Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aura draga nu am prea inteles ce ai vrut sa spui la ultima postare, cu ochelarii...si cu opritul doar la un anumit aspect. Eu am raspuns numai la intrebarea cu ochelarii - nici nu stiam ca tu ai pus-o - pt ca doar la asta am stiut sa imi dau cu parerea, care o fi buna sau rea, nu e lege!
In fine, nu am inteles cine te-a suparat...

Mandy, tu ai pus o intrebare despre umbreluta la caruciorul Graco? Sau ai intrebat la inceput cum ii ferim pe bebei de soare si asa mi-a venit ideea sa spun de ochelari? Intreb ca nu prea imi place sa scormonesc prin subiecte ca si asa nu gasesc nimic cand caut .
Nu stiu cum e cu umbreluta la Graco, insa sigur pot sa iti spun ca ar trebui sa ii pui ceva, o sepcuta cu cozoroc si ochelari daca nu ai alt parasolar, insa in nici un caz sa nu lasi bebele descoperit in soare! Parerea mea!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de aprilie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Da, stiu cum e. Si eu am dat rivanol, fase sterile, ser fiziologic, vata, etc. Stiti voi cam tot ce trebuia la bagajul de spital plus hainute, chiar sotul meu, cand s-a nascut copilul a cumparat o paturica foarte draguta pentru copilas. Tot ce am luat pentru copilul meu am luat in dublu exemplar. A fost datoria si placerea mea, dar aceste cadouri nu cred ca au fost apreciate. Iar la oameni care nu stiu sa aprecieze cadourile, eu nu le mai dau nici macar un capat de ata.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Alinusha pai eu am vazut ca ai spus ceva de ochelari si eu am cerut apoi mai multe detalii, dar nu de la tine neaparat.

Mandi eu nu am umbreluta, am crezut ca acea copertina o sa fie de ajuns dar se pare ca nu e

Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Auras dragalas, ce intrebai tu despre ochelari? Ca s-a discutat parca de elastic, de urechi clapauge , de filtre UV, etc
Ce fel de copertina ai la carucior de zici ca nu e de ajuns?

Mey eu ieri era cat pe ce sa ii iau missei o sepcuta cu cozoroc pt soare, dar am ezitat ca daca tot ne mutam in Olanda unde nu prea e, stau in cumpana!

Amalia doarme de vreo 3 ore, ca de stiam ma apucam de facut ceva pe aici prin casa! Asa am ratat si plimbarea si am si stat cuminte sa nu fac galagie...

Poze noi de aprilie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

JOY nu am gasit semintele alea la mine in cartier.Tu de unde le-ai luat?

Lavi, m-am pus pe citit si mi-am redus timpul de stat la calc.

Ref la masaj, al meu nu prea il agreeaza, ii fac numai cand are chef, asta e. si ii place mai ales pe la falcutze, daca suge atata,…………masa de seara dureaza obligatoriu o ora si jumatate timp in care el mai suge,mai doarme iar mami fie se uita pe pereti fie citeste o carte

Da, se da gratis vigantolul dar trebuie sa alergi pe la farmacii care dau gratis!la mine in zona nu e nici una! dar vreau sa fac economii si o ma interesez .am vazut pe forum un topic cu farmacii care dau gratuit!

Mandy si eu am graco si am acceasi probl. Cu soarele.manerul nu e reversibil si nici nu se misca chestia de deasupra capului.o sa vad si eu de o umbrelutza si mai ales cum se prinde si de unde!

Si pentru ca sunt harnicutza o sa fac azi chec de la dr. oetker!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Alina, intrebam pe fetele cu carut Graco-care nu are maner reversibil- daca si-au luat umbreluta de soare pt. ca se pare ca acea copertina cu care e dotat carutul nu e de ajuns. Si cum e umbrela daca au cumparat-o.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Mandy, dar ce are copertina de nu e buna? Nu tine umbra cum trebuie? Ca eu o folosesc la maximum pe a mea, ca doar de aia am cumparat caruciorul cu ea!
Si cum e caruciorul cu maner reversibil?

Poze noi de aprilie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

E buna copertina dar nu suficient de lunga-nu stiu cum sa iti explic-si ii bate soarele in ochi, chiar dac ii pun sepcuta cu cozoroc obrajii tot sunt expusi la soare. Asa ca daca e soare trebuie sa merg in asa fel incat sa nu ii vina soarele in ochi.

Caruciorul cu maner reversibil e acela la care ii poti "muta" manerul in partea opusa, astfel incat bb poate fi cu fata la mami sau cu fata la lume.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Intrebare de baraj: e bine pana la urma sa ii dam pe copii cu crema cu SP? Ca la ce soare o sa fie vara asta, nu stiu cum altfel ne descurcam. Chestia cu sepci cu cozoroc nu e valabila la noi pentru ca bebe al meu o sa fie inca prea mic ca sa stea in fundulet (pediatra a spus un NU ferm pana la 6 luni) iar daca sta culcat nu au nici un efect. Ochelarii de soare: am citi pe internet ca in alte tari nici nu se recomanda la copii asa de mici, cica ar fi bine sa li se obisnuioasca ochii cu soarele, dar nu stiu exact explicatia. Oricum cred ca al meu o sa ii tranteasca de cum o sa ii pun la ochi, fie ei legati cu elastic. Cred ca si eu o sa ajung la umbreluta de soare, oare chiar nimeni nu a comandat-o inca? Ca si eu am Graco (nu stiu ce model, ca e primit cadou) si as cumpara-o, ca nu e foarte scumpa. Dar daca e o aiureala pana la urma?
Si acum alta intrebare: voi ce suzete folositi? Nu stiu daca s-a mai discutat, probabil ca da, dar eu cum intru cam rar... Eu foloseam Nuk, dar a trecut deja de 3 luni si le-am schimbat cu unele pentru varsta lui. Ei bine, i-am luat Avent, ca am auzit eu ca ar fi cele mai bune (si scumpe de pici, mai ales ca se vand cate 2). Azi a fost prima proba, a luat suzeta in gura si dupa 2 supturi a scuipat-o cat colo Daca ii dau Nuk ii place, cum i-o dau pe asta noua cum o scuipa. Ma cam oftica chestia asta ca am impresia ca am aruncat banii si tot la Nuk ajungem (alea de la Chicco au o forma cam ciudata iar alea de la Farlin sunt pur si simplu arma alba, asa de babane sunt). Nu ca ar fi ceva cu Nuk, eu sunt fan Nuk, dar voiam si eu sa le mai schimb ca ma plictisesc repede (ei, acum stiu ca important e sa nu se plictiseasca copilul, dar parca e papusica mea, toata ziua il imbrac si cand am bani de cheltuit ii dau pe el, imi imaginez ce distractie ar fi fost daca era fetita, mamaaa)

Mergi la inceput

Pai eu am vazut asta si ma intereseaza de unde ii cumpar, cum stiu care sunt mai buni, merg la medic sa ii fac un control?! sau cum? Dar acum vazui ca mataluta nu esti in Romania si sigur noi astea de pe aici nu o sa gasim si cum in orasul asta 'mare', nu gasesti nimic, imi iau gandul ca ii voi cumpara ochelari de soare lu' fiu-miu. Doar sa fac comanda pe net, ca are tati carte din aia de credit de pot sa cumpar de pe ebuy.

Mergi la inceput