Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 14
ange spune:
puskin,felicitari pt job
in ce domneniu lucrezi?
Delidana,eu ti-am dat dimensiunile.Ti-am spus ca daca este loc ma inscriu si eu la concurs![]()
duminica placuta!
Delidana spune:
Deci pina acum avem 3 fete in concursul cu talia: Ange, Cookie si Cami. Lista ramine deschisa.
Puskin
pentru noul job! Asteptam detalii. ![]()
Eu am fost la o plimbare de o ora, sa-mi mai dezmortesc oasele...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Buna fetelor!
Nu am scris weekend-ul asta ca am avut o groaza de treaba. Of! Am mancat azi cartofi la cuptor cu o bucatica de porc si apoi o jumatate de felie de tarta de lamaie. Ma pregatesc sa ma urc pe bicicleta in vreo ora si jumatate cand Lilly o sa mearga la nani...acum e in apa, tati ii face baie.
De cand am inceput serviciul dieta mea merge asa si asa. Nu mananc exagerat insa pap in special seara si tare e rau..nu mai zic ca dimi imi ratez si micul dejun. Mai mult decat atat ma simt tare obosita, iar in weekend cand ar trebui sa merg la sala prefer sa termin curatenia, mancare, spalat, petrecut timp cu puii mei. Abia astept luna iulie cand imi vor veni aici sora si tata..sora pentru 6 luni, iar tata pentru 2-3 luni.
Carmen, felicitari pentru miscarea bebelusului..eu am o presimtire ca e baietel! lasa..sanatos sa fie! Cum te mai simti?
Sigriduta, multa sanatate Adelei! E mai bine?
Mik, vacanta placuta!
Delia, tu cum te mai simti?
Zuzi, esti bine?
Ioana, tu pe unde mai esti? Mai da un semn de viata..stiu ca esti ocupata. Sper ca esti ok. 
Pup si restul fetelor! O saptamana buna!
P.S. Deliuta sefa eu raportul cred ca am sa-l dau tocmai seara..maine am o zi tare ocupata la serviciu si nu cred ca am sa am mult timp sa intru.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Am uitat: Ruxandra felicitari pentru noul job!!!

Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
zisaCami spune:
Buna seara,
Delia Mersi pentru flori! Sunt mai motivata! ![]()

Mik Cred si eu ca era devalizat raftul: e cel mai eficient produs pe care l-am incercat vreodata, cu rezultate vizibile in doar 3 saptamani! Eu mai am doar un singur tub si intrasem in panica ... noroc ca vine prietena mea in mai si imi reinoiesc stocul pana in luna iulie, cand vin la Lyon si-mi iau personal. 
Ruxandra Felicitari pentru serviciu! Mult succes in continuare, in tot ce ti-ai propus! 

Crystina si eu ma simteam tare obosita, atunci cand mancam seara. Acum de cand nu mai mananc dupa ora 19,00 ( cel mai tarziu ) am cu totul alta energie, ca sa nu mai spun ca nu ma straduiesc prea tare cu vreun regim si reusesc sa ma mentin fara mari eforturi, ba chiar sa mai slabesc! 
Cami
Zuzilici spune:
Salutare dragelor!
Crystina sunt bine.
Inca n-am nascut dar simt ca mult nu mai e. ![]()
Cami te pupic si pe tine
si felicitari pentru ambitia de care ai dat dovada.
Sper ca de saptamana viitoare sa intru " Tura de noapte"
. Deja am inceput sa ma trezesc pe la ora 2 noaptea si pe la 4 sau 5 sau 6. Depinde de la noapte la noapte. ![]()
Delidana ma bucur ca ti-ai revenit cu stomacul.
Cat despre kg. il dai tu jos nu-mi fac probleme. Bun venit artistului! si-astept capodoperele din tara. 
Si ca tot am pomenit de poze, Carmen unde tre' sa merg sa le vad pe-ale tale? 
Anca (mamicadulce) si tu ai ceva restante la capitolul asta. Am tot asteptat evolutia ta in poze si cand colo ... pauza.
Sper ca esti mai bine acum.
Ruxandra felicitari pentru noul job.
Sa fie intr-un ceas bun si sa speram c-ai sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla ca si pana acum. 
Roxa-boxa parca nu mi te pot imagina ca o 'lenesa'. Pana la urma ai iesit si tu afara in parc la o plimbare?
Miag felicitari pentru mobilizare si mult succes la noul concurs. Succes tuturor de altfel si chiar ma gandeam mai fetelor sa ma bag si eu la cel de luna asta? Cu siguranta c-am sa va intrec pe toate avand in vedere ca acum am 115 cm si pana luna viitoare sper sa scap macar de vreo 20. ![]()
Ioana sper doar ca n-ai avut acces la PC si totul e in regula cu voi. 
Sigrid sanatate multa Adelei si sper ca deja se simte mult mai bine acum. 
Tzuni te-ai intos din deplasari?
Anemone
si bine-ai venit in club.
Scuza-mi intarzierea cu care iti urez bun venit, dar de fiecare data cand am scris eram pe fuga si cum si ultimul neuron care-l am m-a parasit de cand sunt
intotdeauna iti uitam numele.
Sper sa nu te superi pe mine. 
Ange a venit primavara si la noi sau e doar o impresie? Ce parere ai?
Mik mama (eroina) daca si tu esti grasa atunci eu sunt obeza cu siguranta. Dar pentru ca celulita apare indiferent de kg. iti urez mult succes sa gasesti Sculpt-Up cat mai curand. 
Dragelor v-am
acum si-o saptamana mobilizatoare si eficienta va urez.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
sigrid26 spune:
Buna fetele
In primul rand va multumesc pt ca ati fost alaturi de mine , multumesc tuturor , Adela e bine acum , nu mai face febra si azi a dansat , sarit , programul obisnuit , suntetzi niste dragutze.
Delidana vroiam sa te rog sa pui la Dani-Flo ca lipseste 3 sapt , boteaza fata cea mica si e tare ocupata , va transmite ca va pupa si abia asteapta sa se intoarca in gasca noastra.
Cami bravos pt ambitie ,super ca reusesti sa mananci ultima masa pana in 19.00, eu tot mai ciugulesc mere si fructe , dar de maine promit ca iau exemplu de la tine.
Zuzulici ....esti pe ultima suta de metri!!!!nu imi vine sa cred !!!Eu zic sa iei o pauza de la serviciu si sa te odihnesti cateva zile , trebui sa o asteptzi pe bebelina plina de energie.
Puskin felicitari pt job!!
Mia felicitari pt ambitie , cred ca la kg actuale aratzi super, oricum erai tare frumusica dar acum cred ca te depasesti pe tine.
Carmen cum e burtica ?Iustin e cumintel?pup baiat frumos si burtica.
Pup toate fetele si ne auzim luni la cafea
Mamica de printesa
de 4 anisori
Delidana spune:
Buna dragelor
Crystina, ma simt mult mai bine acum dar sint cu rusii pe cap si deci nu voi putea merge la sala. Unde mai pui ca joi si vineri e Anul Nou Tailandez si iar e inchis la sala.
Dar lasa ca trec ele toate si imi intru iar in programul obisnuit.
Reusisem sa ajung la 65 de kg saptamina trecuta, dupa atitea drumuri la buda, insa mi-am revenit si acum am iar 66 kg, deci stagnez. Iarasi...
Cami, asa te vreau...![]()
Zuzilici, mai ai un pic, cum te simti? Esti pregatita?
Viitorul tatic ce zice?
Sigrid, am inteles....am pus un emoticon cu
(adica "ocupata") in dreptul numelui lui Dani....multumiri pentru avertizare.... Ma bucur ca micuta balerina e bine. 
Va pup pe toate si va astept la raport www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73198" target="_blank">aici! Ia sa vedem cine ia prima floricica. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamescu spune:
Primul meu raport:76,800kg(dezamagitor,nu?)Nici azi nu pot tine regim ,caci trb sa onorez o invitatie oficiala undeva.Succes voua,fetelor!
Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.
miag spune:
Neata natiune!
Sherifa Delidana: pt raport 65.5kg!!! 

Puskin, felicitari pt job!!!
zuzilici, cum te simti? pupa mama o burtica 

fetelor, sunt pe graba, la 11 am programare la coafor sa-mi vopsesc parul, asa ca va las si revin pe dupa-amiaza, cand ma intorc la bioru.
Pupici la toata lumea

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!