Mamici de martie-aprilie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

aida_o, BATENTIAN DANA de la nr. 3 din lista a 2-a de burtici a anuntat ca a nascut pe la pg. 7.
Tina nu imi vine sa cred, mai ai putin si iti ti bebele in brate. Tinem pumnii

Ileana 39+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Halou.Multam mult de tot de incurajari si urari.Va dulce.Asta chiar e ultimul mesaj in calitate de gravidutza!Aseara i-am aratat lui mark cum sa raspunda si-aici si sper sa reuseasca!Daca nu da de veste pe YM si aflati.Multi si avetig rija de voi,nastere usoara celor care urmeaza.Ioana22 tu cred ca nasti in aceeasi zi cu mine ca si pe mine ma provoaca tot marti..sau posibil astazi!
Gata am fugit.V-am tzucat,si aveti grija de voi si multa multa bafta tuturor!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

URAAAA!! fetelor, am internet - de AZI!! nu-mi vine sa cred!
Multumesc pt urari, Oana e bine, si eu la fel, revin cu povesti... Incerc acuma sa pun poze la albumul comun.
Proaspetelor mamici, numai bine, si bebei sanatosi si mincaciosi!! refacere rapida si sa curga lapticul!!

TINA, iti tin pumnii, abia astept vestile bune!!

o sa-mi schimb si semnatura, cind ma lasa asta mica, acusi incepe sa tzipe de foame, pot sa pun ceasul dupa ea.

pupaturi la toata lumea!!

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Multumim mult de urarile pentru implinirea unei luni. Va dorim si noi tot binele din lume, sa fiti sanatoase si voi si copilasii si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.
Noi scriem pe fuga ca ne chinuie colicii in continuare si timpul meu ii apartine in exclusivitate. Suntem lenesi la mancat ( o fi vazut copilul ca de la mancare i se trag durerile de burtica si ia doar cate putin). La o luna am ajunsla 3670 dar oricum de la 2600 cat aveam cand am ajuns acasa e un progres. Pediatra n-a venit decat cand l-am inscris, in rest nici un semn.
Acum ne mai chinuie si o constipatie sau ce-o fi, ca de doua zile nu reusim sa facem nimic, i-am mai pus supozitor si acum vre-o 4 zile, dupa care a facut singur dar acum va trebui sa-i pun iar.Stiu ca da dependenta si nu vroiam sa ajung la solutia asta dar am incercat cu gimnastica si cu alte metode dar nimic..

Pupici la toata lumea. Scriu cu el in brate si a inceput sa sa agite.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nastere usoara si bebe sanatos,Tina!

Ileana_marius/Norvegia,nu-ti face griji.Adevarul este ca...in toate spitalele mari de stat din tarile nordice au rezultate de nota 10 pe plan mondial.(Si nici macar nu se prea lauda cu asta).Aici in Suedia,daca sarcina depaseste DPN cu 10-12 zile te programeza la echografie si se poate aprecia metoda cea mai indicata pt.nastere.Banuiesc ca si in Norvegia procedeaza cam la fel.

Aida_o,ce minunatii de rochite si decoratii super pt.camera lui bebe!
Mi-a placut fff.mult ideea ta de "bazinet"!Eu am primit cadou chestia aia de acoperit baby crib si m-am gindit s-o folosesc pina bebe face 3 luni! Uite-te aici la ce ma referCe bine-mi pare ca voi fetele din alte tari ne mai informati cu ceea ce se gaseste sau se face la voi pentru gravide si bebei!

NASTERI FARA PROBLEME + BEBICI DE NOTA 10 GRAVIDUTELOR si COPII CUMINTI TUTUROR MAMICILOR!

Mariana
mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

mariana_1976 sincer nu prea stiu care este procedura aici. Cele mai multe le stiu de la ile. Sper totusi sa nu ajung la depasirea termenului ca nu stiu ce sa fac si imi este frica pt bb.
Se pare ca am cam ajuns in fruntea listei, presupun ca celelalte fete au nascut deja (mai putin tina).

Ileana 39+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va multumesc fetelor pt aprecieri la adresa printesei si pt sfaturile cu diareea (ma apucasera toate caldurile), m-am tratat eu cu orez si a trecut. Pe fata am hranit-o mai des si e ok. Stiu ca caca de bebe e oricum moale, totusi dupa ce stiam ca are si ea diaree? Facea niste partzuri explozive in pampers, auzeam f clar.

