Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Bine ati venit, fetelor si spor la cumparaturi.

Eu am o veste mare: mi-am luat rochieeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Evident ca e pe dos fata de cum vroiam eu, adica: e lunga, are trena, tule pe dedesupt, nu e decoltata adanc... dar de cum am pus-o pe mine am zis asta e! Acu tre sa caut si pantofi, accesorii...

Ah, si sotul meu si-a luat si el costum, asa ca suntem pe drumul cel bun. Lucrurile mari le-am rezolvat.

Voi cum mai stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello,hello...
Moira...distractie placuta! Sa dea D-zeu sa aveti mana buna si sa fie mirii fericiti toata viata impreuna!Pantofi ai gasit pana la urma? Asteptam cu nerabdare poze.

Mara-felicitari! asteptam poze!

Cris-spune o data precisa pt. nunta sa te trec in lista.

Aproape am terminat cumparaturile, au ramas doar lumanarile si buchetele, iar pt mine pantofii si gentuta grena....pe care nu le-am gasit inca.
Daca o sa am timp o sa-mi fac poze cu cele doua tinute pt nunta.

Fetelor daca nu va regasiti in lista de inceput trimiteti-mi PM sau chiar si aici trageti-mi atentia...

Spor la pregatiri!

Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Tania nunta va avea loc in data de 16 Septembrie la Restaurantul hotelului Continental.
Fetelor eu as vrea sa slabesc vreo 5 kg. Ma chinui cu regim 2 zile apoi mi se face pofta de ceva dulce.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mara fara poze nu e valabil...vreau sa vad rochitza

eu am cumparat deja camasa si cravata pentru sot mi-am achizitionat palaria pentru cununia civila am luat pentru mireasa esarfa pentru dezgatit voalul si am mai luat funda de satin grena pentru buchetelul meu ca vreau sa mi-l fac eu cu manatza mea

saptamana viitoare o ajut pe fina sa-si faca marturiile

cam atat ...pupici...si mara nu te uit...esti datoare cu niste poze

INGRID

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb voi ce cadou le veti lua finilor la cununia civila??noi inca n-am vorbit cu ei,..ne gandim la un cuptor cu microunde sa vedem...sigur le trebuie...

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Noi le-am luat cu ocazia logodnei un blender...asta isi dorea finuta noastra. Cununia civila este in aceeasi zi cu nunta propriu-zisa dar ma gandesc ca pe langa bani sa le luam si un cadou probabil o icoana. Inca nu sunt sigura.
Sunt in dilema cu rochia. Sa imi fac sau sa imi cumpar? Nu am o croitoreasa suficient de buna pt o rochie de seara si in magazin nu imi plac decat cele de la 6 mil in sus.Cel putin in Arad nu am vazut tinute deosebite decat la Alb si Negru. Voi incerca si in Timisoara. Mai este ceva timp de gandire.

Cris

Mergi la inceput

Salutici!
Cris-ok!E mai la indemana sa-ti iei de gata...Eu mi-am ales o rochita din doua piese(top si fusta) de la Gratiela-o casa de moda din Constanta la un pret absolut incredibil..(la cat este de frumoasa)-2,5 mil! Deci daca cauti s-ar putea sa gasesti si mai ieftina, dar si frumoasa.
Nushulica-ai o bombonica de fata...sa-ti traiasca! Si ce tanara esti......amintiri, amintiri.....(banuiesc ca Ingrid se numeste fetita ta...)
BraveGirl, provista, Moira-asteptam povestiri si poze.....
O zi minunata!

Poze IULIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

http://i83.photobucket.com/albums/j309/mara2/DSC01411.jpg

http://i83.photobucket.com/albums/j309/mara2/DSC01412.jpg

Ce ziceti? Daca nu va place, nu-i cu suparare.

Mergi la inceput

mara iti sta tare bine cu rochitza te prinde tare bine si culoarea...o sa fii o nasica frumusica

dady ingrid e nepotica si finutza mea...eu din pacate inca nu am bb...multumesc pentru urari

INGRID

Mergi la inceput

Nushulica- daca eram mai atenta as fi observat din semnatura...eroarea...dar ma mentin la parerea initiala...e scumpica foc nepotica ta!
Mara-rochia e f frumoasa si croiala pe bieux te avantajeaza. Si ca sa vezi ca nu mint si eu tot nuanta asta mi-am ales-o la rochita(n-am facut inca poze, dar cat de curand) si chiar ma vaitam ca n-am reusit sa-mi iau pantofi si poseta culoarea grena... prefer contrastul grena cu crem....

Hai proaspete nasici, veniti cu poze!!!!

Poze IULIE !

Mergi la inceput