Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 26
lgireada spune:
Blanca multumesc frumos de raspuns. Eu sunt nasha in doua saptamani, pe 30 si rochia inca nu e gata. Am cateva rochite de gala, caci anul asta au fost multe nunti, se pot vedea la semnatura. Dar as vrea pt nasha sa-mi fac o rochie visinie si i-as pune si o trena daca gasesc o modalitate faina de a o prinde de rochie, s-o fac detasabila cumva, caci altfel mi se pare dificil de utilizat o noapte intreaga unde lumea e cu ochii pe tine : nasha mare.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Alinus25 spune:
Buna nasicilor si felicitari celor care au nasit!
De cand n-am mai scris eu, am vazut ca ne-am inmultit, bun venit noilor nasici.
Nushulica, super rochita ta. O sa fii o nasa super sexy.
Eu inca nu stiu cu rochia mea cum o sa fac. Daca o sa-mi ajute Dumnezeu sa fie bine, pe nunta o sa am 5 luni si o sa am burticuta destul de mare. Nu stiu cu ce o sa ma imbrac.
Nu mai e nimeni nasa gravidutza pe aici? Poate imi da ceva idei...
Fetelor, sunteti careva catolice pe aici? Ca noi vom cununa la catolici si habar n-am ce obiceiuri sunt la catolici... Poate ma ajutati voi cu ceva sfaturi...
Va multumumesc si va pup
Nunta noastra
lgireada spune:
Mie cele mai faine rochite pt gravidute mi se par alea care pun in evidenta sanii si imediat de sub sani sunt din voal care se aseaza el cum vrea pe corp. Se poate pune accentul pe sani prin paiete de ex, sau asupra pieptului prin bijuterii sau chiar o coafura mai ciudata. Exista modalitati de a distrage atentia de la burtica daca asta iti doreai.
Liliana
Alinus25 spune:
Merci de raspuns Lgireada. Si eu ma gandeam la o rochie, sau poate ceva in doua piese, tot asa cu paiete, dar sub sani in stilul baby-doll. Ma mai gandesc eu pana atunci.
Pupici
Nunta noastra
dadi_t spune:
hello, hello...nasici misto.....
Ursulet,Elyanne-sa va traiasca finutii si sa aveti mana buna! Povestiti-ne mai multe despre cheltuielile aleatorii....cam cat trebuie sa avem in buzunar pentru orivce eventualitate....si mai ales cat a mers masa....orientativ la masa nasilor..ca pe mine ma intreaba invitatii cat sa dea...vor toti la fel....
Noi am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nunta. Ieri am cumparat palura din organza si diadema cu pietre. Am prospectat piata la buchete si lumanari(cam piperate).
Pentru mireasa am cumparat trusa demachiaj, oglinda si parfumul(Isabella Rosellini-preferat de finuta). Am cumparat si darul de cununie. Nu stiu unde sa comand turta. Rochia mea pentru zi este de culoare crem si ma gandeam la poseta si pantofi grena sau un maron-cires....voi ce spuneti, merge? Oare colierul il pot lua in ton cu pantofii sa-i dau putina culoare rochiei?
Apropo...la acte trebuie sa luam un cos de flori? Sau se ocupa mirele ?
N-avem nici o nasica in we asta???
Pregatiri fructuoase!!!
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
sorinsonia spune:
Am intreat sa va salut si sa va "invidiez". Eu nu am avut norocul sa fiu nasa pentru ca am divortat dupa 3 ani si nu m-am mai recasatorit.
Va citesc si ma bucur pentru voi. Sa fiti sanatoase, sa va traiasca mirii si sa botezati ( si pentru mine ).
lgireada spune:
Niciodata nu-i prea tarziu, va veni si vremea ta cu siguranta. Pana una alta bucura-te aici cu noi de febra pregatirilor
Liliana
Moira spune:
Buna nasici,
Mai este o saptamana pana la nunta la care am onoarea de a fi nasica si inca nu am pantofi aurii care sa mearga cu rochita. Sper sa gasesc vinerea viitoare cand vin in tara.
Vad ca ni s-au alaturat mai multe nasici, ceea ce ma bucura foarte mult si pe care la felicit din suflet.
Va pup.
Moira
koalitza spune:
Buna Moira, hai sa te linistesc, aici e plin de pantofi si sandalute aurii. Vei gasi cu siguranta.
Sa va traiasca finii dar si lor sa le traiasca nasii!
sicuta13 spune:
Buna! Ma inscriu si eu pe lista voastra, o viitoare nasa de Septembrie. Eu ma tot gandesc ce anume voi purta o rochie sau un costum. Pana acum mi-am cumparat pantofii si un plic. Trebuie sa ii cumpar finutei materialul care se pune la biserica in spate, am comandat lumanarile si un tort, la noi cam atat se cumpara. In plus se plateste biserica.Abia astept sa vina nunta.
Cris