Mi s-au facut niste galme dureroase la un san, a trebuit sa-i dau mai des la fata si sa trag laptic cu pompa, plus masaj, tati s-a speriat si s-a tinut de capul meu sa nu cumva sa patesc ceva, azi sunt mai bine.

Eu m-am dezumflat in sfarsit la picioare, din hipopotamul care am fost dupa operatie, acum am devenit scheletzel cu burtica. Desi am facut miscare, muschii de la gambe mi-s inca atrofiati si ma dor, operatia ma tine, dar si burtica a scazut mult (datorita alaptatului uterul a coborat la locul lui), asa ca sunt pe drumul cel bun, iar zilele urmatoare preconizez o prima iesire cu fata la aer!!!

Hai, Tinutza, suntem alaturi de tine! Nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida iti dorim!!!

Si tuturor fetelor care tb sa nasca le dorim nasteri usoare si bebei sanatosi!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

BitaB, am actualizat listuta si cu datele tale

Tania 2, ai urcat in listuta acum Deh, daca ai DPN-ul mai devreme, trebuia :))

Ciuf, si tu ai urcat in top, bine ca ma mai lasati si pe mine sa respir putin pina nasc, desi stii cum e cu datele astea aproximative. Dar oricum, acum esti inaintea mea in top

ileana_marius,
multumesc ca mi-ai atras atentia, nu observasem ca a scris Dana

Dana Batentian, feliicitari pentru bebe mic (desi acum suntem maricei, avem deja 3 saptamini). Ma bucur ca ai dat de veste ca ai nascut :)

mariana_1976,
"crib", in engleza inseamna patut, si, din ce se vede in poza, tu ai acolo chiar un patut de bebe, nu? oricum, sa stii ca e frumoasa lenjeria aia si la tine e mai cool, pt ca e gata facuta, nu a mai trebuit sa cauti idei, ca mine

fetele, trebuie sa deschida cineva capitolul 60 si sa puna si listuta acolo (instructiuni am lasat deja pe prima pagina a acestui capitol, adica aici

38+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt , eco 2D&3D 24 sapt si 9 luni si-o zi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mey fetelor da' tere e slaba miscarea pe la noi! Noroc ca mai intra fetele de la care nu am avut vesti demult, ca altfel...nu se mai termina capitolul asta!
Nu mai naste nimeni????? Haideti fetelor!

TINUTZAAAA tinem pumnii sa scapi si tu odata de burdihanie, cred ca ti s-a acrit deja de atata asteptare! Nastere usoara, refacere cat mai rapida, te asteptam inapoi!!!!
Pana atunci, galerie:

CATRINEL si PISPIRICA bine ati revenit!
KIM si al meu e cu partzuri explozive, asta de cand ii dau ceai de chimen intre mese. Daca nu-l schimb inainte de fiecare masa(la 3-4 ore) atunci pot sa-l schimb si de haine ca se umple de pishu si kk pana in gat! Har Domnului, kk face cam de 2-3 ori pe zi, da' si papa la greu, pana adoarme la san. Vad ca nu mai avem probleme cu colicii , asta de cand bea si ceai, parca il mai deranjeaza un pic burtica, dar in gen. doarme dus si nu plange decat de foame.
Maine facem 2 saptamani si musai vrem sa iesim afara, ca avem un parculet super in fata blocului, plin de copii, si e si vreme buna, e cald si frumos.
Noi suntem mai mult singurei acasa, in timpul zilei, dar ne descurcam f. bine, ne plimbam deocamdata prin casa, baitza ne face bunica sau tati sau amandoi.

ALINA, mamica fericita a ingerashului MARC ALEXANDRU(28.03.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana22 spune:

Am un morcov cat china,am vb acum cu doctora si maine dimineata tre sa fiu la spital la 8.15.Problema este ca in CFR2 nu se mai face epidurala,acum m-a anuntat pentru ca au fost complicatii la o graviduta asa ca nu stiu ce o sa fac maine,m-a cam luat frica,ma bazam pe epidurala asta,va tin la curent,pupici.

ioana
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;121/st/20060420/dt/7/k/77ab/preg.png

Mergi la inceput