Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 10
Delidana spune:
Mai Roxa-boxa, partea cu buda nu e chiar asa nasoala, ca ma duc si...trece...dar starea asta de rau n-o doresc la nimeni...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carolinah spune:
Delidana, ai facut un test de sarcina? sau nu e cazul...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Delidana spune:
Carolinah, nu ar trebui sa fie cazul dar oricum ma gindeam sa fac un test miine ca sa fiu absolut sigura....simptome ca astea am de citeva ori pe an fara o cauza anume....poate fi si de la caldura asta ucigatoare, ca azi au fost 36 de grade....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, so: cine e de vina, caldura sau sotul?
Ati planificat ceva si nu stim noi?
Crystina, Ius e cumintel. La cata treaba am avut saptamana asta, m-a cam scos din pepeni, dar, per ansamblu e cumincior.
Ce planuri ai in week?
Cami, se vede ca intri rarut pe la noi. Seful e de vina. DianaR are fetita, de mult timp se stie...
Eu am trecut de perioada critica si ma simt ft. bine.
Zuzilici, cum te simti azi?
Fetele, ma opresc din scris, am o leneeeeeeeeeeeee
Va pupicesc pe toate!
a, aseara a miscat bebe in toata regula. Asa fain l-am simtit. Ce-i drept, luasem o gura de Red Bull...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ange spune:
moamamaaa incepe concursul cu talia![]()
ma inscriu.
am 86 cm in talie.
promit ca sunt serioasa si o luna cat tzine concursul tzin pasul cu voi si nu trisez![]()
Eu fac abdomene dimin. si seara atatea cat pot si tot de 2 ori pe zi ma dau cu crema "abdosoc".Cam atat.
Abia astept sa inceapa
ange spune:
Tzuni,felicitariiiiiiiii
5 cm.?!?!wow! intr-o luna mi se pare multttt.
cum ai reusit?ne dai si noua reteta?![]()
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Cami, la inceput mi-era frica seara dar din fericire am ciinii in curte si daca se apropie cineva de poarta imediat incep sa latre. Ei imi mai tin de urit, dragalasii mei.![]()
Mi-a trecut spatele si acum pot merge la sala fara probleme. Saptamina asta n-am facut sport (probabil ca se compenseaza cu saptamina trecuta cind am exersat de 5 ori), nu prea ma simt bine cu stomacul, am facut carare la buda...
Delia Nu-mi suna bine cararea facuta la
! Ar fi bine sa fie cum zic si fetele cu "ochisori" ... poate ar fi bine sa mergi la dr. si sa faci niste analize sa vezi cum stai! Nu stiu daca doar din cauza caldurii poti sa te simti asa de rau! Mai ai mult de stat singurica?
si sanatate multa!Cami
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cami, se vede ca intri rarut pe la noi. Seful e de vina. DianaR are fetita, de mult timp se stie...
Eu am trecut de perioada critica si ma simt ft. bine.
A, aseara a miscat bebe in toata regula. Asa fain l-am simtit. Ce-i drept, luasem o gura de Red Bull...
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Felicitari pentru primele miscari ale lui bb!

Cami
roxana1974 spune:
fete frumoase!
Ma uit la Lost si c-un oki va scriu!
Delidana, sper ca te simti mai bine!
Gagici, jogging?? abia astept sa fac jogging!!!! imediat ce-mi trece durerea din coaste sa pot si eu sa respir ca omu si jur ca voi alerga cel putin 2 km pe zi...la inceput pariez ca-mi dau duhu' 
va pup si pe maine!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Mik spune:
Buna seara, fetelor.
TRec si eu la vreme de seara sa sustin pe Delidana. Sper ca nu e grav si ca va trece repede starea asta nasoala. Nu fac pronostic la "cu ochisori".
Azi am avut o zi plina la serviciu si copchilasii obrzanici.
Ieri am facut abateri : 2 cupe de sampanie si o felie de tort (facut de mine). Asta pentru ca a fost ziua sotului. Minte ce sunt imi spuneam ca atunci cind va ajunge acasa, stigem luminile si strigam "Surpriza !". N-a mers deloc surpriza pen'ca chiar si la 8 seara e lumina afara !
Va pup pe toate si mai trec in week-end.
Mik.