Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!

Godzila, poate ne intalnim intr-un mall deadevaratelea .
Karmenutza v-am admirat, tare scumpica e Catalina.

Eu am schimbat Vigantolul la 2 luni. Cu toate ca dr. (pe care am intrebat-o) mi-a zis sa fac cum scrie in prospect. Pentru 53.000 lei, am zis ca mai bine e sa il schimb la 2 luni. (cu toate ca se da gratuit).
Ieri Petra a dormit o ora jumatate toata ziua iar azi noapte la 3 era in picioare. Am lasat-o noi sa planga aproape o ora si n-am mai rezistat, am luat-o in patul nostru. E clar! Petra e o mica tirana
Ma duc sa mai strang si eu una alta, ca indata s etrezeste si nu mai apuc iar sa fac nimik, k ieri.....
Va pup

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor. Eu tot n-am reusit sa citesc din urma (am ramas la capitolul 85 pagina 6), dar am intrat sa o laud pe miruna: azi dimineata s-a asezat singura in fund. Era in 4 labe pe mocheta, apoi s-a ridicat in fund fara nici un ajutor, a intins mina spre fotoliu, s-a sprijinit de el si s-a ridicat in picioare; vorba sotului: miine-poimiine venim de la servici si ne intimpina alergind.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Miruna . Ioana, chiar asa, inca putin si vine in intimpinarea voastra.
Gata somnul lui Petra. Ma resemnez si nu mai fac nimik in casa.
Oare ce e cu spatiul lasat la mesajul de mai sus?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Fetelor ati reusit sa-mi faceti ziua mult mai frumoasa ! Va multumim mult pentru cuvintele voastre frumoase Miflore, Simodina. Tonnia,Godzila si Milfore, multumesc pt raspuns. Si a mea mananca tot cam atat lapte dar ceva mai mult mancarica.Jadisi Sofia M-ati facut sa rosesc cu laudele, multam mult de tot.Anya 20 si pentru tine! Ti-am zis eu ca seamana un pic fetele noastre Marinela 79 multumim de complimente. Sa stii ca si fetita mea are 6 luni jumate si inca nu sta nesprijinita in fund. Daca are spatar e ok, dar singura inca nu poate sta, vine in fata ca un bolovanas,mi-am facut si eu probleme, dar vad ca mai sunt copii care progreseaza mai greu..sa speram ca o sa fie bine, asta e.Jadi, imi pare rau ca nu a fost analiza sterila, dar bine ca a mai scazut valoarea. Am vazut ca antibiograma ta e naspa, dar s-o vezi pe a Teodorei, rezistenti - majoritatea antibioticelor, Intermediar vreo -3, iar sensibil -1- adica rifampicina- care oricum e foarte puternic pentru varsta ei. Deci iti dai seama ca eu momentan nu am nici o iesire incercam de vreo 2 luni cu homeopate, dar inca nu stiu nici un rezultat, ca mi-e tarsha sa ma duc, ca 90% e tot acolo, zic eu. Sa dea naiba in ei de virusi si stafilococi si cine i-a mai inventat ca mi-au mancat ficatzii, gata m-am racorit!!Iti doresc in continuare multa sanatate si rabdare en gross!!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Roxi, un scump Darius al tau!!! Prima poza am vazut ca e alb-negru, e super! Sau asa mi-arata computatoru?
Daca te uit pe prima pagina unde e listuta o sa vezi deasupra ei cuvantul NOI; clicaie pe el si apar pozele!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

salutari fetelor!
am trecut si noi cu bine de vaccin, am facut 2 intepaturi, dar a fost bine, fara febra!
raportam si noi, la 6 luni avem 8.5 kg si 71 cm.
si pe mine m-a pus pediatra sa-l pun sa stea in fund, sa-l vada ea cum sta si a zis ca e ok, dar nici Andrei nu sta prea bine in fund, inca se mai dezechilibreaza si mai cade. in schimb merge f. bine de-a busilea si mai nou se ridica in picioare cu mare usurinta, daca are pe ce se sprijini.
noi am fost nevoiti sa scoatem sertarul de jos de la patut si sa las salteaua cat mai jos, ca imi era frica ca o sa cada din patut, ca se ridica si se apleaca peste margine
a inceput si Andrei sa zica MAM da numai cand plange

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

oau Ioana, Miruna e de-a dreptul impresionanta

ca sa o laud si eu pe MAria: ieri a mancat 200 de g de supica de carne cu legume cu linguritza; dupa care a baut cu canutza zeama de supica -a propo de ce spunea Hilde--se pare ca secretul la ea cel putin e ca la fiertul legumelor sa ii punem un pic de zahar-nu dati cu rosii, stiu ca sunteti impotriva, da daca copilul mananca...; oricum am cereale cu biscuiti de la milupa care clar au zahar; si mie personal imi place mancarea condimentata si nu as vrea sa am un copil care sa manace doar morcovi fara sare

cu vigantolul, mie doctorul mi-a zis sa il schimb la 2 luni- da acum de cand ii dau 3 pic cred ca se va termina mai devreme

felicitari Tonnia, Godzilla, Karmenutza pentru cresterile in greutate

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

a, si miflore, poti sa te inspiri de modelul de la tablou; eu m-am inspirat de pe coperta unui album de tinut fotografiile, dar am mai modificat.. ce reprezinta: lupul cel rau, covorul fermecat, ochiul magic, gura zambitoare si patratul pt echilibru :)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor pe mine ma zapaceste pediatra ca are baiatul fimoza si sa ma duc cu el la chirurgie la decalotat eu i-am zic ca nici nu ma gandesc sa ma duc, sincer chiar nu-i dau dreptate, ca eu il decalotez la baita destul de mult adica se vede glandul, nu iese mizerie de acolo, nu e rosu, pipi face bine.....
mamicile care ati decalotat baieteii, cat ii decalotati acum dupa, adica se decaloteaza complet? sau tot asa pana se vede glandul?
uuffff, ce subiect delicat

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

anya,tonnia mersi
tonnia ai dreptate,eu una nu mai pot am niste ochi rosiide la somn ,sa trezit aseara din ora in ora ,ziua nu mai doarme si acuma il tin in brate la mine si scriu cu o mana,este tare marait,sper sa nu dureze prea mult ca devin vampir cu ochi astia rosi
miruna, maria,stefan,andrei pupicei la bebelusi care fac progrese

poze

Mergi la inceput