Mamici casnice (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Maria2mami, eu n-am prins bilet, se duce doar cumnatu-meu dar el e stelist... huoooooooooooooooooooooooo!!!!!

Flavia, Alina si stelistele , baiii nu va puneti cu giulestenii ca aia sunteti

HAI RAPID

Maria2mami, hai ma ca eu nustiu nimic, ce e cu titulatura ta? offff chiar asa e?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Eeeee asta e, da intradevar.........dar imi este ffffffffoarte bine asa ! Colegu' a preferat-o pe mama lui de care era dependent si a mai preferat asta .

Da' in legatura cu titulatura....fetilii chiar nu sunt disperataa asa mi-a venit pe moment

OOOOOle OOOOOle, multumim RAPIIIIIIDUUUUULEEEEE

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o zi buna
maria2mami multzumesc de cafea.
Ange daca tot te trezesti asha devreme si nu ma lashi insarcinata, fa si tu mami o cafea calda, ca cine-i primul prepara cafeaua
andora n-am pus inca de burtica, ca mai am un rest de la ultima
Flavia n-am ramas inca... dar va anuntz cind se intimpla. Multzumesc, ma duc sa modific.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza!iau si eu o cana de cafea ca prea miroase bine!
si la noi a anuntat aseara ca ninge,si azi-noapte au fost -2 grade!
miha,poza cu maria eu o stiu...s-a votat online`?ca nu stiu de ce dar am impresia ca si eu am votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Daaaaaa, sa votat, am dat sfoara in tara pe la evenimente si fetele dragute au votat-ooooo, cate un si cate o pentru fiecare

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Maria2mmai, acun pricepesc eu mai multe...

SUNTEM PESTE TOT AAAACAAAASAAAAAAA
PORTILE NI SEEE DESCHID
NU-I ECHIPA MAAAI FRUMOAAAASAAAAAAA
SI IUBITA CA RAAPID!!
RAPID BUM BUM RAPID BUM BUM LUPTA DACA NE IUBEESTI
RAPID BUM BUM RAPID BUM BUM HAIDE HAI RAAAPID GIULEEEEESTI
HAIDE HAAAI RAAAAPID GIULEEEESTI

SAU CUM ZICE GOGO '"PA-TI, PA-TI" = "RA-PID, RA-PID" )nu stiu de unde a scos-o)

Asa.. stelistele nici o replica?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai vecinele din Germania, de ce atzi trimis ploaia la mine, ha ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

bine ai venit Zina!
inca o tinerica cu puiut!

sunt-mamica,la subiectul cu diferenta de varsta nu m-am bagat ca de obicei se lasa cu scantei.si la noi e diferenta de 19 ani,suntem de 6 impreuna.ne intelegem foarte bine,iar daca se la lasa din cand in cand harjoneala nu are nici o legatura cu varsta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai fetelor, naspa cu prognoza meteo: dupa ce ca e frig, o gramada de precipitatii, mai vin si inundatiile peste noi:(((
Fetele din Germania, am vazut si la voi o gramada de orase indundate, acu vad ca ati trimis viitura la noi:)

Cami nu-i bai daca la voi ninge, vezi ca se poate si mai rau?:)

Mersi Danelutzo, acu merge:)

mmiha e tare titulatura ta

Geani cum se simte Daria? Cum ati petrecut?

Andreiutzo las ca vedeti voi maine seara :)))

Hai Steaua

Flavia (sotie si mamica fericita) ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Multumesc ... pentru primire....
Eu sunt Georgiana, prieteni si familia imi zic Gina dar al meu sot imi zice Zina pentru ca el nu a inteles (cand ne-am cunoscut noi) ca de fapt e cu G si nu cu Z...iar acum mie imi place mai mult Zina
Roberto-Akira s-a nascut pe 03-10-2005, la 41 de sapt.si 5 zile i-a placut fff mult la mama in burtika si ne-am chinuit amandoi vre-o 33 de ore la nastere (naturala)
Acum e un urias de 6 luni...zice ba-ba-ba-ba, a zis o data pa-pa si o data ma-ba...e fff vesel si rade tot timpu, am cel mai cuminte baiat, nu a avut colici, nu mi-a plans noptea...numai cuvinte de lauda.
Multumesc inca o data ... va

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput