Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Gogolos, de acord cu tine, nu ochelari inainte de 6 luni! Umbreluta pare singura solutie asa cum expui tu lucrurile.
Insa sa lasi copiii cu ochii in soare ca sa se obisnuiasca eu nu am auzit! pai eu una nu pot sa stau nici 5 secunde ca imi curg lacrimile si ma dor, dar un bebe ? Oricum Amalia deja vad ca e foarte sensibila, de cum da de soare incepe sa chitaie si sa se zbata de numa!

Aura, nu trebuie sa mergi la medic si nici sa cauti nu stiu ce marca, doar sa aiba abtibildul de Filtru UV ( nu stiu exact cat dar o sa aflu) si sa fie special bebei evident!

Mey Amalia tot doarme ...

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de aprilie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai CORAPINO, da' gasesc la puncte in comun cu tine....!

1. la mana - Hai STEAUA de 4 ori (ca se alatura si Stefanel cu Ardeiasu')

2. la mana - Gabi al tau parca e Cosmin al meu in ale ordinii. faza e ca la mine face to curatenii din alea de arunca tot, ultima chestia aruncata fiind rezultatele analizelor lui Stefan (ca ce ne trebuie daca sunt "curate"?) - as aca m-am facut de ras cand mi le-a cerut dr.

3. la mana - nici mie nu-mi plac barbatii cu par cret, evtl putin ondulat - maxim!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MANDY si eu am aceiasi problema la catutzul Graco - se bronzeaza pitiku!!! cu copertina cu tot. Si eu vreau umbrelutza, dar inca nu am comandat - in schimb sunt hotarata sa ii iau.

I-am dat si cu crema de protectie solara (Roc-de la Sensiblu) - ziecau ca e pt bbi. Altfel nu mai indraznesc sa ies cu el in parc, ca se parleste.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

moment de liniste in familie, adica copii cuminti, asa ca profit de ocazie sa-mi dau cu parerea...

ochelari de soare. eu personal nu le pun copiilor. am prins mai demult ceva la citit, ca si la oameni mari, ochelarii nu trb sa fie negri, ci doar un pic colorati, cat sa te simti un pic mai confortabil... sa fie musai de calitate, etc. ca de preferat ar fi fara, si un cozoroc face mult mai mult bine decat o pereche de ochelari.
copertina la carut. intre ora 11 si 3-4, isi face efectul, dar nu dimineata devreme si seara, cand soarele bate prea de jos, fix pe copil. umbrelutele alea se pun precum caruselele la patut, cu surub, clema, cred ca nu se conditioneaza de un model anume de carut. e interesanta, dar n-o am inca pe lista de urgente... tin la mine o paturica subtire, si daca bate soarele aiurea, o las sa atarne un pic peste copertina si sa faca umbra.

suzete. copiii au prostul obicei de a se atasa de ceva si a nu accepta prea usor schimbarea. asta simtim noi, dar ei nu sunt prea incantati. normal, cu unii merge diversitatea, cu unii nu...
noi folosim nuk de ani de zile, a se citi aproape 3... si nu intentionam sa schimbam.

vigantolul... da, se da gratis. dar cum nu depaseste 10 lei, si nici n-ai nevoie de el lunar, ci doar la 3-4 luni, sa ma duc la inceputul lunii lunii dupa reteta, sa alerg apoi la farmacii... zau ca nu face! tati cand a vazut cat costa a zis ca mai mult e benzina sa se duca dupa reteta.

