Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo74 spune:
Diana mai stii? o fi ramas copilul cu oaresce idei dupa intalneala cu bebelusele
Jadi imi pare rau de vestile care ni le dai. Eu in situatii astea ma blochez, nici nu stiu ce sa zic.
Tonnia eu i-am dat rosie pasata si chiar ii place foarte mult. Bineinteles, am curatat-o de pielita
cge spune:
Jadi, noi iesim in parcul de la Constructii ca e mai aproape de noi.
Daca stabilim o zi in we, ajungem si in parcul circului.
Mi-ar face placere sa ne vedem.
Eu cunosc o dr homeopata buna, daca vrei iti dau datele ei de contact.
Pe Ramona (Tangerine) o vad de multe ori din bucatarie cum trece spre parc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
b_irina_c spune:
Ioana felicitari Mirunei ! Astept zilele astea cu mare intres sa ne zici ca a plecat singurica!!!
Vladut merge lejer in 4 labute, se ridica de orice apuca. E haios cand se sprijina de mine sa se ridice (eu stau culcata intr-o parte, deci inaltimea e mica) si sta in picioare aplecat la 90 grade ca nu are unde sa puna mainile mai sus . Culcatul a devenit sport pt mine ca trebuie sa ma duc de vreo 10 ori sa-l dau jos de pe marginea patului si sa-l pun la orizontala . Dar e haios tare si nu ma supar. De ridicat in fund nu se pune problema. Dar cand il tin de maini si patrulam prin casa si vrea in fund ridica brusc ambele picioare la orizontala .
Cu ziziul (cool termenul) eu degeaba il pun in sus ca pana la urmatoarea schimbare e tot in jos. Mary cica fimoza e fiziologica la varsta asta. Atat timp cat e loc sa faca pipi eu cred ca e ok. Si eu decalotez la baita daca pot (ca mai nou se apuca de suportul de sapun si vrea sa stea in picioare) ca la noi baita e mare aventura...
La poze nu am avut timp sa ma uit . POate reusesc diseara...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Simo ma recunosc pe mine cand imi facea fimiu cate o noapte gri-alba.
Ziziul lui Matei e ametit ca numai in jos sta, imi aduc aminte discutiile de acum cateva luni dar nu-mi aduc aminte concluzia.
Mda. Cand sa-l laud ce bine mananca azi mi-a mancat doar 75 ml de supa si a inceput sa urle. Am dedus ca nu i-au placut pastarnacul si patrunjelul nou introduse asa ca maine incercam fara. Tonnia, felicitari, inseamna ca i-ai dat de cap micului Dinu.
Mifloricico, a treia masa e doar in stadiu de proiect teoretic. Practica ne omoara.
Ioana, felicitari! E clar ca acesti copii sunt fiecare cu aia lor. Matei se pune singur in fundulet de apoape o luna, dar nu se ridica in picioare. Pana nu-si face damblaua cu asezatul in fundulet sa se plictiseasca nici nu cred ca o sa se ridice.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Am uitat de subiectul decalotare. Mie mi-a zis madam Calapod ca e ok si ca sa-l decalotez la baie cat merge in fiecare seara dar eu nu prea am facut-o.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
marinela79 spune:
Tonnia eu i-am pasat si rosia si ardeiul cand le-am fiert chiar si ceapa si i-au placut toate
Am mai pus si noi poze la 6 luni aici
Miruna este tare iute, ce faci Ioana dupa ce incepe sa misune peste tot, ca mie si asa mi-e greu ?
Nici eu nu-l mai decalotez pe Iaris de cand am auzit de un baietel decalotat fortat si care s-a iritat foarte rau dupa aceea.Putza e ok asa ca ii dau pace.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
gabiarama spune:
Jadi ,imi pare rau de rezultatele la analize ale lui Vladut .Incearca mai bine cu homeopate ,decit sa ii dai iar antibiotic .Multa sanatate
Felicitari Mirunei pentru noile performante .Am admirat-o si in poze .Aseara am aflat ca deja ai trimis DVD -ul ,Ioana .Sa ne spui si cit ne costa toata afacerea sau cum ma pot revansa pentru tot efortul tau .
Cit despre pozitia ziziului sint de acord cu Irina .Dar mi-ati adus aminte de o faza tare .Dupa baie il imbracam pe Mihnea cu chiloteii (am scapat deja de pampers cu el) si pentru ca nu vorbeste bine imi tot arata ziziul lui si spunea ceva intr-o pasareasca numai de el stiuta .Tati a venit si s-a uitat la EL si mi-a atras atentia ca trebuie sa stea in sus .Asta incerca sa imi spuna si copilul . De atunci de fiecare data si-l ridica singur cind ii dau chiloteii
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
godzila spune:
Sofia, ce distractiv. Nu am imbracat-o pana acum in rochita. Merci ca mi-ai spus sa stiu la ce sa ma astept (sa nu uit sa-I pun pampersi nedescusuti sub rochita ca ma fac de rusine). Cat despre intepatura, nu esti insensibila. Pediatrul m-a asigurat ca nu o doare, e mai mult sperietura si chestia e ca daca eu nu ma impacientez nici ei nu ii va fi frica.
Jadi imi pare tare rau ca nu-I dati de capat. Sper din tot sufletul sa te ajute tratamentul homeopat.
Marinela si eu am patit-o cu musafirii. Au venit si au uitat….sa mai plece. Vorbeau atat de tare incat au deranjat-o pe pitica care, ca sa-mi demonstreze ca nu i-au placut m-a trezit in noaptea aia de 2 ori si ea nu se mai trezeste de mult. Drept urmare, eram varza si am mai capatat si o raceala, dar usoara. Il vizionai pe Iaris. Vai de ce frumusel e…cu gropita in partea stanga. Eu un scump, ce mai.
Karmenutza felicitari pt gramaj.
Ioana ma uimeste Mirunica.
Hai ca m-am distrat cu ziziul oare care o fi corespondentul la fetita? Zuza?
Roxi23 cred ca o fi racit. Urmareste daca are febra. Sper sa nu recidiveze boala.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
tangerine spune:
Cristina cge alea de multe ori vrei sa zici ca in weekend adica ma vezi in parc:) ma gandeam sa iti dau o poza a bonei sa organizez o urmarire in parc, ca vad ca asa e moda pe aici :) , mai ales ca cum am aflat si vizibilitatea bucatariei tale; si eu ma uit dupa voi cand mergem in parc la constructii; dupa ce am citit cu ce te-ai ocupat in weekend, m-am felicitat ca nu ti-am dat telefon sa te enervez cu iesit in parc
poate facem o iesire in trio: eu, tu si jadi in parcul circului care e mult mai frumos decat jaful ala de la constructii; jadi, inseamna ca stai pe langa mama mea
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
karmenutza spune:
Da, fetelor. Ziziul trebuie sa stea in sus. Nu ma intrebati de ce, ca nu stiu. Cica e mai comod pentru ei. Si lui fii-miu tot asa ii puneam.
Catalina