Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 11
Delidana spune:
Buna dragelor 
Va multumesc pentru grija, sinteti niste scumpe. 
Carmen, inca nu-l planuim pe bebe. ![]()
Mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ, in plus mi-au venit si rusii... Cred ca de la "ei" mi se trage starea asta si cred ca am mincat si ceva aiurea, plus caldura, deci o combinatie cu de toate. Azi stau pe acasa si ma odihnesc, sint prin zona si va astept. 
Va pup.
P.S. Cami, sotul vine luni asa ca nu mai am mult de stat singura, dar oricum eu sint o persoana mai singuratica de felul meu si nu ma deranjeaza foarte tare sa fiu de capul meu o perioada. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
`Neatza !
Delidana - ma bucur ca esti bine ! 
Un we fain tuturor si sa ne vedem cu bine luni la cantar ! 

tuturor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
cookie spune:
Salutare!
Fetelor, m-am tinut de sfaturile vostre...si-am papat cate putin din fiecare fel....doar ca au fost cam multe feluri 
Promit c-am sa fiu cuminte de-acum!
Bineinteles ca ma inscriu iarasi in concursul cu talia!
Delidana, sanatate multa! 
Carmen, oau, ce minunat e sa miste bebe!
Imi amintesc si eu acum de prima data cand a miscat...pur si simplu mi-au dat lacrimile!
la fete si sa fiti cuminti, ca acus vine raportul!
miag spune:
Neata!
sunt in viteza pt ca azi fac parastas pt tata- 3 luni.
Sherifa delidana, ma bucur ca esti mai bine.

mephala, cred ca te simtit minunat sa simti atingeri de fluturas in burtica...

Mik, La Multi Ani pt sot.

