Reteta de pasca.
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
Si cand se toarna compozitia asta? Dupa ce e gata pandispanul? Si se da iar la cumptor, nu? Sau cum?
Nana Motoc
Fotografii cu noi
sunt_mamica spune:
nanapui intai aluatul in cuptor si-l lasi sa se coaca nitel...vreo 15 min il las eu.te orientezi....pui umplutura atunci 'cand aluatul e destul de facut incat sa nu se lase de la greutatea umplutirii
ilinca
fannna2003 spune:
quote:il dai la cuptor un pic sa se coaca nitel iar apoi rastorni compozitia peste...poti sa rastorni compozitia si la inceput...no problem...se va amesteca cu blatul dar e delicios...eu personal rastorn compozitia la inceput ca asa le place
Originally posted by NanaMotoc
Si cand se toarna compozitia asta? Dupa ce e gata pandispanul? Si se da iar la cumptor, nu? Sau cum?
Nana Motoc
Fotografii cu noi
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
nushulica spune:
fannna compozitia de deasupra nu trebe sa aiba si oua???
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
fannna2003 spune:
nushulica...ce m-as fi facut fara tine...
SIGUR CA TREBUIE SI OUA...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
nu stiu ce-i cu mine azi...branza,zahar,oua,esente,z.vanilat,stafide,coaja de portocala si daca e prea moale poti adauga niste gris...daca am uitat ceva...scuze...sper sa nu uit cand fac pascaca ajung de rasul lumii...deh varsta-si spune cuvantul
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Happiness_4_us spune:
Bun bun, asa mai merge. dar si c antitatile exacte ptr o tava de cuptor de pandispan?
E prea mult?
Nana Motoc
Fotografii cu noi
ardeiash spune:
mai fetelor: vad retete cu pandispan,,cu chestii... pasca nu este de fapt ca un cozonac ce are deasupra branza cu oua? ca nu mai inteleg nik... e o "jungla" de retete...
s-auzim numai de bine! si
Ica 1975 spune:
Am si eu reteta de pasca despre care v-am spus, "proaspat" primita de la mama prin telefon. Pasca asta este cu orez, mie imi place mult mai mult decat cea cu branza.
se foloseste aluat de cozonac
se face o foaie pe care se pune umplutura obtinuta din:
1 cana orez umflat cu 1 cana lapte
in care se pun mirosuri,zahar, galbenus de ou (2-3) + sare
foaia se pune dedesubt intr-o forma rotunda, se ridica si pe marginile vasului, se pune umplutura si foia de pe margine imbraca umplutura de jur imprejur 1-2 cm, se face o cruce
1 galbenus de uns pe deasupra pasca
Se incinge cuptorul bine, se da la foc mai mic inainte de a baga pasca, se lasa la cuptor cca 40-60 min la foc mic.
Abia astept s-o fac.
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi