Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramona, ai dreptate, era intr-o sambata cand te-am vazut.
Oricum pe mine m-ai complexat ca plecai spre parc, si eu eram la faza de indopat copiii. Dar la mine dureaza dublu indoparea.

Si cine sa urmareasca bona ta ? Bona mea ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

acum am vazut si eu pozele din parc, bravo fetelor! sunteti niste frumoase si de bebici ce sa mai zic
poate repetam figura, ca mi-ar place si mie tare mulkt. noi am fost plecati din Bucuresti in weekend.
mai devreme vroiam sa va arat poza lui Andrei pentru pasaport, da nu mai stiu sa pun poze putit sa-l vedeti in albumul nostru 6 luni.
deci asa cu ziziul fetelor, trebuie sa stea in sus......uite ca am mai aflat ceva ca eu nu stiam, eu il lasam asa, bramburit
va pupic pe toate! ca trebuie sa fug la condus.
Irina, n-am mai reusit sa vorbim da poate ne vedem in weekend. acum Andrei vad ca e putin racit, ca ii curge nasul, ii pun picaturi, sper sa treaca. pupici lui Vladut plimbaretul
poate diseara imi fac timp sa mai vad si eu poze, sa mai admir si eu copii frumosi

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Pentru mine sfirsitul asta de saptamina va fi o maaare incercare .Sotul m-a anuntat aseara ca pleaca simbata dimineata in Italia , soacra pleaca de vineri la Vaslui (urgenta mare),iar mama se duce la praznicul de 40 de zile al bunicului si pleaca tot vineri .Fratele meu cel mic are o saptamina de cind s-a mutat cu job-ul la Navodari ,iar celalalt e ocupat si nu are cum sa ma ajute .Cumnata mea trebuie sa stea cu nepotul meu . Iar eu voi fi nevoita sa ma descurc singura .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fac si eu ca mifloricia, mai citesc 2 pagini, mai scriu niste raspunsuri. In primul rind, va multumesc pentru incurajare si spuort la servici, si pentru urarile de "sa-mi traiasca home cinema-ul". SI un la multi ani pentru toti sarbatoritii.

roxi23, vad ca tot nu ai PM activat; click pe pagina in stinga pe "Mesaje private", acolo click pe butonul :Options", selecteaza optiunea "Activeaza mesajele private.", apoi click pe "Trimite modificarile".
Gina, eu o mai alaptez pe Miruna cam o gura pe zi. Pina nu se termina de la sine, o mai las sa morfoleasca sinul.
Bianca, multumesc pentrul link-ul cu poze! Cind le pun si eu, va anunt.
Ramona, si noi ne-am simtit foarte bine cu voi! Va mai asteptam oricind doriti.
Eu am vorbit cu sotul meu si ne-am hotarit ca vrem sa invitam la noi in fiecare saptamina bebici cu parinti (daca sintem in localitate, desigur). Asa ca cine vrea sa vina, va rog luati legatura cu mine pe YM, am user-ul iturcanu.
nanadana, multumesc.
Carmi, sigur ca poti sa ma suni pe mobil! Numai sa-mi zici cine esti, stii ca mi-am pierdut telefonul, si nu mai recunosc nici un numar.
ege, felicitari pentru gauri in urechi! Eu tot nu am curaj sa-i fac mirunei, mai astept un pic.
Tonnia, felicitari pentru .

Nu stiu ce ati hotarit pentru duminica, dar eu sper ca ne vedem la ora 14 in acelasi loc. (am terminat capitolul 85, continui cu cititul pina ma vede seful)

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Revin cu ideea de intilnire cu bebei la noi acasa: in principiu ar fi duminica la 11, ca dupa intilnire sa hranim copchii si apoi sa ne intilnim in herastrau. Dar daca vreti alta ora, sintem deschisi dialogului.

Va multumesc mult ca v-ati gindit la mine in prima zi de servici. In continuare nu sun acasa, am o incredere sora cu inconstientza in bona. Daca se intimpla ceva i-am zis sa ne sune, altfel nu vreau sa o stresez.

mifloricico, pentru tine dau filme gratis (numai ca nu am decit stapinul inelelor dupa care e innebunit sotul si seriale din Lost dupa care eu sint disperata).

Eu la servici am dovedit aproape toate mailurile; le mai am de citit/vizionat pe cele cu glume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana nu scapi de noi dar nu stiu cand reusesc... Daca gasesti vreun banc bun sa ne zici si noua .

Mary abia astept sa ne vedem, da WE asta pot doar duminica dupa 12 (ca atunci pleaca socru de la mine). Poate reusim sa ajungem si noi in Herastrau (ca daca are tren la 1 pleaca de la mine pe la 12 asa ) si la pipaiala ramane pe WE viitor. Cine ma 'cara' cu masina ? Si Vladut e cu muci sera doar... si lui Andrei.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, bafta multa, tin pumnii, stiu cum e.
Si sotul a plecat o zi si o noapte si eu am ramas cu amandoi.
Incearca sa te organizezi din timpul sapt : cumparaturi, gatit etc.
Stii tu mai bine
Si conteaza pe noi, te ajutam virtual.

In principiu, venim si noi duminica in Herastrau la 14.

Si maica-mea m-a anuntat ca nu are cum sa vina sa il ia pe Victor in vacanta de sambata, ca are de facut si dus o coliva la tara.
Dar incearca sa ajunga duminica.

Stiti ce oftica la buncii copiilor mei ca toate sunt mai importante decat nepotii : pomeni, curatenie, cumparaturi.
Sper din suflet eu sa nu ajung asa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce ma distrat cu ziziul ,eu as ii spun lui bogotia lui fiumeu
Verapt fata se spune zezette

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina felicitari pt mersul in patru labute
Ioanasi mie imi place la nebunei "Lost" dar din pacate nu am vazut sfarsitul

poze

Mergi la inceput

Multumesc pentru laudele pentru Miruna. Eu cred ca o contributie importanta la progresele ei o are socializarea (desigur e strict parerea mea, dr Alina poate confirma sau infirma). Ieri am fost in vizita la nasi, care au o fetita cu 2 ani mai mare ca miruna, care ii numara pasii si o tinea de mina sa o ajute sa mearga; erau asa dulci.
irina, va car io in Herastrau, vorbim vineri sau simbata sa stiu sigur daca mergem.
marinela, la multi ani sotului.
cristina, super intilnirea din benzinarie: tipii din decapotabila versus ancuta la fundul gol.
Kristinutza, sanatate multa!
norina, copilul meu maninca ~450 ml lapte pe zi. Doar atit primeste de la mine (un bibe dimineata si unul seara). Mai maninca si 200 ml iaurt la ora 6.
Dr Alina, mie neonatoloaga de la CFR2 mi-a zis sa schimb sticluta de Vigantol lunar, dar nu mi-a zis de ce asa ca nu am facut-o.

Mergi la inceput