc tot felul de 'inalbitor' de dinti, ca tot nu-s albi cum ii vreau eu; acum astept sa ma sune de la clinica. Le-am spus ca (,) cu cat mai repede cu atat mai bine, sa nu am timp sa ma gandesc si sa ma razgandesc.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetelor, a venit socrosenia! Cica ,vroiam sa te sun sa ma iei de la autogara.Cine dracu' ii raspundea la telefon?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!

Fetelor am incremenit cand am plecat de la serviciu: au urcat in acelasi tramvai in care eram eu cca 50 de rapidisti, cu jandarmi cu tot. Mai si daca n-au urlat si au injurat de parca era tramvaiul lor. Offfff ce le-as fi zis eu catevaaaaaaaaaaaaaa.

nady bine ca ai rezolvat, sa ea DD sa-ti iasa lucrarea bine, sa nu te mai chinuie dantura.

Dana, pai care e pr ei, nu stie sa mearga cu autobuzul??? O invat eu ca sunt navetista de vreo 8 ani. Te suna numai cand are nevoie........hmmmmmmmmmmmmm

Fetelor va pregatiti de meci asa-i??? Bere..........e, semintze............sunt, fularul cu Steaua.........la purtator..... timpul sa treaca.

HAI STEAUA!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna, fetele
Ce sa va spun, azi ma luai in gura cu socrosenia.Se crede atotstiutoare dar e dusa cu pluta saraca.Eu tac, tac si iar tac si la un moment dat rabufnesc.Pai cum sa nu ma enerveze, fetelor, cand stau cu ea in curte si nu m-a ajutat niciodata cu copilul.Bine ca e casa despartita in doua si suntem separate, ca demult muream cu ea de gat.
Zilele trecute ii zice fie-mea:Mamaie, te iubesc!Ce stie fie-mea care e un ghem de tandrete si iubeste pe toata lumea-are 4 ani si 3 luni.Si scarbosenia ce credeti ca-i raspunde?Bine, bine, si pleaca.Mi-a venit sa mor.Sint eu nebuna?Nu o suport fratilor, da' deloc
Da' uite ca o inghit de 9 ani de cand sint cu al meu.
Hai ca probabil v-am plictisit asa ca va pup dulce si va las.

Mergi la inceput

Mai Karol o sa-i vina si ei randul. Ce nebuna.......maica-mea, de cand s-a nascut fetitza fratelui meu, nu vorbeste decat de ea. Si ne-a spus sa nu ne suparam dar acum printzesina e pe primul loc. Asta nu inseamna ca o sufoca pe cumnata-mea. mare lucru!!!!!!!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Zana, lasa mai ca o sa te sune indiferent de rezulat, ca doar nu e meciul asta mai important decat voi.....

mai fetelor dar voi toate ati acaparat TV-ul???

eu sunt singurica, iuba mea a plecat................tot la meci

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Nu esti singurica,Marina,mai trag si eu un ochi pe aici ca sotu' trebe sa apara,nu pierde el meciul...!
Karol,da-i flit,nu iti face nervi pt. o acritura,eu pe a mea o tratez cu o totala indiferenta si crapa de ciuda...!
Dana...ooopaaa,ti s-a intors mimoza...vrea sa te ajute la curatenie si la pregatirile pt. Paste?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Roxanicea, Fanna, decoratiuniile mi le fac singura. Coiful verde l-am cumparat, se gaseste gol la florari si magazine cu deko, iar eu l-am umplut cum mi-a placut mie. E mai ieftin si pe gustul meu daca fac asa, ca de cumparat gata sint f scumpe. Merg prin magazine, fur modelul cum arata si mi le fac singure, cumpar mai ce am nevoie sau merg in padure sa imi iau crengi si alte cele. Imi place sa fac asta, acasa am la betite si tot felul de maruntisuri ptr decorat.
Raza si Cherry, nici mie nu mi-a zis testul inca nimic, dar nu or intrat zilele in sac, sigur luna viitoare va fi bine. Tin pumnii si ptr voi, ca stiu cit de mare este dorinta.
A.cicel, sanatate la sotul tau, am impresia ca toti barbatii nu vor sa accepte cind sint bolnavi, ca doar daca sint dadaciti, nu-s mai barbati. Am si eu asa un exemplar, care se loveste cu ciocanul peste deget si mai bine strange din dinti, decit sa se vaite, sa nu zic ce circ as fi facut eu si ce m-as fi vaitat. Mie imi pleaca acum sotul maine 2 zile in delegatie si urasc sa fiu singura, dar va am pe voi, sa-mi treaca timpul.
Ma gandeam eu ca va gasesc deja la cap. 31, ca tare harnice sinteti.
Somn usoar la toate,

Himmelsduft

photos

tare dragutze chestiile care le faci! bine ca gasesti tot felul de accesorii cu care poti da frau liber imaginatziei! s ne mai arati cand mai faci din astea. asteptam pozici.

pupilici!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele, am aparut si io....dar cred ca sunteti toate la meci.....nu-i nimik vorbesc un pic singura si ma "car" (promit!!).
eu am avut azi o zi perfecta!! de azi dimi si pana acuma am stat cu bebica , care e o frumoasa si o scumpa, incepe sa mearga si vorbeste intr-una.......
si eu m-am pregatit: mi-am luat chips, pufuleti, cola, mi-am facut o budinca, dar nu pt meci .....ci pt telenovela care acusi incepe......
va pup pe toate!!!
iar la meci : care e mai bun sa castige!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput