Mamici de martie-aprilie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ioana22,
nu-ti fie teama, au fost gravidute care aveau programata epidurala si n-a mai fost timp de asta pt ca s-au dilatat repede... si chiar si ele s-au mirat de cit de repede au nascut, pina la urma.
Bafta multa, curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

fetelor, m-ati prins. am vazut ca apar pe lista celor de la care asteptati vesti, cu precizarea cum ca se pare ca am nascut. asa este, l-am nascut pe 2 martie pe Andrei, de 2.600 kg, Apgar 9. din pacate bebe are niste problemutze de sanatate si nu am vrut sa scriu pe forum ca sa nu va intristez pe cele care inca nu ati nascut.
v-am citit insa in continuare si m-am bucurat cand am vazut ca multe dintre voi ati nascut si schimbati impresii despre ingrijitul bebeilor. speram, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fie totul bine si pentru Andrei si sa ne alaturam dinnou forumului vostru vesel si activ.
va doresc tuturor fetelor copilasi sanatosi, sa fiti fericite si fericiti impreuna cu ei, la multi ani bebelushilor si bebelushelor care au facut sau vor face o lunishoara si, in plus fata de cele dinnainte, nastere usoara celor care inca nu au nascut.
Andrei (1 luna si 8 zile) si Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna
tina nastere usoara!!!!

pt. toate fetele care au nascut intre timp, felicitari si bb cuminti, sanatosi si mancaciosi!!!

catrinelbine ai revenit! sa ne pui poze cu Oana
multumesc la toate care au felicitat-o pe ambra pt cele 2 luni, si urez la toti bb-ii care implinesc 1 -2 luni sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti.
pt fetele care au probleme cu funduletul rosu, eu folosesc crema cu zinc 10%, si nu am probleme. "Fissan" este foarte buna (cea albastru inchis), dar sunt si de la alte firme. nici nu este nevoie spalat dupa fiecare schimb (dimpotriva sensibilizeaza pielea) sters cu servetele umede si dat crema.
ariadna multumesc, chiar ma intrebam ce faci? cum te descurci cu amandoi? cel mare merge la gradinita?
iar la cine are probleme cu constipatia, si foloseste si lapte praf, sa stiti ca formula da constipatie, ori il faceti mai diluat sau exista un siropel pt aceste probleme care se pun cateva picaturi si rezolva problema.
iar diareea trebuie sa fie chiar lichid cand schimbati pampersul, bb-ii fac kk moale si aproape se confunda cu diareea.
ciufnastere usoara si tie, ca nu se stie cand vine bebitza
nshirocum creste Maria? nu ai mai scris demult
dublemom a venit mai mult lapte? ce-ti fac fetele?
tcelence mare s-a facut Maria. am vazut si pozele la botez, frumoasa fata ai!(de fapt amandoi copii)

pupici la toate fetele si nasteri usoare la burtici

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

doina_cel,
multumim ca ai dat un semn de viata sanatate multa puiului tau

ioana22 si honeypuma,
v-am trecut pe lista gravidutelor de la care avem vesti

mamici dragi,
sa stiti ca eu citesc cu atentie ce scrieti aici despre bebeii vostri, de fiecare data. asta pt ca stiu ca am inca multe de invatat de la voi. voiam sa va multumesc pt tot ce scrieti aici, cind aveti timp (ca stiu ca sunteti la limita cu timpul)

cine se ofera sa deschida un nou capitol si sa si preia/actualizeze lista? suntem la pagina 10 deja, si, daca una dintre noi nu va face asta, un moderator va deschide un nou capitol, insa evident ca nu se va ocupa de actualizarea listei. cum am mai spus deja, eu nu ma mai pot ocupa de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Incerc eu cu noul capitol... dar intr-o ora, ca trebe sa-i dau lui Oana sa pape

Serj

Polixeni, fundul rosu la bebe poate fi pt ca ai mincat citrice?

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am deschis un nou capitol. Maine am sa vad daca lista mai trebuie actualizata. Il gasiti la odisee._DianaD 39w + 3d

Mergi la inceput

fetelor, Diana a deschis capitolul 60, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73272

va rugam sa postati numai acolo, de-acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Hai Tina, curaj pt miine!
Hai ca de data asta iasa

Pupici si nastere super usoara!

Mergi la inceput

Rog un moderator sa inchida acest subiect,
haideti sa continuam la capitolul 60:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73272

Mergi la inceput