Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
corap spune:
silvia, deja??? da' rapida esti, maica :)
lavi, io restaurant n-am vazut prin zona (doar la campina), dar nici n-am cercetat prea mult, ca noi aveam baza la telega (si n-am avut nevoie).
mie nu-mi place colin... din cauza ca are parul cret
. vb. serios, nus' de ce nu pot sa sufar barbatii cu par cret 
azi tot incerc sa fac ordine in pozele lu puiu, ca joi tot e zi de curatenie la mine-n casa... da mai mult ma uit la ele ... poate dupa ce pleaca tanti (femeie super, de altfel
) sa m-apuc mai cu spor. da' tre sa iesim si p-afara...
in plus, mai am de organizat cca 50 de cd-uri cu poze de cand hau'. deh, curatenia de pasti.
corap spune:
asa... in lata ordine de idei...
dordiei i s-a
calculatoru... asa ca va comunica cu noi prin semnale de fum, pana la resuscitarea LUI.
si HAI RAPIDU'
c & andreiash 
bb_alinus spune:
Corap, nu stiu daca ti-am zis dar ma prapadesc de ras cand iti citesc postarile! Mey, dar de unde le scoti!
. Da' nu mai vorbesc cu tine daca zici ca dragalasul de Colin nu iti place!
Lavi, felicitari inca o data pt alaptatul lui Nati 100%, tine-o tot asa, pana cand vrei tu si ea! Ziceai ceva de 1 an?
Apropos, parca tu ziceai mai demult ca nu e bine sa porti sutien cand alaptezi ca scade productia! repet asta imi amintesc se poate sa ma insel. Si ramasesem eu cu o intrebare, cum adica, nu e voie deloc deloc sutien??? Ca eu una, inanite de a ramane gravi nu suportam sutienul, apoi am inceput sa il port pt ca imi crescusera sanii iar acuma de cand alaptez, pai fara el as uda toate hainele! Eu si acuma port in sutien perinite absorbante ca altfel mi se face o pata in dreptul lor de nici nu mai trebuie sa anunt lumea ca alaptez!
. Si ca o curiozitate, de cand alaptez nu il dau jos decat cand fac dus...
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de aprilie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
mandyksch spune:
Ultima distractie a lui bb e sa se roteasca in patut. Si tare ii place
. Ziua cand e treaz si il scot din saculetul de dormit se foieste atat de mult, se impinge cu piciorusele in barele patutului incat se intoarce de-a curmezisul si se distreaza dand cu picioarele in bare. Si acum face chestia asta, numai ca acum nu mai are mult si ajunge cu capsorul acolo unde ii sunt picioarele de obicei. Si sta tacticos cu picioarele pe perna - vorba vine perna
. ...Gata s-a intors 180 grade.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Gogolos spune:
Salutare la toata gasca!
Mama ce soare a fost azi la noi! Am crezut ca lesinam de cald la plimbare, nu mai stiam ce sa ii dau jos de pe bebe, ba la un moment dat l-am lasat fara caciulita ca nu mai putea saracul copil de caldura.
Fetelor, voi ce faceti cand primiti cadouri aiurea sau care nu se potrivesc? Ca la noi tocmai au fost niste rude in vizita si toate hainutele care le-au adus pentru bebe ii sunt mici, iar jucarelele sunt niste bombe cu ceas, se dezmembreaza la cea mai mica manevrare. Saracii oameni nu erau rau intentionati, se vedea clar ca nu se pricep la cumparaturi pentru copii. Nu de alta dar am mai primit eu niste cadouri de la niste asa zisi prieteni care au si ei o fetia mai mare ca bebe al meu si sa nu va povestesc ce oribilitati mi-au adus. Se vedea de la o posta ca erau niste chestii pe care ei la randul lor le primisera si nu le-au pastrat, era evident (niste culori tipatoare de ti se strepezeau dintii). Ah, cireasa de pe tort a fost un "cadou" care mi-a fost cerut inapoi dupa 2 zile ca se razgandise persoana respectiva
Si pe care oricum nu l-a mai folosit! Ce oameni! Oricum toate cadourile care am vazut ca nu au fost date din inima (eh, toti avem pe cineva in jurul nostru care se uita crucis la noi) au ajuns...la gunoi! (tomberonul nostru e zilonic inspectat de populatia minoritara colorata, asa ca macar stiu ca au ajusn sa fie folosite)
Dau si eu datele pentru tabel: la 3 luni si jumatate (sorry, numai acum l-am cantarit) avem: 7 kg in cap si lungimea nu o stiu, ca eu nu stiu sa il masor, da e lungan rau! Nu e foarte grasut la corp, dar la fata e indesat bine, are niste falci de toata lumea care il vede zice ca e super gras (imi e cam ciuda, dar nu l-oi dezbraca toata ziua sa vada rudele ca nu e gras). Ma asteptam sa se ingrase mai mult la cat mananca, dar asta e. Auzisem si eu ca se ingrasa de la Milumil dar se pare ca nu e intotdeauna adevarat. La un moment dat chiar reusisem sa i-l schimb cu Nan (am un prieten distribuitor si il luam la suuper pret, mult mai avantajos decat Milumilul, dar dupa 2 zile s-a umplut de bubite si il scuipa numai cand il simtea in gura, asa ca gata, tot la milupa ramanem). Oricum ce conteaza e sa fie el sanatos.
canuta-om-sucit spune:
Asa
Am venit de la medic, pediatru. Copilul meu arata ca unul de 7 luni. Va voi spune ce mi s-a spus. E un copil foarte bine dezvoltat, e de reclama
. Nu trebuie sa ii dau decat o picatura de vigantol, iar vara sa renunt la el definitiv, caci va sta la soare si nu are sens. Cel mai important oricelapte praf ii predispune la obezitate. Am facut si radiografie pentru sold, e totul ok, mi-a spus sa nu ii dau niciodata lapte cu gris, cereale dupa 7 luni. Re reflexe foarte bune, este un copil viguros si foarte sanatos. O chestie doar ca e un pic cam mare. El de la nastere trebuia sa puna cam 3500 nu 5 kg cum a pus el. Asa ca in loc de portie de 200 o facem de 150 si in rest pacaleala cu apanu ceai ca ala fara zahar nu il bea.
Acum despre postarile mele anterioare. V-ati oprit chiar la chestii care pana la urma nu conteaza, eu iau hotararile pentru copilul meu si le iau pe cele mai bune, dupa perceptia mea, bineinteles. Am spus doar asa ca o chestie, ca exista lume foarte rea si care vor sa faca rau indiferent prin ce mijloace.
In postarile mele va intrebam anumite chestii de exemplu: despre ochelari, ce sa fac sa il protejez mai bine de soare, despre milumil, unele dintre voi au ales sa se opreasca doar asupra acestui aspect.
Da, Silvia poate sunt mai vehementa in exprimare, dar rautatile astea intentionate ma scot din sarite si mai ales cand e vorba de copilasul meu.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
mandyksch spune:
Na, gata s-a rotit 360 grade.
Si vrea sa inceapa o noua tura.
Cred ca s-a plictisit de stat in casa, dar astazi a fost vreme rea si nu l-am putut scoate la plimbare. Sper sa fie mai bine maine caci e nasol sa stam doar in balcon.
mandyksch spune:
Nu te supara Aura.
Uite, eu am pus o intrebare ref. la umbrelutele de soare si nu mi-a raspuns nimeni.![]()