Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau!

Am si eu timp de o discutie mica mica pana sa spal copilul cel mare pe cap ca nu stie sa se spele singur la varsta asta.

Norina e o scumpete Teo si seamana, vorba lui Jadi cu mama ca doua picaturi. Sa-ti traiasca!

Am fost astazi la controlul de 5 luni unde era sa ma iau la bataie cu mosii si babele care nu voiau sa imi dea prioritate. Parca eram in filme cu prosti. Se ducea unu la usa doctorului, venea altul si se punea in fata lui pana ajungeau sa pupe usa. Offf...iar eu vedeam numai microbi de pojar si gripa aviara in jur si nu m-am lasat pana nu am deschis o fereastra in ciuda protestelor audientei.
Raportam ca avem 7.750, 66 cm si o dermatita pe fata pe care o sa o tratam cu galbenele (mersi Bianca) cu vitamina A si Aquaderm. Cica e criza de Infanrixuri. Voi cele care ati scapat pana la 1 an de vaccin fie-ti-va mila de o biata fetita de doar 5 luni si spuneti-mi unde se mai gasesc ultimele pretioase licori magice din gradina ursului? Peste cate mari si tari trebuie sa trec si cu cati dragoni sa ma lupt? = adica la ce farmacii mai au asa ceva?

In rest, azi am imbracat-o in rochita si nu o sa mai repet figura ca a stat toata ziua cu poalele in cap si le-a lins iar eu din trei in trei minute trebuia sa i le aranjez ca sa arate decent.

Gata, la spalat, nu la intins mana!!
Noapte buna, dans placut.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu eram in grupul disco, hehe.

Mi-am adus aminte, cand am fost la control acum 2 saptamani imi spune doctorita ca daca Vlad nu sta singur in fund pana la 7 luni cica e naspa... pai si daca el nu o sa stea ce o sa fac? Sa incep sa plang de acum? Ia ca mi-am aduc aminte de ce sunt capsata pe pediatra!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ca sa zic asa Sofia nexam hexa, la sf.lui aprilie poate... eu a trebuit sa fac cele 2 vaccinuri combinate ca nu am gasit! Felicitari pentru dimensiunile de la 5 luni!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Norina - intr-adevar frumoasa Teo. Chiar ca parca seamana cu anya in unele dintre poze.

Jadi - se poate sa fie inca infectie cu E. coli, chiar daca rezultatul este un pic indecis. Probabil este o infectie "decapitata", pt. ca a facut tratament antibiotic.
Din pacate nu cred ca vei face cisto, dar as vrea sa ma insel (bine ar fi).

Sofia - greu cu rochitele, ai dreptate.

Nu va speriati asa cu Vigantolul, daca n-au copiii semne de rahitism, inseamna ca n-au patit nimic. Oricum, dupa o luna de la deschidere, mie imi mai ramane in sticluta cam un sfert din cantitatea initiala de vigantol (ii dau 2-3 pic/zi, in functie de cum curge in gurita ), asa ca oricum tre' sa schimb flaconul. Mai nou m-am gandit sa-i dau si eu Fluor Vigantoletten, ca protejeaza si dintisorii. Nu stiu in ce masura, dar vom vedea.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mersic Alina, problema e ca am terminat tratamentul acum 1 luna .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma duc si eu la culcare...
Btw, mie nu mi-a mai venit CM luna asta si ma gandesc acum ca nu are de ce...

