Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Neata fetele!
Ia uite, azi nu se sarbatoreste nici un bebelus....in cazul asta...LA MULTI ANI tuturor, cred ca ptr toate fiecare zi petrecuta alaturi de bebelus e sarbatoare 

Azi o sa cam tragem chiulul ca la 3 plecam la ortoped, sa vedem ce-o zice. Concluziile vi le zic cand ne intoarcem, sper sa trecem pe acasa, ca azi e mare meci mare si tati deja ne-a facut program de plimbare 
.
Silvia nu-mi mai spune de spital, ca nu i-au facut nimic Mirunei, ba mi-a mai facut si morala ca am deranjat-o doar ptr nasul infundat al copilului. O tembela
. Asa ca..mai bine baga tu ser sau Marimer, ce ai si aspira-i cu pompita sau cu bete de urechi inmuiate in ser si doar in cazul in care vezi ca nu merge du-te la spital. Cu toate ca mai bine te duci la o policlinica cu plata sau ceva. Eu m-am lecuit cu spitalul, in afar de cazul in care o sa fie neaparat nevoie ( Doamne fereste) nu mai calc pe acolo. Prefer sa dau niste bani pe consultatie dar sa fiu tratata ca un om, decat sa-mi scoata ochii o cretina cu 12 clase maxim. Oricum spaga e cat consultatia asa ca...
Hai ca m-a luat valul si m-am enervat. Scuze dar mi-am adus aminte si mi se ridica parul in cap

I-am comandat Mirunei scaun de masa azi, Polly ca asa a vrut tasu' ( l-a vazut ieri in Cora si s-a indragostit). Nu neg ca si eu l-am vrut, mai ales ca l-am gasit asa ieftin, merita. Acuma sa vedem daca i-o place si lu fimea ![]()
![]()
Va pup si vorbim mai tarziu, acuma piure de fructe ma fac, daca nu ma misc mai repede, ca tipa nehalita

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Noki_Lara spune:
Mneata! Rapid-rapid! Hua Adila!![]()
Fetelor dragi, doctorul meu are clar dreptate, din pacate!
In primul rand ca la noi fontanela e la fel ca la nastere - destul de deschisa, cam 2.5/2.5 cm. A palpat caputzul si io mai stiu ca incepe sa se vada ceva la coaste, asa, cumva bagate ianuntru in zona toracica. Am dreptate, doctoritzelor? Ca la noi se cam vede chestia asta...

Plus ca io tocmai va sciam ca am lasat Vigantolul la lumina, ba inca in bataia soarelui. S-ar putea sa-l fi dat degeaba pana acuma, desi io sunt ceas cu el, niciodata nu am uitat. De amu, l-am pus insa la intuneric.Sper sa nu fie prea tarziu. E drept ca dr meu zice ca vit. D face parte dintre vitaminele fotorezistente, dar precautia nu stica daca si pe prospect cscrie sa se pastreze la intuneric. e drept ca la toate medicamentele cam scrie asta!...
Cu cerealele: o sa i le dau seara, in biberonul de dupa baitza, cand ii dau san + completare cam 100 ml de bebelac si le pun inauntru. Mi-a zis deci sa iau de-alea solubile in laptic, nu in apa.
Din pacate, Maria, noi nu mai suntem de 3 sapt pe laptic exclusiv, dar biberonul de seara de 100 ml nu ma deranjeaza. Io zic ca e bine..sigur ca puteam fi exclusiv tizti, dar de unde atat bunatate? ooooof....
Va las, ca a facut kk si plinge sa fie schimbata! Pupici la tot poporul!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
cristinamh spune:
noki, deci tu erai cu lumina... sper ca ai luat alta sticluta... ca aia deja statuta nu mai are sens s-o folosesti...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
neata fetelor...
uite, na de aia nu vroiam sa spun despre cianozare,ca MIHA deja numai doarme. stai linistita! cum spuneam, nu este obligatoriu sa fie ceva ...iar rahitismul se "rezolva" daca este vazut din timp si nu lasa urme...
MADAU bafta la dr azi si zi-mi te rog cat de ieftin ai gasit polly? ca mai putin de 470 eu nu am gasit. inca mi se pare super ok tinand cont ca pe ici pe colo este si 650...
AURA, nu te mai mira ...mama a primit o reteta de prajitura fara un ingredient!!!! dar si-a dat seama si cand a dus la servici, colega de birou care i-a dat reteta - lucreaza impreuna de 20 ani!!!! - a ramas interzisa ca "da cum de ti-a iesit?", fraiera s-a mai dat si de gol..
SILVIA, mie mi-a dat dr stancu sterimer-sterimar pr mucisori...sanatate lui Stefanelu'
Mai fetelor, ieri nu am rezistat si i-am dat lui vladone un bibe de 70 ml cu laptic muls...dar ma enerveaza ca-l bea ca si cum nu i-ar fi foame ...asa...de dragul artei.
LAVI, ce faci? sunteti bine?
ANDA, la fel...pe unde esti? e bine Nichituta? tu?
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
tania-z spune:
NEATZA SI HAI STEAUA!!!!
Abia astept sa pot si eu intra putin pe forum si cand vad cat am de citit..nu mai stiu ce vreau sa spun
In primul rand Miha
bun venit tie si bubulinei tale care e o scumpete de fetita!
Silvia noi nu am scapat de tot de mucisori, tot cu Marimer si pompitza ne luptam
. Dr. ne-a spus ca e mostenire, avand in vedere ca eu am deviatie de sept si Cosmin sinuzita cronica..asa ca nu avem decat sa-i curatam zilnic.
In schimb a ramas perplexa la rezultatele de la exudat: doua clinici diferite, doua rezultate diferite: la una nimic, la alte pneumococ. M-a trimis la pediatrie sa repet exudatul cu Stefan dar dr. de acolo mi-a zis asa: la sugari pana la un an nu are nici un fel de relevanta exudatul si se trateaza numai simptomele. daca nu are febra, diaree, tuse etc, nu are sens sa bagam antibiotic. Asa ca stam linistiti, ba, mai mult, am si luat in greutate, de sambata pana azi 200g! 
Vestea proasta e cu dormitul seara. Sa stiti ca trezitul la 2 si la 5 era boierie. Acum Stefanel se trezeste la 1:30, 3, 4:30 si 6. De la 6 e sus si nu mai doarme pana pe la 11. Eu sunt o umbra care mai are si de lucru dar perseveram, ca avem destule exemple un jur: Ripley, Teo-Banu
. Ma bate gandul sa-i dau si eu cereale la masa de seara, poate il satura mai bine. El mananca mult inainte de culcare (ambii sani + 150 supliment) iar la toate patru trezirile vrea sa suga
. Supliment ii mai dau doar la masa de 11 dimineata, in rest il alaptez toata ziua.
Mai puteti sa-mi sugerati alte solutii??
Lordra
ce mai faci?, cred ca si tie iti ocupa timpul Dara ca si mie, Stefanel. Noi mergem pe afara de pe la 11:30 pana la 18-19, cu pauza la 14-15 de masa. (uneori in parc)
Lavi cum merge curatenia de Pasti? ![]()
Noki bine e ca e doar inceput si se poate trata. Si eu am tinut Vigantolul la lumina, noroc cu voi, ca nimeni nu mi-a spus pe aici. Aaaaaaaa si diseara ne vom fluiera reciproc! ![]()
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Gandacel spune:
Zicea cineva de Vigantol gratis? Cum adica?! Sa nu-mi spuneti ca si asta se da pe reteta gratuita... Eu cred ca nu o sa mai pot scrie deloc, ca baiatul meu pe care il laudam si era candidat la cel mai cuminte copil, a inceput sa faca foarte urat si nu prea inteleg ce e cu el! Face niste crize de isterie de ma sperie, iar in brate nu mai suporta sa stea, face si mai urat! Nici nu mai stiu ce sa fac cu el. E cuminte doar la plimbare in carucior, dar nu mai pot nici eu sa merg atatia km zilnic! De mancat, mananca, de dormit, doarme, de jucat cu el ma joc (dar nu non-stop, ca nu se poate), dintii i-au iesit, nu e nici cald nici frig, schimbat este... nu stiu ce are!
O fi in etapa aia nasoala in care verifica daca vin la el, cand il iau in brate si chestii din astea?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
tania-z spune:
mai Ina pufoasa la 4 luni e o domnisoara in toata regula 

. iar poza cu ochelarii e bestiala! Si am tot vrut sa-ti spun: eu de cate ori ma uit la pozele tale iti admit casa, cat e de insorita! sunteti niste norocosi.
Am mai pus si eu cateva pozici cu Stefanelul (cu mutre, cum v-ati obisnuit deja) in contul comun.
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
bb_alinus spune:
Neata fetelor!
ia uite, azi decisa sa urez la multi ani si nu e nici un sarbatorit!![]()
Ripley, sperietura pe cinste cu paturica Anei! Eu am recurs la alta metoda, pt ca noua ( de fapt mie) nu ne place saculetul de dormit ( si ca un facut a primit fica-mea vreo 5!!) deci am bagat un capat de patura sub saltea astfel incat paturica sa ii ajunga missei pana la gat! Aici saculetii de dormit sunt fara "maini" care raman afara deci mi se pare ca tot trebuie sa ii pui ceva si pe brate, nu?
Tania, metoda pe care am adoptat-o eu pt ca missa sa nu se mai trezeasca asa de des noaptea( metoda pe care nu ti-o recoman
) a fost sa ii dau la prima trezire, cea de la 2 tot biberon, si nu san! Si uite ca acu ne mai trezim o singura data ( azi noapte s-a trezit doar la 4) si-a luat bibe si s-a culcat la loc pana pe la 8 jumate!
Insa nu ti-o recomand pt ca asta e drumul spre " adio tzitzi" cum se intampla la noi! E drept ca nici eu nu am mai insistat cu tzitzi pt ca am impresia ca nu mai o satura!
Acu am iar o problema: i-am dat lui fi-mea la 9 un bibe cu laptic muls si...la regurgitat in 3 reprize pe tot! Acu s-a culcat si uite ca e ora 11 aici si ea e nemancata de la 4!!
sa nu mai spun ca face iar kk exploziv dupa fiecare masa, de 2 zile de cand iar i-am schimbat laptele! Dar pediatra mi-a zis ca e ok, ca mi-a prescris un lapte mai diuretic! de ce oare? Ca doar nu eram constipate!
Oricum o vad maine si iar o bat la cap!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de aprilie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Gandacel eu am zis ca iau Viagntolul gratis. Mi-l da pediatra pe reteta gratuita si il iau fara probleme.
Joy Polly l-am gasit cu 470 ron pe acelasi site de la chicco pe care il stii si tu. Mie mi se pare ok ca pret.
Acuma io sunt curioasa sa-mi spuna si mie cine are..cam cat se inclina spatarul...un unghi aproximativ ca sa intreb si eu azi pe doc.
Tania nasol cu trezitul asta zapacit. Miruna mea a facut asa doar vreo 2 saptamani si eram terminata, asa ca te inteleg. Daca mai rezisti tine-l pe tzitzi , daca nu, baga-l pe bibe cu cereale la culcare si asta e. Depinde numai de tine. Eu cand am vazut ca doarme cu bibe seara am ramas la varianta asta. Recunosc ca am fost mai comoda din punctul asta de vedere dar eram terminata si fizic si psihic. Asa ca, decat cu o mama care nu e mama decat cu numele ca alaturi de ea nu mai puteam fi ca dormeam pe mine si eram cu nervii la pamant, mai bine o mama relaxata si odihnita si cu zambetul pe buze, gata oricand sa-i cante in coarne.
Va pupacesc 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
lavi02 spune:
Suratelor,
Eu m-am decis sa o las mai moale cu DC-ul. Nu va abandonez, citesc tot (in masura posibilitatilor) dar vreau intru mai rar.
Sunt foarte bucuroasa ca imi functioneaza din nou alaptarea 100%, Nati suge iar cu pofta, ca pe vremuri. Pe 24 m-a chemat la vaccin drita de familie asa ca o sa incep diversificarea fix pe 18 la 5luni si 3s cum m-a sfatuit drita cealalta. Ca atunci cand ma duc la drita de familie sa-i spun: daaaaa, am diversificaaat. Cam atat despre noi.
teo_banu te inteleg perfect cu serviciul si bona, si eu am fost de la 7 luni la Silvia si tare greu mi-a fost sa o las acasa. Noroc ca aveam program scurt.
ilenuta cartea aia o am si eu! Noi avem gusturi comune la carti, vad!
bb_alinus azi incepe pe TVR1 (de la ora 17 daca mai intere pe cineva) mini-seria BBC Mandrie si prejudecata, din 95.
Stii ca imi doream sa o vad!!
madau da-i cu seringa cate putin, ml cu ml, sa reuseasca sa-l inghita! pune seringa lateral, intr-o parte a guritei, langa o falcuta.
pisi ti-am trimis PM.
ela mai bine pe razatoare din sticla pe care drita mi-a zis sa o si oparesc. Am gasit la magazin tip "chimicale" unde au si vase de bucatarie, etc.
Joy bine te-ai hotarat cu bibe-pauza! Asa m=am hotarat si eu acu 10 zile si a functionat! Suge de n-are treaba. DFar trebuie sa te tii, orice ar fi. Cu cooperarea la ridicare eu zic ca exagereaza drita, nici nati nu coopera prea bine la 5 luni cand am fost la drita cealalta si acum, de cateva zile a facut progrese vizibile. Ce-i drept, din cauza problemelor pe care le-am tot avut, ca nu mai manca daca ii era prea foame, etc, am neglijat si eu masajul. De cand am fost la drita am reluat masajul si rezultatele se vad, a devenit mai fortoasa.
corap multumeeeeeeesccccc!!!! 

Pt ambele (gasit post+paltinu)
Este vreun restaurant pe acolo sa poti manca? Sau e obligatoriu gratarul de acasa?
ripley si silvia ati fost f simpatice cu calculul probabilistic si sarmalele dupa reteta proprie!! 
melku: simplu - sari peste recomandarea cu branzica de vaca - nu-i aduce nimic nou in alimentatie. Daca ai inceput deja cu fructe, poti incepe si supica de zarza. dar unde te grabesti asa?
Noki da de ce tre' neaparat sa-i bagi in mar biscuite si nu-s bune cerealele fara gluten?
Cu merele drita aia buna mi-a zis sa-i dau Ionatan si ca dintre straine frumoase si romanesti mai stafidite le prefera pe cele romanesti.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)