Tzuni, cookie si mik felicitari pt concurs.
Gravidutzele, pupici pe burtici.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Pentru fetele care se inscriu in concursul cu talia, va rog sa-mi dati dimensiunea din nou pentru ca, dupa cum se poate vedea din lista, nu am pastrat cifrele si deci o luam de la 0. Cookie, parca tu aveai 76 cm, nu? Va multumesc din nou pentru urari. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cookie spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Cookie, parca tu aveai 76 cm, nu?
Right!!! Multumesc!
anemona spune:
Buna dimineata tuturor !
Ce bine e in weekend cand ma trezesc si bantui singura prin casa, restul lumii doarme si eu imi fac de cap pe DC ![]()
Cami, multumesc pentru incurajari
, sa stii ca mai mult datorita lor sunt aici printre voi. Chestia cu buretele sa stii ca am inceput-o, dar e tare obositoare, atat ca acuma imi fortific muschii la sala
si o sa rezist mai mult.
Roxana, stiu, ai dreptate cu ceaiul. Eu beau doar de cateva zile si n-o sa exagerez. Cred ca o sa fac o cura de 2-3 saptamani, nu mai mult. Seara il beau mai mult de foame
, ca pe mine seara ma apuca rau de tot (asa m-am obisnuit din cauza programului fiica-mii care se culca la 1 noaptea).
Carmen, multumesc pentru primire
, eu nu sunt chiar asa ambitioasa, dar sper sa ma motivez alaturi de voi. Pana la urma nici nu stiu daca mi-am dorit o schimbare neaparat ca sa slabesc. Cred ca mai mult ca sa ma simt mai bine, mai in forma, sa traiesc mai sanatos cumva, ca simteam ca am alunecat rau de tot cu alimentatia si cu toate.
Delidana, stiu ca uneori nu apar rezultate rapid. Eu acum trei ani am inceput sa merg la sala si am mers vreo patru-cinci luni. Rezultate s-au vazut inca dupa prima luna, dar nu am slabit, ci am dat jos din grasimi si am pus masa musculara. Iar dupa 3 luni deja eram foarte mandra de mine. Oricum atunci aveam 54-55 kg si redistributia asta a fost super, aratam mai bine ca oricand. Dar si munceam mult, mergeam de 2-3 ori pe saptamana si stateam peste o ora jumate, cel mai des doua ore, lucram stiintific ca sa zic asa. Acuma nu stiu nici daca mai am timp si nici daca mai rezist fizic. Cand ma urc pe bicicleta care masoara pulsul si vad cum imi creste pulsul ca la balamuc dupa cateva pedale, ma apuca frica sa nu cad pe acolo si o iau imediat mai usurel.
Oricum, eu zic ca e o mare schimbare in bine: merg la sala, nu mai mananc seara, nici ziua nu mai exagerez, desi nici nemancata nu pot sta, ca ma solicita si pitica mult de tot, eu numai in afara alerg zilnic doua ore cu carutul si in parc la joaca, plus acasa nonstop efort. Dar cert e ca daca e ceva mai caloric, ma limitez sa mananc putin, mai bine zis sa gust.
O sa vad in ritmul asta ce se intampla cu cantarul, daca patesc ca mamica dulce, atunci trec la represalii
.
Totusi sa stiti ca ma gandesc serios ca slabitul in sine nu ar trebui sa fie tinta, ci acest mod de viata mai sanatos care sa ne faca sa ne simtim bine, asa ca mamica dulce nu fii deprimata ca nu ai slabit, important este sa fim in forma si sa ne simtim bine.
O sa trec pe gratare de pui, ca am inteles ca poti manca oricat fara probleme. La mine important este sa nu simt foamea aia care ma tampeste, ca atunci nu mai judec 
, sunt nervoasa si nu se mai intelege nimeni cu mine, asa ca o sa trebuiasca sa mananc ceva, orice, care sa nu se puna pe ici pe colo.
Va pup
, aveti grija ce gatiti in weekend si daca faceti ceva bun sa nu ne faceti pofta 
Anemona
mephala30 spune:
Salut!
Eu sunt partial singurica, cu Ius acasa, caci sotul lucreaza azi. ![]()
Si asa ma plicti!!!
Voi ce faceti azi?
Week. placut!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Carmen, eu tocmai am facut o ciorba de fasole si am si mincat.
Nu mai facusem de mult si a iesit bunaaa. In rest, ma cam plictisesc si eu. ![]()
Anemona, eu cred ca nu faci bine sarind peste masa de seara. Trebuie sa maninci ceva, chiar daca acel ceva e mai "usor", o supa, o salata, etc. Mesele principale sint importante...Cit despre efort, organismul mai imbatrineste, altfel erai acum 3 ani si altfel esti acum. Si eu cind m-am obisnuit la sala mergea totul struna, acum nu mai am aceeasi energie dar tot e bine... Succes! 
anemona spune:
Hai ca vin si eu sa ne plictisim impreuna
.
Delidana, ah ce pofta mi-ai facut cu fasolea
, cu asta chiar mai lovit. Mie imi place la nebunie fasolea, dar nu prea fac ca nu prea-mi iese buna, asa ca mananc doar cand se mai indura mama sa-mi aduca.
Cu masa de seara treaba e asa: eu sunt decalata tare cu programul din cauza fetitei mele care are program de artista, se scoala tarziu si se culca tot tarziu, dupa 1 noaptea, asa ca eu masa principala din zi o manancam pe la 5-6, chiar 7 uneori cand venea sotul acasa(un fel de masa de pranz combinata cu cea de seara, habar n-am ce era) iar dupa aia tot ciuguleam de zor pana ma culcam - o banana, niste sandvisuri, cereale cu lapte, orice, doar sa nu-mi stea gura. Acuma am zis sa ma reglez asa incat sa mananc in jur de 2-3 o masa mai consistenta si dupa aia inca ceva pe la 6, iar dupa 6 sa nu mai mananc nimic, hai 7 in cazuri speciale.
Cert e ca de cateva zile de cand nu mai mananc noaptea ma trezesc parca mai fresh, nu ma mai doare capul la prima ora de dimineata, e clar ca-mi zapacisem organismul cu programul ala.
Acuma mai ramane partea mai grea, sa-mi decalez si copilul dupa programul asta, ca ea e capul rautatilor si ma trage dupa ea. As vrea sa ma culc si eu ca omu' la 10-11 si sa nu ma mai apuce foamea de 1 noaptea...