Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 27
Mara76 spune:
Bine ati venit, fetelor si spor la cumparaturi.
Eu am o veste mare: mi-am luat rochieeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Evident ca e pe dos fata de cum vroiam eu, adica: e lunga, are trena, tule pe dedesupt, nu e decoltata adanc... dar de cum am pus-o pe mine am zis asta e! Acu tre sa caut si pantofi, accesorii...
Ah, si sotul meu si-a luat si el costum, asa ca suntem pe drumul cel bun. Lucrurile mari le-am rezolvat.
Voi cum mai stati?
dadi_t spune:
Hello,hello...
Moira...distractie placuta! Sa dea D-zeu sa aveti mana buna si sa fie mirii fericiti toata viata impreuna!Pantofi ai gasit pana la urma? Asteptam cu nerabdare poze.
Mara-felicitari! asteptam poze!
Cris-spune o data precisa pt. nunta sa te trec in lista.
Aproape am terminat cumparaturile, au ramas doar lumanarile si buchetele, iar pt mine pantofii si gentuta grena....pe care nu le-am gasit inca.
Daca o sa am timp o sa-mi fac poze cu cele doua tinute pt nunta.
Fetelor daca nu va regasiti in lista de inceput trimiteti-mi PM sau chiar si aici trageti-mi atentia...
Spor la pregatiri!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
sicuta13 spune:
Tania nunta va avea loc in data de 16 Septembrie la Restaurantul hotelului Continental.
Fetelor eu as vrea sa slabesc vreo 5 kg. Ma chinui cu regim 2 zile apoi mi se face pofta de ceva dulce.
Cris
nushulica spune:
mara fara poze nu e valabil...vreau sa vad rochitza
eu am cumparat deja camasa si cravata pentru sot mi-am achizitionat palaria pentru cununia civila am luat pentru mireasa esarfa pentru dezgatit voalul si am mai luat funda de satin grena pentru buchetelul meu ca vreau sa mi-l fac eu cu manatza mea
saptamana viitoare o ajut pe fina sa-si faca marturiile
cam atat ...pupici...si mara nu te uit...esti datoare cu niste poze
INGRID
nushulica spune:
am uitat sa va intreb voi ce cadou le veti lua finilor la cununia civila??noi inca n-am vorbit cu ei,..ne gandim la un cuptor cu microunde sa vedem...sigur le trebuie...
INGRID
sicuta13 spune:
Noi le-am luat cu ocazia logodnei un blender...asta isi dorea finuta noastra. Cununia civila este in aceeasi zi cu nunta propriu-zisa dar ma gandesc ca pe langa bani sa le luam si un cadou probabil o icoana. Inca nu sunt sigura.
Sunt in dilema cu rochia. Sa imi fac sau sa imi cumpar? Nu am o croitoreasa suficient de buna pt o rochie de seara si in magazin nu imi plac decat cele de la 6 mil in sus.Cel putin in Arad nu am vazut tinute deosebite decat la Alb si Negru. Voi incerca si in Timisoara. Mai este ceva timp de gandire.
Cris
dadi_t spune:
Salutici!
Cris-ok!E mai la indemana sa-ti iei de gata...Eu mi-am ales o rochita din doua piese(top si fusta) de la Gratiela-o casa de moda din Constanta la un pret absolut incredibil..(la cat este de frumoasa)-2,5 mil! Deci daca cauti s-ar putea sa gasesti si mai ieftina, dar si frumoasa.
Nushulica-ai o bombonica de fata...sa-ti traiasca! Si ce tanara esti......amintiri, amintiri.....(banuiesc ca Ingrid se numeste fetita ta...)
BraveGirl, provista, Moira-asteptam povestiri si poze.....
O zi minunata!
Poze IULIE !
Mara76 spune:
http://i83.photobucket.com/albums/j309/mara2/DSC01411.jpg
http://i83.photobucket.com/albums/j309/mara2/DSC01412.jpg
Ce ziceti? Daca nu va place, nu-i cu suparare.
nushulica spune:
mara iti sta tare bine cu rochitza te prinde tare bine si culoarea...o sa fii o nasica frumusica
dady ingrid e nepotica si finutza mea...eu din pacate inca nu am bb...multumesc pentru urari
INGRID
dadi_t spune:
Nushulica- daca eram mai atenta as fi observat din semnatura...eroarea...dar ma mentin la parerea initiala...e scumpica foc nepotica ta!
Mara-rochia e f frumoasa si croiala pe bieux te avantajeaza. Si ca sa vezi ca nu mint si eu tot nuanta asta mi-am ales-o la rochita(n-am facut inca poze, dar cat de curand) si chiar ma vaitam ca n-am reusit sa-mi iau pantofi si poseta culoarea grena... prefer contrastul grena cu crem....
Hai proaspete nasici, veniti cu poze!!!!
Poze IULIE !