Nou stil de viatza (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ce vint pustiu sufla pe aici....sau asa mi se pare mie pentru ca azi sint pe acasa si n-am nimic interesant de facut? E careva prin zona? Raspundeti la apel!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Io sunt neagra de suparare.Acum am venit de la doctor , dupa ce ca am stat intr o sala de asteptare plina de copii bolnavi , care mai de care raspunsul doctorului a fost sa mai astept pana luni -martzi si sa ma duc iar dupa antibiotic.Adelutza mea are febra si e tare abatuta si pleostita , dimineatza ia curs sange rau din nas si a tot plans si ma intreaba din 5 in 5 min daca are iar sange la nas, offf, hai ca m am racorit.
In rest ce sa zic ...ma apuc sa fac mancare si curat si sunt cu ochii pe voi,
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, gacici.

Delidana, uite ca-s aici !

Miag

Anemona, ai incercat sa-ti hranesti zdravan junioara pe la 8 cel tirziu, sa o legeni putin pina adoarme si sa vezi cit doarme ? Daca esti obosita, nu prea slabesti, dimpotriva.

Eu sunt tocmai la cafeluta de dupa masa de prinz (o abatere : putina inghetata).

Nu voi putea participa la urmatorul "O talie mai subtire" pentru ca vom pleca peste 2 saptamini in vacanta (a se traduce : mincat exclusiv la hotel si miscare de la masina la obiectivul turistic si inapoi).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mi-am facut somunul de pranz, cu Ius si acum am bagat un oki pe DC.

Delia, waw, cum de facusi tu singurica ciorba de fasole? Bravo, felicitari! Si noua ne place ciorba de fasole cu ceapa.

Sigrid, imi pare rau pentru Adela! sa se faca bine!

Intr-o ora imi vine sotul acasa. Abia astept!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna fetelor,

si eu sunt pe aici...am trecut sa va salut un pic...si sa ma laud ca am reusit sa nu mai devorez coliva, ca in celeleate dati...am gustat putin, dar doar 2-3 lingurite si imi vine sa-mi dau singura premiu pentru asta.
M-am apucat de tinut post, asa ca o sa tin o dieta hipocalorica combinata cu post.

Week-end frumos.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Buna
Sigrid, multa sanatate fetitei tale.
Carmen, faptul ca nu prea stau la bucatarie nu inseamna ca nu stiu sa gatesc. Citeodata ma mai apuca poftele si atunci ma lupt cu caldura infernala de aici (la 36 grade extrem de umede nu-i usor sa stai linga aragaz) si ma incumet sa gatesc.
Mik si eu voi pleca in vacanta la sfirsitul lunii. Abia astept.
Miag, chiar ca meriti un premiu pentru vointa, uite aici de la mine un buchet de .
Eu azi am stat numai in casa si am o vaga durere de cap. Miine trebuie sa ies pe undeva sa scap de dinsa.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, de unde ai dedus ca am gandit la asa ceva? Stiu ca nu petreci mult timp in bnucatarie, cu atat mai mult sa gatesti...de aici reactia mea.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele ce faceti?
noi am fost toata ziua pe-afara la cumparaturi-mi-e frica sa ma uit pe cont si la 6 a adormit copilul meu in cosul de cumparaturi-fapt nemaintalnit de cand era bebelus de ala mic :) acum doarme,sotzul doarme,si eu de plictiseala mi-am dat drumul la o cada fierbinte,cu o juma' de tub de spuma de porto si scortisoara....
eu cu mancarea sunt foarte cuminte,abaterile ocazionale sunt atat de mici ca nu se pun,in genul o gura de covrig sau de carnat de la mitzu,o felie de pizza..chestii de genul asta,oricum rare.
Insa nu pot sa scad sub 80,cred ca asa e reglat organismul ca altfel nu-mi explic,mai putin si mai sanatos ca ce mananc acum(de saptamani bune ma refer)nu se poate.
va pup si intru mai tarziu,ca mi s-a umplut baia...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele ce faceti?
noi am fost toata ziua pe-afara la cumparaturi-mi-e frica sa ma uit pe cont si la 6 a adormit copilul meu in cosul de cumparaturi-fapt nemaintalnit de cand era bebelus de ala mic :) acum doarme,sotzul doarme,si eu de plictiseala mi-am dat drumul la o cada fierbinte,cu o juma' de tub de spuma de porto si scortisoara....
eu cu mancarea sunt foarte cuminte,abaterile ocazionale sunt atat de mici ca nu se pun,in genul o gura de covrig sau de carnat de la mitzu,o felie de pizza..chestii de genul asta,oricum rare.
Insa nu pot sa scad sub 80,cred ca asa e reglat organismul ca altfel nu-mi explic,mai putin si mai sanatos ca ce mananc acum(de saptamani bune ma refer)nu se poate.
va pup si intru mai tarziu,ca mi s-a umplut baia...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Carmen, imi cer scuze, am luat-o total gresit.
Se pare ca mi-am revenit cu stomacul si deci kg de care scapasem a revenit si el. Asta e...miracolul n-a tinut decit 3 zile....

Mergi la inceput