canuta, io nu am auzit de cure de slabire la bebelus. e adevarat, la cei "dolofani" nu se dau fainoase, cereale... dar n-am auzit de redus portia de lapte!!!! mie chestia asta nu mi se pare ok. rationalizari si regimuri se tin dupa ce copilul incepe sa alerge si sa-si consume energia.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, felicitari pt laptic, luptatoareo :)
Tot Lavi si Feli si Silvia, mersi de pontu' cu filmul, acum s-a terminat, e o placere de vazut. E tipic englezesc: peisaje, fetele actorilor si limba atata de curata si accentuata. Multam mult.
Cora si Tania, nici eu nu suport cretii, da' Colin parca nu-i asa cret si e al nabii de sexi... fara sa fie frumos, e bine mai zulufi cu tot :P
Insa: HAI RAPID!!!!
Mandy, scuze de faza cu caruciorul, mi-a scapat printre bubutze si elocomuri. Graco are intra-adevar marele defect cu manerul ne-reversibil (Alina, adica nu poti merge fata la copil si apoi sa intorci manerul in asa fel incat sa mergi cu copilul inspre public.... pfuai ce m-am exprimat :)) adica pe romaneste, nu poti intoarce copilul spre tine, e pozitie fixa cu fata spre lume). Acuma tot sunt fte mutumita de carucior, de nu am sarit cu el tone de hartoape si trotuare si am carat in portbagajul ala zeci de kg de cumparaturi. Eu las fata sa vada soarele, nu-i face rau, cand adoarme e mai problematic ca si culcata tot in ochi ii vine. Am sa iau de bun sfatul cu caciulita cu cozoroc si am sa-l aplic. E drept ca acum 1 sapt s-a cam bronzat pe obrajori, dar nu gasesc alta solutie, momentan. Astept si eu sugestii.
Acuma - dupa indelungi abtineri si ezitari - cu riscul sa va suparati ambele, va stiti voi care, terminati mai luptele seculare de familion pe site ca e pacat, sunteti fete super - probabil fiecare in felul ei si pe lungimi de unda diferite clar - insa nu cred ca merita sa va atrageti antipatii ca sa va "racoriti" intr-un public care nu va stie problemele, si caruia probabil i se rupe de ce are fiecare la domiciliu in fara de copii.
Nu dati cu rosii!
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

surorilor!!! ce-aveti de va "insinuati" in halul asta. ca io m-am cam saturat. mereu e cate-un artag pe-aici. si parca nu asta-i scopul. din afara se vede ca un fel de talmes-balmes rautacios.
:( azi nu mai scriu. ma uit la meci...
c (pe andrei nu-l bag aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CORAP subscriu la ultimul mesaj. Chiar asa se vede. Senzatia asta am avut-o si eu azi.

HAIDE ATEAUAAAAAAAAA

Am vazut ce o sa faceti voi cu GRACO dar eu cu un BABICARE fara maner reversibil ce fac? Recunosc, e cea mai proasta investie pt bubu. M-am trezit prea tarziu si a mai fost si o caruta de bani. Asa patesti cand nu stii.......................

PUPICI la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alina, sa stii ca eu alaptez 100% de la inceput si port sutien la fel ca tine (mai putin in timpul dushului)! Bine, e un sutien special pentru alaptat dar nu prea pot sta fara el si nu prea am observat ca ar avea efect de diminuare a lactatiei ... Slava Domnului!
Mai fetelor, vad ca toto discutati de proteajtul bb-ilor de soare... voi nu-i lasati deloc in soare pe micuti?! Ca eu o mai las cate putin in soare .... Oare gresesc?!

Pupici!

P.S. HAI RAPID!
Am pus si noi poze noi in albumul comun!

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

camelia, io o las la soare, mai ales de cand iesim dimineata, s-o mai bata si pe ea nitel.. dar cu sepcuta, sa nu-i vina in ochi, ca nu suporta.

alina, io am un pitic cu sutienele,.. nu mi-au placut si nu le port decat la nevoie, cand ies afara.. si sa nu le "simt", ca ma enervez...
la cat port eu, nu e relevant.

lavi zicea in schimb ca un sutien strans sau incomod parca favoriza mastita... poate ma insel, da' asa zice neuronu meu

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Camelia, ma auto-citez pt tine :)
"Eu las fata sa vada soarele, nu-i face rau, cand adoarme e mai problematic ca si culcata tot in ochi ii vine."Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput