Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 25
isabelle spune:
Buna fetelor! Ma inscriu si eu pe listuta voastra de nase, de doua ori, prima data pe 22 iulie si a doua oara pe 19 august.
Mi-am luat o rochita lunga si sandalute dar am o mare dilema : rochia este cu corset,fara bretele(umeri goi) in principiu n-as avea nevoie de sutien, dar totusi as vrea sa-mi pun unul, fara bretele sau sa gasesc o solutie sa-mi ridic sanii "in gat" pentru efect maxim. Am incercat niste modele de la Jolidon dar sunt naspa rau. Ma ajutati cu un sfat? Am vazut la teleshoping sutienele alea invizibile dar nu mai am timp sa comand ....Stie cineva ceva in genul astora sau ceva care se lipeste cumva?
Isabelle
katie spune:
Anul trecut erau astfel de sutiene de la teleshopping in magazinul Unirea la etajul 4, parca, sau 3. Nu mai stiu exact care, era ultimul functional, in orice caz. De acolo si-a luat o prietena de-a mea cupe care se lipesc. Daca rochia e foarte stramta, sunt foarte bune, nu au cum sa alunece. Or sta ele si daca nu e foarte stramta, dar ea n-a incercat.
In al doilea rand, as vrea sa ma inscriu si eu pe listuta, pentru data de 30 septembrie, in Bucuresti. Nu stiu exact cum se numeste restaurantul , deci o sa revin cu detalii.
Am aflat abia acum cateva zile de aceasta nunta, care a fost o surpriza chiar si pentru miri , si de atunci ma gandesc incontinuu la toate cele legate de nunta, si bineinteles cea mai dificila parte este cea cu rochia. Sper sa gasec pe aici pe la voi idei bune, si bafta si voua la pregatiri!!!
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
ellen spune:
Isabelle, off si eu am o mare problema cu sutienul. Am tot umblat prin toata magazinele si nu am gasinit interesant. Daca gasesti ceva in genul ala (care se lipesc) sa-mi zici si mie de unde le-ai luat. Multam mult.
Nushulica, superba rochita. Felicitari si sa o porti sanatoasa.
Katie si Isabelle, bine ati venit la nasici si succes la cumparaturi
isabelle spune:
Ellen, tu pe unde ai fost sa cauti, macar sa nu mai merg; ideea este ca eu am si bugetul un pic limitat, tinand cont ca sunt nasa de 2 ori si intre cele doua nunti mergem la mare; cred ca maxim 100 ron (si asa mi se pare mult) as putea sa dau pe o chestie care nu cred ca o s-o port de mai mult de 2 ori..
Spunea cineva care a fost pe la Dragonul Rosu sau Europa, ceva in genul asta, ca sutienele alea invizibile UnBra sau cum naiba se numesc sunt la 250000lei pe acolo; dar nu stiu cum o sa ajung ca am inteles ca aia sunt pe la tarabele alea sau ce dumnezeu sunt, pana pe la ora 11-12....
Voi ati auzit ceva sau ma duc degeaba pana acolo?
ursuletul spune:
Nushulica, intr-adevar foarte frumoasa rochitza si culoarea imi place mult.
Raza, am avut acelasi model de rochie ca si nasa ta si am cumparat-o, cred, de la acelasi magazin si la aceeasi ora. Mi-a placut cum arata in magazin pe manechin si m-a convins. Dar dupa ce am cumparat-o am vazut-o si in alte magazine, si chiar mai ieftina , mi-a cam parut rau ca am luat-o dar nu mai aveam ce face. E vina mea ca nu prea am colindat cum trebuie prin magazine. Dar chiar si asa,privind pozele acum, cred ca m-a prins destul de bine culoarea si modelul.
Asa cum am promis am reusit sa pun si cteva poze.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552240478
lgireada spune:
Fetelor, o intrebare: vi se pare deplasat ca dimineata la civil sa ma imbrac intr-o rochie de seara? Cea aurie de la pozele mele de la semnatura? Am inteles ca mireasa vine cu rochie de seara la civil si ma gandesc sa nu fie discrepante mari ... astept opinii.
Blanca se pare ca nu esti in zona, ca ti-am pus o intrebare legata de trena si insist, poate apari in zona. In plus, tu esti nasha de 2 ori anul asta?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Ileana Cosanzeana spune:
Ma inscriu si eu pe lista...vom fi nasi pe 19 august la Oradea. Ceva fete care sunt de prin zona? Ce trebuie sa faca nasii?
Pupici,
Ileana Cosanzeana
blanca000 spune:
Imi pare rau , abia acum am intrat dupa o luunga absenta, dar ce sa-i fac timpul bata-l vina, si am foat si in concediu...acum o sa ma uit ce ati mai discutat si daca sunt intrebari pt mine sper sa raspund rapid.
pup
quote:
Originally posted by lgireada
Fetelor, o intrebare: vi se pare deplasat ca dimineata la civil sa ma imbrac intr-o rochie de seara? Cea aurie de la pozele mele de la semnatura? Am inteles ca mireasa vine cu rochie de seara la civil si ma gandesc sa nu fie discrepante mari ... astept opinii.
Blanca se pare ca nu esti in zona, ca ti-am pus o intrebare legata de trena si insist, poate apari in zona. In plus, tu esti nasha de 2 ori anul asta?
Liliana
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
blanca000 spune:
Acum am vazut..multumesc pentru compliment, in pozele acelea am foat nasa anul trecut, anul asta sa ved ce rochita imi fac...trena nu era detasabila ci puteam sa o prind intr-un nasture la spate..bine sa nasturele sa rupt la un moment dat, m-a cam incomodat trena caci la hore trebuia sa o tin in mana bine de tot..oricum una peste alta nu regret ca am avut trena..parca si anul asta m-ar bate gandul de o trena..sa vedem. Am vazut rochite frumoase la nasicile noastre dar eu vreau ceva...nu stiu..deosebit de tot...
quote:
Originally posted by lgireada
Buna tuturor,
Si eu sunt nashica de iulie, pe 30. Si mi-am dat rochia la facut, dar mai dureaza pana e gata, cred, macar 2 saptamani.
Vroiam sa o felicit pe blanca, m-am uitat prin pozele tale de 10 ori cred si tot nu m-am saturat. Ai aratat super cu rochia aia rosie. Poti sa ne spui cum ai facut cu trena? Era detasabila? Ca daca nu mi se pare incomoda, sincer.
Nusha asteptam poze de la rochita.
Liliana
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
balkina spune:
Buna fetele! Ma inscriu si eu aici la Nasici de 2006, mai exact de 20 August. Ce mai trece timpul asta: parca ieri (3 Iunie) eram mireasa. Promit sa pun si poze in semnatura de la nunta...dar pana tunci...ceva sugestii cu rochia?
Am vazut un model superb pe Lispcani la 3.500.000 pe verde. Dar parca as vrea sa fie rosie si mulata. Mai caut, pana atunci daca vede cineva ceva in genul asta...please let me know!
Va pup nasici si mai vorbim!
Pana la nunta noastra mai sunt....
Nunta noastra