Mamici de martie-aprilie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Qamar spune:
TINA, CURAJ SI NASTERE CAT MAI USOARA, BEBEL MANCACIOS SI LAPTIC DIN BELSUG! si eu si Bianca mica
LA MULTI ANI BEBELINILOR SI NUMAI BINE MAMICILOR VOASTRE!
Fetelor, ia ghiciti ce am facut noi astazi pai fuseram la plimbare in formatie de zile mari: eu, bebe mica, sotul si....CATRINUTZA noastra de pe forum cu bebe mica ei si cu una bucata sot si ea ne-am plimbat ca disperatii aproape 2 ore cu carucioarele noastre 4X4 , am vorbacit ca fetele (ei, si ca baetii), ne-am pozat in cires (sau zarzar) cu bebei cu tot, am baut si (ne)-am si ris ...Bebeloaicele noastre: cuminti ca niste ingerasi, au dormit de numa in timp ce noi patrulam prin Tineretului ...cam asta a fost pe scurt, oricum trebuie sa va zic ca am ramas f placut impresionata, Catrinutzu si consortul ei sunt un cuplu beton, distractivi, deschisi si tare simpatici, si speram sa mai repetam experienta...
Pentru constipatie la bebei, stiam si eu de supozitoare cu glicerina; apropo, fetele care stimulati kk cu termometrul sau ii luati temperatura la fundulet, mie pediatra mi-a interzis categoric asemenea manevre, pentru ca ea a avut f multe cazuri de bebei care au primit infectii la sistemul digestiv cu poarta asta de intrare...adica din cauza unor bacterii de pe termometru sau ceva in genu asta. Oricum, noi temperatura, cand e cazul, i-o luam la frunte cu un jmeker de termometru cu senzori - mare minunatie, mi-as lua temperatura non-stop
Si tot la subiectul KK: de unde stim cand bebe are diaree?adica oricum ei au kk mai mult lichid decta solid, si mai absoarbe si pampersu...eu sunt in mare dilema...
cam atat pentru seara asta, Tina inca o data: tinem pumnii si te asteptam cu VESTI BUNE!!!
cu drag,
Noe si Anne Bianca
ileana_marius spune:
ciuf nu stiu ce sa zic si eu abea astept momentul dar se cam lasa asteptata bebelina...de berbec...
Am fost joi la dr. si avem tensiunea crescuta, plus dureri, mainile si picioarele f umflate si dr. m-a trimis la spital. Acolo mi-a scazut tensiunea, nici asa dureri nu mai aveam, mi-a zis ca e normal sa ma doara, mi-a facut testul de stras pt bb si eco si a zis ca e totul in regula si m-a trimis acasa. Am intrebat cam cand cred ei ca se va intampla si raspunsul a fost cel pe care il primesc mereu...maine, intr-o saptamana...
Toti au devenit nerabdatori (sotul, parintii, colegii, cei de acasa), ma intreaba mereu...ceva nou? As fi vrut sa nasc inainte de termen tocmai pt a nu ajunge sa ma intreb in fiecare zi cand.
Sper sa nu depasesc termenul totusi pt ca aici nu iti fac nimic 2 sapt. Dupa calculele dr., 40 sapt. ar fi marti.
Ileana 39+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
ama_kaly spune:
Tinuta tinem pumnii pentru o nastere usoara si un bebe sanatos si mumos! Asteptam vesti de la Mark pe mess, si CURAJ!Noi am fost la dr miercuri, aveam 3.300gr la 36sapt, aida trece-ne si noua greutatea pls.
Ieri am intrat in sapt 38..de acum suntem la termen si il asteptam pe bebe oricand! Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca ieri faceam testul de sarcina si aveam o mie de emotii, iar acum mai e atat de putin si-mi voi tine puiul in brate.. io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
ioana22 spune:
Buna fetelor,
imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp,eu ar fi trebuit sa nasc pe 20 aprilie dar la ultimul control aveam colul deschis si scurtat asa ca marti,11 aprilie la ora 8 trebuie sa ma prezint la spital pentru a mi se provoca nasterea.
