Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
karmenutza spune:
Salutam fetele si bebicii!
Ieri cand a implinit 6 luni am cantarit-o si nu mi-a mai dat cu virgula. A luat fata mea 830 g luna asta. Are 8 kg fix, in cap! Am pus si eu cateva poze la albumul meu de la semnatura, 6 luni. Cand mai fac, le adaug. Si tot azi o sa pun la albumul comun.
Tonnia, nasol cu trezirile astea.
Jadi, da, mai schimba laboratorul.
Catalina
locca spune:
Buna dimineata
Sofia, si eu am auzit tot asa, ca in aprilie vine lotul de hexa-uri. Nu cred ca trebe sa te panichezi acum, mai e suficient timp. Daca chiar vrei eu azi o sa trec pe la policlinica de pe Apusului de unde am luat cateva fete vaccinul si intreb daca il mai au.
Nici mie nu mi-a zis nimeni de vigantol ca trebuie schimbat la luna. Chiar m-am uitat pe prospect si scrie ca e stabil minim 6 luni de la deschiderea flaconului. Nu stiu, dar chiar ma enervez daca m-am chinuit degeaba sa-i bag in gura niste picaturi care nu mai au nici un efect. Bleah.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
anya spune:
Cu vigantolul am avut si eu aceeasi nedumerire acum 3 ani, la primul copil. Dupa ce am intrebat 3 pediatri am facut media raspunsurilor si a ramas ca dau flaconul pana se termina. Acum situatia e mai simpla ca le dau cate 4 picaturi la fiecare= 8/zi si se termina mai repede. Ce nu mi-a convenit la florvigantotete e ca se prezinta sub forma de pastila si sa stau sa pisez zilnic si in plus sa ma intind pana in adolescenta cu bulinele....
Cat despre sattul in fundulet... stiu unii medici sa te alarmeze..O sa vedeti ca vor fi aceleasi discutii cu mersul si cu vorbitul. Fiecare copil are ritmul lui. Pot sa va dau exemplu fiul meu cel mare care la 8 luni inca se dezechilibra la statul in fundulet si s-a invatat sa se sprijine dupa ce l-am lasat sa ia cateva guri de nisip la mare. La 11 luni s-a dat drumu' singur la mers si pe la 1 an jumate a experimentat mersul de-a busilea!
Daca veti vorbi cu dr. Calapod la care vad ca merg multe fete de pe aici, va va zice ca si copilul ei la fel a facut. Intai a mers in picioare si dupa aceea in patru labe. Si se pare ca asa e trendul la generatia "pampers crescuta cu lapte praf".
Kristinuta, sanatate multa!!
pup
Tonnia spune:
karmenutza, nu vad nici un album de 6 luni!
Simodina, de mult vroiam sa-ti spun ca e mortal Serban al tau la 6 luni!!!
karmenutza spune:
Tonnia, daca apar pozele de cand era ea mica, trebuie sa te duci mai sus unde scrie "back to karmenutza's photots". Acolo sunt toate albumele, cu titlurile lor.
Eu am dat clikc pe pozele unde scrie "catalina" si am vazut. Dar intotdeauna apar intai cele de cand era mica. Chiar, cum pot sa fac sa apara albumele direct?
Catalina
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
fetelor sint terminata tot mai marait este noaptea antoine si nu inteleg de ce , dinti au iesit,de papat papa,de crescut creste nu stiu ce are de este asa marait ,o sa vad la dr ca avem rdv pe 20 aprilei
vigatol este vitamina D+flor ,fetelor? daca este asta ,nici aic nu se schimba la fiecare luna ,se tine ferit de lumina si caldura si se consuma pina la terminare
poze
Tonnia spune:
Nanadana, e fara fluor. Si eu in aceeasi situatie cu maraiala si cu dintii.
Karmenutza, eu n-am vazut nici un album pana acum, iti dai seama ce talamba sunt. Ma uit dupa ce gatesc supa.
Rosia se paseaza?????(sau nici nu se baga??? prea tarziu...)