Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 13
miag spune:
Neata natiune!!!
Se pare ca azi va fi ceva mai cald, avand in vedre ca deja soarele s-a cocotat pe cer....Astept cu nerabdare caldura, ca m-am tot saturat de frig. Probabil ca dupa-amiza vom merge prin Herastrau cu piticotul. Pana atunci mai dau cate o raita pe la voi sa vad ce mai faceti.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Neata Miag!
Se pare ca deocamdata doar noi ne-am trezit.
Eu tocmai am mincat de prinz, mi-am facut niste dovlecel prajit ca de carne m-am cam saturat. Sint si eu prin zona....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
ba s-o credetzi voi! io-s treaza de la 8 jumate si de atunci am baut cafea, am mancat ciocolata si am dat baietii afara in parc sa pot sa scriu aici linistita!
Miag, e o vreme faina afara si la Cluj de-ti vine sa innebunesti nu alta, si io o lenesa si jumatate stau in casa, ptiiiu drace. Din cauza alor 2 kilograme puse in concediu m-am delasat intr-un hal fara de hal, nici nu-mi vine sa ma imbrac de ciuda ca ma strang pantalonii...puii mei!
Imi place Bucurestiul, mult..dac-as fi acum acolo, as iesi in Herastrau cu Miag!!!
geamul meu e deschis si miroase a primavaraaaaa si io am luat-o pe ulei!!! Fetelor, ziceti ceva!!!!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Delidana spune:
Roxa-boxa, ia mina de pe ciocolata ca dau
! Ia-ti o pereche de pantaloni de trening si fuga afara dupa baieti!
Nu-i si pacat de vremea aia frumoasa? Ce-as iesi si eu afara, dar e o caldura de mor...imi trebuie un tanc de oxigen....sauna nu alta...dar se aud tunete...ce buna ar fi o ploaie sa ne mai racoreasca un pic...
Restul fetelor, unde sinteti? Ati iesit toate la iarba verde?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
anemona spune:
Si eu sunt prin zona, imi beau cafeaua pe DC asa cum imi place mie in we.
E frumos afara, dar eu azi din pacate tre sa fac curatenie
si nu stiu cat o sa-mi ia, asa ca poate doar diseara sa ies putin...
Sigrid, cum se mai simte mica printesa? Asteptam vesti mai bune si o pup
, sa se faca bine repejor.
Mik, fii-mea e un copil atipic total, leganatul n-are nici un efect, decat s-o enerveze. Ea are doua ipostaze: sau ii e somn si atunci isi ia suzi si pe Pigly si se culca singura, sau nu-i e somn si atunci orice ai face nu functioneaza, vrea la joaca.
Aseara am luat exemplul tau, Delidana, si am stat mai mult pe la baie (nu stiu de la ce-o fi fost) si drept urmare azi dimineata aveam, pe cantarul cumparat ieri, 60,9 kg. Daca se pune la loc va anunt eu.
Pana una alta am mancat un mic dejun sanatos cu rosii, castraveti, ardei, ridichi, ceapa verde si branza cu marar. Hm? Am progresat, nu? Sunt foarte mandra de mine
.
Va pup pe toate 
zisaCami spune:
Buna dimineata,
sunt si eu prin zona.
Delia ma bucur ca ti-ai revenit, chiar daca cu 1 kg in plus ... important e sa fii sanatoasa! Mai ai putin si-ti vine sotul! 
Ma inscriu din nou in concurs cu 72 cm in talie, 93 cm solduri si 93 cm sani
( ca sa fie tabloul complet ). Daca m-as stradui mai mult m-as putea apropia de dimensiunile ideale: 90 - 60 - 90.
Vreau si eu
... ieri am facut parastas tatalui meu de 3 ani si nici nu m-am atins de coliva ( sigur, nu din ambitie, ci pentru simplul fapt ca am uitat ...). Dar apoi am fost la ziua unei prietene si se minunau toti invitatii cat de putin "am ciugulit" ...
M-a apucat foamea cand am venit acasa, dar mi-a trecut cu un pahar de apa plata! 
Anemona 
Sigrid multa sanatate Adelei! 
Zuzilici ce mai faci? Sper ca de saptamana viitoare nu te mai duci la munca! 
Mik Vacanta placuta!
La dimensiunile tale iti poti permite sa te bucuri de concediu din plin! ![]()
tuturor si o duminica placuta!
Cami
roxana1974 spune:
ok ok Delidana, nu mai bag azi cioco...
uite chia acum sar in pantaloni si ies afara la copii...
am tulit-o, poate ne revedem spre seara sau la noapte ![]()
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor.
Cami
, da' eu tot grasa ma vad. Cred ca imi lipseste o dunga. M-am gindit la tine si am vrut sa-mi cumpar Sculpt-Up de la l'Oreal. Dar raionul era devalizat ! Mai era doar eticheta cu pretul.
Roxa, fugi si profita de soare.
Ieri am avut si eu o zi cu soare si am gradinarit nitel cu sotul si mai ales am pus masini intregi de rufe la uscat. Azi s-a schimbat vremea complet.
Sotul gateste pentru prinz, eu am facut un clafoutis cu capsune de aseara. Voi fi rezonabila, promit !
la 
Mik.
Delidana spune:
Cami, uite si pentru tine un buchet de 

.
Anemona, vedem noi miine ce s-a pus la loc si ce nu. ![]()
Roxana, ce fata ascultatoare esti. ![]()
Mik, asa e, uneori ne vedem mai grase decit sintem de fapt...la tine cred ca asta e cazul insa eu mai am de munca. 
Eu beau apa incontinuu, mi-e o seteeee...
puskin spune:
Buna ziua fetelor,
Felicitari castigatoarelor concursului
.
Eu stau prost si cu regimul si cu sportul, am fost mai mult plecata decat acasa in ultimele 2 saptamani.
Trebuie sa va dau o veste mare: am primit o oferta de a pleca cu serviciul sa lucrez in Praga, pentru aceeasi firma pentru care lucrez acum. Ieri am dezbatut problema cu sotul meu si am hotarat ca mergem acolo, intai plec eu si dupa ceva timp o sa vina si el ( sper intre timp sa gaseasca si el un job cat de cat ok...).
Saptamana aceasta am fost la Praga unde am avut interviuri, discutii...etc.
Mai intru sa va povestesc...va pup pe toate.
Ruxandra