Eu o sa nasc natural cu epidurala(cel putin asa sper) si sunt tare nerabdatoare sa-mi tin bebelinul in brate.Sper sa fie totul bine si imediat ce ajung acasa o sa revin cu vesti.Sa-mi tineti pumnii.
ioana
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;121/st/20060420/dt/7/k/77ab/preg.png
Zuzilici spune:
TINA BAFTA MULTA SI NASTERE USOARA! Abia astept vesti bune de la Mark. Te si curaj, cu Dumnezeu inainte!
Cosmina felicitarile mele pentru Harris Peter! Sa creasca mare, sanatos si cumintel si s-aduca numai bucurii parintilor lui.
LA MULTI ANI! tuturor bebicilor de pana acum. Sa cresteti mari si sanatosi sa sa va faceti parintii mandri de toate faptele voastre.
Fetelor eu am facut azi 39 de saptamani fix si sper sa mai stea bebelina la mami in burtik macar pana vineri. Dar si daca vine la termen, lunea viitoare pe 17 nu ne-am supara. Maine mergem la doctor si abia astept sa vad ce ne mai zice.
V-am pe toate acum si va doresc tuturor sanatate atat voua cat si bebicilor vostri si nastere usoara tuturor celor care vor sa ne faca o surpriza placuta luni.
Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
aida_o spune:
Ama Kaly,
am modificat datele lui bebe Sebastian. Dar cum de ai intrat ieri in 38 de sapt? ca eu abia azi am intrat, si stiu ca erai putin in urma mea.
ioana22,
nastere usoara pentru marti, asteptam sa revii entuziasmata, si cu detalii :)
Zuzilici,
mai ai un pic si tu, hehe :) Eu imi doresc macar sa nu nasc in weekendul asta ce urmeaza, ca sa-si sarbatoreasca toti canadienii Pastele si sa nu fie insuficienti medici in spital. Pai tin minte ca nu mai stiu ce sarbatoare am prins cind am avut singerarile acelea prin octombrie (cred ca era Thanksgiving) si cam batea vintul pe-acolo.
Pe mine, bebelina ma terorizeaza, cit de activa e! N-are stare! Mi-e si frica sa mai maninc ceva dulce, ca atunci chiar incepe dansul! Am avut si niste dureri scurte, in zona mijlocului (in spate), dar nu erau regulate. Deci nu erau contractii, sau cel putin nu erau de-alea de sarcina. Ma simt tare aiurea, ca nu stiu cum sunt contractiile... dar am convingerea ca o sa-mi dau seama, la momentul potrivit.
Tania,
scuze, am uitat sa-ti raspund data trecuta: n-am mai fost la medic pentru problemele alea. am considerat ca e ceva indigestie, si gata. Oricum, a doua zi eram ok.
Tinutza, mai ai un pic de tot
38 fix
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt , eco 2D&3D 24 sapt si 9 luni si-o zi :)
tania2 spune:
sal
In primul rind facem galerie Tinutzei.
Hai Tinutza!
Ura, astazi facem 39 sptamani! Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns in data de 10. Astazi tre sa mergem la nenea dr. sa ne programeze pentru cezariana. Cred ca maine ma internez si poimanine o sa am una bucata bebelina in brate. Doamne, abia astept!
Asta noapte m-a cam durut burtik pe jos si aveam senzatia ca ma gadila ceva. Am crezul ca o sa elimin dopul dar nu s-a intamplat. Fetelor, eu nu am avut deloc contractii sau sunt asa proasta ca nu-mi dau seama!
Ce ma framanta si pe mine!
Zuzulici, vad ca si tu ai tot 39w. La mine este trecuta gresit data de 10 apr. DPN meu este 17 aprilie. Bafta maine la dr. Sa ne dai vesti, si sa ajungi la 40w daca mai poti!
Aida o, si la mine tot indigestie a fost. Bine ca a trecut!
La multi ani bb !
Hai pupici!
Tania39 fix
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
honeypuma spune:
Buna fetele! Sigur ca mai vreau sa fac parte din lista voastra, doar ca am fost foarte ocupata in ultimul timp. Am zugravit toata casa pentru a il astepta pe printzisor asa cum se cuvine, am mers si la servici ca sa las si acolo lucrurile in ordine, si uite asa au trecut zilele.
Eu ma simt foarte bine, bebe s-a pregatit pentru nastere, in sensul ca e deja intors, colul e inca inchis, dar mai avem, abia miercuri intram in 38 de saptamani, deci...Vineri merg din nou la control si promit sa intru sa va dau de veste despre ce a zis dl. doctor.
Va multumesc ca v-ati mai gandit si la mine! Multa sanatate, sarcini usoare si pentru cele care va apropiati cu pasi grabiti catre final, va doresc nasteri ffffffffffff usoare si bebei sanatosi!
Pupici tuturor!
BitaB spune:
Buna dimineata fetelor,
Acum am reusit sa intru si eu sa va mai citesc mai pe indelete. Alesia doarme si am zis sa intru sa va scriu repede ca niciodata nu apuc..ba se trezeste repede ori conexiunea nu merge ori trebuie sa fac altceva. Am ramas datoare cu datele despre fetita mea:se numeste Alesia Ioana s-a nascut in 13.04.2006 la 14:10 prin cezariana (anestezie totala), scor apgar 10, 51cm si 3300 gr.
In rest, cam ca fetele mamici de pe aici.....tot timpul imi este ocupat de bebe dar sper totusi ca de acum in colo sa va scriu mai des.
Felicitari pentru mamici si curaj pentru mamicile in devenire !
Va pup pe toate
Bita
Pispirica spune:
buna feteloooooooooooor! va pup pe toate toate cu burtici sau cu bebici si urez nasteri usoare burticilor care mai au inca de asteptat.
in sfarsit reusesc si eu sa intru un pic pe la voi, sa va dam de stire ca suntem bine, ca mancam bine, facem fel de fel de mutrite care de care mai haioase si ca mami, adica eu sunt moarta dupa perluta mea. o iubesc de nu mai pot, inca imi mai vine sa plang cand ma uit la ea, inca nu-mi vine sa cred ce comoara tin in brate.
TINA cand nasti mama draga ca banuiesc ca te-ai plictisit de atata asteptare? abia astept sa vad ce bebelin scoti tu din burtica aia a ta. pup burtici si tn pumnii sa ai o nastere super usoara. si iti doresc curaj pentru ca sa stii ca nu e greu deloc.
LAURA IOANA imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat, iti doresc multa putere sa reusesti sa treci peste aceasta incercare, insa daca as fi in locul tau, desi stiu ca durerea este mare, eu una n-as lasa lucrurile asa. m-am ingrozit cand am citit ce a scris Poli ca s-a petrecut acolo. Sper sa-ti revii repede si iti doresc toata puterea din lume sa o poti lia de la capat.
KIM ma bucur ca ai reusit sa treci cu bine pestecele 2 nasteri intr-una singura si ca si tu si bebelina sunteti in regula.
CF-istelor ce faceti va dati intalneala prin oars? trebuie sa va povestesc si eu cum am nascut ca vad ca amandoua sunteti nemultumite iar eu nu am avut chiar nici un fel de probleme la nastere iar pesonalul s-a purtat extraordinar. o sa revin cu povestea. pup oricum fetele
veti observa ca nici semnatura nu am apicat sa o schimb, dar promit sa revin cu poze si cu o noua semnatura.
pupicioi multi multi de la noi.
_
Anamaria 39+ &
Zmotocel
Pispirica's album