Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
joy04 spune:
LAVI, PUPICI, dar ce masaj???
ca eu ii fac seara dupa baia, nu-i place la manute, ma maraie cand ii frectionez manutele si ca atare nu-i prea fac, dar ii place la picioruse, pe spate si la bulane..
Felicia, dar scaunul ala al naibii el are 7 pozitii pe verticala, si nici una la spatar....sau il iie pe ala de alre la spatar 2?
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Fetelor eu imi cer mii de scuze, dar nu o sa mai urez zilnic la-multi-ani-uri! Se intelege ca doresc toate cele bune tuturor bebelusilor.
Ina pai e f frumos acolo!
Ilenuta si eu o iau mai moale cu suplimentele. Le las pe cand o fi iar nevoie.
cristina de-aia si mie mi-e totusi frica sa abandonez si ceaiul, dar o sa-l abandonez. Am lasat galactogilul si berea, mai beau ceai + Nutrinatal pe care l-as lasa si pe ala.
dordia drita a buna i-a gasit Nataliei fontanela prea inchisa pt vartsa ei asa ca i-a redus Vigantolul la 1 pic si i-a scos Ca luna asta.
joy masaj pe corp, nimic special, cum am citit prin carti si mi-a zis si drita.
Tania te 
Curatenia - prost - sedusa si abandonata.
Andaaaaa
Eu nu mai scriu, iesim la plimbare. S-a trezit si Nati.
Va pupic.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Zicea cineva de Vigantol gratis? Cum adica?! Sa nu-mi spuneti ca si asta se da pe reteta gratuita...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Dap! i se poate da chiar de dr pediatra, nu te mai obosesti sa te duci la farmacie! Si mie mi-l putea da dc ii spuneam inainte de a veni la mine acasa! Si noi suntem la o pediatra de la o policlinica chiar de langa tine, la clabucet. Noi l-am luat gratis, pe reteta.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by joy04
Felicia, dar scaunul ala al naibii el are 7 pozitii pe verticala, si nici una la spatar....sau il iie pe ala de alre la spatar 2?
Dap, nu are pozityii la spatar, dar de ce mai trebuie la 6 luni? Nu o sa culc bbul in scaun, nu ii dau bibele acolo, mai bine in balansoar
, asa ca ma pot lipsi de aceasta optiune. Sa fiu sincera eu tot caut ceva promotii la un scaun care sa-mi ia inima

, nu ma grabesc! Plus ca va fi si acel targ de 1 iunie, poate stau pana atunci.Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by Gandacel
Zicea cineva de Vigantol gratis? Cum adica?! Sa nu-mi spuneti ca si asta se da pe reteta gratuita...
Dap! i se poate da chiar de dr pediatra, nu te mai obosesti sa te duci la farmacie! Si mie mi-l putea da dc ii spuneam inainte de a veni la mine acasa! Si noi suntem la o pediatra de la o policlinica chiar de langa tine, la clabucet. Noi l-am luat gratis, pe reteta.
Mai, si acum imi spui??? De ce nu ne vedem? Deci tu cunosti binisor zona in care eu ma plimb singurica... Diana ce a venit cu masina sa ma plimbe o data, de doua ori, dar a disparut de tot! Ce o fi cu ea?
Eu incep sa cred ca pediatra mea, desi bag bani in ea, nu prea isi da silinta sa ma ajute.
Felicia, cand ne vedem????
dienutagraviduta spune:
salutare.
n-am disparut, mai fetelor, dar cu vremea asta nu ma mai gasiti p-acasa ... umblam si noi o gramada.
la noi nimic nou, in afara de faptul ca am facut proba la vitalact si s-a innbubitzat lucarinul cu totul vreo 2 zile, de nu mai stiam ce s-a intamplat de m-am trezit cu un pui de bibilica cand tat-su e ditai curcanu' ... dar au disparut bubitzele asa repede cum au si aparut. au fugit de pe el si s-au napustit pe mine.
diagnosticul meu propriu si personal : intoxicatie cu carne la mama si trecuta prin lapte la luca. adica descoperisem eu ca daca mananc carne multa, am lapte mai mult; asa ca, cu avizul consortului care ma sustine intru-toate, m-am pus pe devorat mortaciuni. asa, vreo 6-700 de gr pe zi, iar in a patra zi s-a bubulit lucuta, si a coincis cu administrarea a 30 de ml de vitalac nemernic. dar nu cred ca laptele a avut vreo vina, totusi.
e si un lucru bun din toata porcaria asta : mi-a zis dr sa nu-i mai dau o vreme lapte praf deloc, asa ca m-am conformat si de sambata halim numai san, plus cele 2 mese de papica din castronas.
mandyksch spune:
Gandacel, Vigantolul se da gratis, trebuie sa iti dea pediatrul reteta. Daca nu iti da cere-i. Noi si Elocomul l-am luat gratuit daca bine tin minte, acum cateva luni cand a inceput Kriszti sa se umple de bubite.
Ripley, incerc sa il dau cu Elocom numai cand bb arata f. rau, adica i se formeaza pata de bubite in jurul gurii sau a ochilor.Partea proasta e ca pe piept si pe spate -mai ales in zona umerilor si omoplatului-are zone destul de intinse.
. Noi la inceput l-am tot dat cu crema de galbenele-sa stii ca nu lipseste din casa caci stiu ca e f. util. Singurul care functiona era Elocomul. Acuma mi s-a recomandat pt. hidratare Panthenol Forte baby lotion 3%. Sa vedem daca e mai bine hidratata pielea cum va fi. Lotiunea am cumparat-o abia ieri, deci ramane de vazut.
Si ai dreptate ca unii medici dau aiurea diagnostice.
Ce sa iti zic de pediatra mea ca a devenit cunoscuta pe aici pentru ideile ei. Nu prea am incredere in ea de aia tot citesc pe Net despre dermatita asta sau prin reviste de specialitate. Daca nu se imbunatateste situatia o sa incerc si eu Atodermul.
Fetelor, pusesem si eu o intrebare pt. cele care au carucior Graco fara maner reversibil, Ripley, Aura, Madau de voi imi amintesc ca aveti Graco, voi v-ati cumparat si umbreluta de soare? E ok? Eu tot incerc sa il feresc de soare pe bb dar nu reusesc mereu si cred ca ar trebui sa-i cumpar si o umbreluta de soare.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Suratelor,
bb_alinus azi incepe pe TVR1 (de la ora 17 daca mai intere pe cineva) mini-seria BBC Mandrie si prejudecata, din 95.Stii ca imi doream sa o vad!!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Misto! Abia astept sa-l vad pe Colin al meu.
mara95 spune:
Desi nu sunt microbista, zic si eu sa fiu in ton cu voi:Hai Rapid!
Ce stiti, polipii sunt ereditari?Fiica-mea mosteneste nasul lu' ta-su(care are deviatie de sept), iar ta-su pe al lu' soacra-mea, care are polipi.
Vigantolul l-am luat gratuit , pe reteta si de la al doilea flacon l-am tinut in cutia originala, ascuns in dulap.fontanela o simt mult mai inchisa decat la anstere,dar inca deschisa.
Noi avem in continuare mucisori, asteptam batista.Am renuntat la antibiotic si suntem doar pe nurofen.Trebuie oare sa ma duc la control, ca dr nu mi-a zis nimic?
Ce imi convine de minune:desi racita, doarme noaptea, chiar si cand mananca:3 si 6 dim.
Imi doresc sa va vad pozele mai noi, dar nu stiu cand.Acum doarme si profit de pauza pentru a scrie.Unele din ele, le-am vazut,si pentru ca vad mai multe o data, nu mai stiu, care copil al cui e si renunt la postare.Sunt toti minunati si au crescut enorm de mult!M-am uitat recent la primele filmuletele al Flavei:era atat de mica...desi nu sunt decat 4 luni de atunci mi se pare ca a trecut mult timp, si totusi parca a fost ieri...daca intelegeti ce spun...
lavi, mersi ptr informatia cu BBC, sper sa am timp, ca mi-ar placea sa o vad.
mara si flavi somnoroasa-pai face 3 ore de somn continuu, in total 4 de cand ne-am trezit:ora 9(7dec)
silvia_d spune:
Si tu brutus??
Feli,adik!![]()
Si mie imi place de el.
Eu am vazut seria asta cu Colin Firth,acu vreo 3 ani,pe tvr cultural,si tare ash fi vrut s-o-nregistrez,da'o fac acu!
Pupici,abia astept!
mentionez ca mi-am cumparat acel obiect sado-maso,numit Batista Bebeului.

Stii ca imi doream sa o vad!!