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ANYA20, MERCI PT RASPUNS...M-AM SUCARIT RAU PE PEDIATRA...Este a treia de cand s-a nascut bebe... asta ultima e dr. pediatru specialist...asa scrie la ea pe usa...da cred ca a scris din greseala...
Sa vezi ce ma iau de ea...
as schimba-o, dar cu cine? ca as vrea sa fie prin zona...
Anya, cum faci tu ca dupa o luna sa ramai cu asa putin vigantol, ca eu ii dau de la 3 luni din aceeasi sticluta cate 2-3 pic / zi si tot mai am jumate, iar acum are aproape 6 luni... Cred ca o sa caut si eu vigantol tablete...
Care sunt semnele de rahitism?
fetelor apropos de suplimentul de fluor...la capitolul "Parintii intreaba" s-a dezbatut problema si am inteles ca efectele pozitive sunt mai mici decat cele negative si ca daca incepi cu fluor nu tre sa intrerupi pana la 16 ani... Voi stiti ceva ?

Ioana, merci ca mi-ai trimis parola,dar tot nu pot sa gasesc pozele...hai ca mi-e rusine de voi...ca nimic nu stiu...da' mi se iarta, nu?

Si ca tot e seara, valseaza careva? sau sa dam din plete mai bine?
Eu sunt disponibila ca nu am somn

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Tot tarziu si in seara asta, dar acum mi-au plecat musafirii si ultimii dintre ei mi-a facut o nefacuta:eu, draguta, ii pun tort la pachet pt copii, ca venise fara ei si il scapa cand sa deschida usa.Tot ce era in hol s-a umplut de maglavaitz, papuci, usa, oglinda, perete.Acum am stat si-am strans si e vremea de somn.
Multumim fetelor care i-au urat sotului "la multi ani", a fost tare mandru cand i-am transmis.Cu Iaris vad ca e mai bine de cand cu Smecta, iar la faza cu Vigantol-ul, m-ati spart.Eu ii ziceam dr sa-mi dea reteta pt altul, iar ea imi spune ca e bun si ca expira cand scrie pe cutie.Eu ii dau o singura picatura la zi, pe motiv de fontanela mica, deci ma tine.
Roxi, branza din lapte praf eu o fac asa.Prepar laptele praf, la 240 ml apa, 8 masuri lapte, apoi il pun la fiert, cand da un clocot, pun 2 pastile de Ca lactic pisate, amestec si inchid focul si astept sa se lase zerul.O strecor si asta e.Cantitatea asta o mananca la o masa.Cu vaccinul noi am mers pe schema de la stat si a fost bine.Uneori am impresia ca dr asta ma crede proasta nici nu mi-a spus ca as putea sa aleg ce e mai bine pt pui mic, eu am aflat despre alt vaccin de aici de la fete.
Norina am vazut-o pe Teo si mi se pare o adevarata domnisoara, tare eleganta este, si intr-adevar seamana bine cu tine
Jadi iti doresc din tot sufletul sa-i dai de capat problemei asteia cu care te confrunti.Pe mine cel mai tare ma intriga lucrurile pe care nu le inteleg si chiar nu inteleg de ce nu recidiveaza la antibiotic nenorocita asta de infectie.
Sofia eu sunt rea cand merg la dr cu Iaris, intru direct in sala de tratament unde de obicei nu intra decat asistenta si acolo cheama persoanele care fac injectii.Dr vine ea si-l consulta pe iaris.Pediatra asta e medicul meu de famile si asa faceam si cand eram insarcinata si s-au invatat cu mine, nu mai au ce face.Ma duc si eu la somn, puiutii mei dorm, a fost o zi plina pt noi, lume multa, povesti la greu, voci placute sau mai ptin placute.Ai mei au venit printre ultimii, si cum vin zilnic Iaris ii cunoaste deja si le zambeste si parca asa s-a linistit cand i-a vazut, in rest a fost agitat si marait, mami nu prea a avut timp de el.Va pupesc pe toate, somn usor

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Marinela, mercic pentru reteta de branzica. maine incerc si eu.
La multi ani sotului tau...dar cu intarziere...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Nanadana, merci, de asemenea, pt raspunsuri.

Fetelor vad ca nu mai sunteti pe aici...
Noapte buna.

Si, apropos, felicitari sarbatoritilor de azi, 5 aprilie. La multi ani! Na, ca am fost prima cu urarile!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput