Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Revin cu Vigantolul: este pt. prima oara cand aud (de la voi) ca pediatrii nu recomanda sa se schimbe flaconul. O fi asa si nu se pricep toti cei pe care i-am auzit eu (si n-au fost putini). O sa ma mai informez...O sa ma intrebati daca nu facem toti aceeasi scoala, hmmm...
La mine se consuma asa de repede pt ca nu am rabdare si pana ii nimeresc 2 pic. in gurita, mai cad vreo 2-3 pe langa, ca se misca incontinuu.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

anya, tu esti medic?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sofia am ras cu lacrimi la faza cu rochita. Poate mamele de fete s-au obisnuit, dar eu uitasem cum fac fetitele.
Petrut trage de pantaloni pana si-i face "scurti".
Jadi ce inseamna sa stea in fund la 7 luni? singur-singurel sau poate sa se balangane putin in parti? mie nu mi-a zis nimeni de asa ceva. [Ca asa cum aveam 8 medici cand eram insarcinata, baiatul are 3 medici pediatri care-l vad pe rand]

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Deni, si eu am auzit ca la sfarsitul lui aprilie. Oricum, pe noi cam pe atunci ne si intereseaza. Daca nu ii dam de cap o sa luam si noi varianta cu doua intepaturi. Sincer, fata a reactionat foarte civilizat la vaccinuri, la intelpatura mai precis, incat nu cred ca e o tortura in plus inca un ac. Sunt cam insensibila, nu?

Eu zic ca pediatra ta e cam zdruli. Cum adica e naspa daca nu sta in popo la sapte luni? Fiecare copil cu ale lui. Da semne de vreo deficienta de vreun fel, de vreo lipsa undeva? Atunci lasa copilul sa se ridice cand o vrea el!

Si eu sunt destul de suparata pe doctorita mea. E intotdeauna foarte grabita si, practic eu ii spun ce sa imi spuna. E de fapt un monolog iar ea imi da dreptate. Nu o schimb, ca imi place cand cineva e mereu de accord cu mine. Traiasca forumul ca altfel nu stiu cum imi cresteam copilul!

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Sofia si eu zic la fel, daca nu era forumul nu stiu ce faceam.
Cu statul in fund eu cred ca nu poti sa fortezi copilul mai mult decat poate el.Iaris sta foarte bine dar avem niste prieteni care au bebele de 6 luni jumatate si nu sta bine,cade intr-o parte, dar e drept ca e mai greu cu un kg decat al meu.E drept ca Iaris nu a reusit sa se ridice singur desi se straduieste, si nici nu merge de-a busilea, dar nu ma ingrijorez, pt ca am citit in CC ca sunt copii care sar peste etapa asta.Lui IAris nu-i place deloc pe burta, nu-l pot forta sa stea asa
Roxi, multumim pt urarile tale. pt sot.
La multi ani spun sie eu aniversatilor acestei zile.Ne vedem mai tarziu, ma duc sa mai stau langa pici pana se trezeste.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

roxi....du-te pe pagina 1 de la inceputul fiecarui capitol, acolo unde este listuza cu toti copilasii....sus de tot scrie "NOI....nu mai stiu cate mamici ne laudam cu ....samd" acolo, apasa pe cuvantul "NOI"! o sa ajungi pe o pagina yahoo cu toate albumele comune. sau altceva nu iti iese?

bafta!

sofia, ma bucur ca am dat si eu un sfat demn de luat in seama uite atat am inima :! si sper sa va treaca! nukai!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Jadi, si mie mi-a facut capul mare pediatra ca Iustin nu sta in fund.

Fetelor, luminati-ma si pe mine: cum vad filmuletele de pe adresa comuna?

Va pup si poate mai intru azi. Acum sunt in focuri ca trebuie sa dau de mancare la 2 nemancati.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata !

Noptile mele tot albe, tot albe, nu stiu de ce ma mai culc, mai bine mi-as face o cafea seara. nu stiu de cate ori ma trezesc, am pierdut sirul. Dimineata mi-e pur si simplu greata, 2 ore nu functionez, de-abia acum mi s-a mai ridicat ceata de pe creier.

Hilde, mi se pare fantastica treaba asta cu bautul din cana direct! Bravo! Al meu nu bea cu nimic (apa, ceai), nici cu biberonul, nici cu canuta lui peste cu cioc, iar cu seringa in loc sa bea face gargara, e noua lui pasiune.

fetelor, vreau sa va spun ca teroristul e mort dupa piureul cu legume si carne, niciodata nu l-am vazut asa cu nimic! Anya 20, cam ce inseamna o masa de pranz la 5 luni si 1/2 si 6.700 Kg, cam ce cantitate ar trebui sa manance? pentru ca ieri a halit 200 gr si nu i-am mai dat dar mai vroia, 5 minute a cascat gura dupa ce m-am oprit.
Dupa fructe nu e pasionat clar!

Sofia, felicitari pentru rezultatele bune ale controlului! Pupici Nukai!

maddy, bafta!!!

Jadi, ce-ar fi sa mai schimbi laboratorul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
Jadi, multumim ca ne-ai schimbat de scutece, facusem la pipi!!!
Bafta multa la cisto si la toate investigatiile, ofofof, sa le dati odata de cap!!!
Si PETRECERE FRUMOASA LA MUNTE si LA MULTI ANI SOTULUI!!! Spun de-acum ca pe urma daca uit?!
Norina, e o dulce Teo!!!
Sofia, ce face pufoasa? Cu infanrixul situatia sta cam asa: la targ m-am luat de ei ca stiam ca e criza (eu tocmai ce facusem vaccinul de 6 luni, dar le-am vazut standul si am zic ca poate obtin ceva daca ma duc si ma plang ca n-au importat vaccinul); si am vorbit cu cucoana de-acolo si mi-a zis ca primul transport va veni la jumatea lui aprilie asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme;
si intr-adevar, mi-a dat o carticica gen jurnal, gratis, hihihi! sa tac din gura, probabil!
Eu vaccinul l-am luat de la o policlinica din cartier, s-a scris pe aici cand toata lumea alerga dupa vaccin si nu-l gaseam nicaieri, policlinica Apusului din Militari! Dar probabil ca la jumatatea lunii se va gasi si-n farmacii; aaaa, si-acum cateva zile, cand am fost la Medicover, acolo il aveau deja!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, de ce e naspha daca nu sta in fundulet la 7 luni? ca a mea are 6 jumate si inca nu sta nesprijinita! doar daca are spatar! adica sta, dar se-ncovoaie spre fata!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput