Mamici casnice (26)
Raspunsuri - Pagina 8
malla spune:
Salutare la Steliste si Rapidiste si la celelalte fete care sunt neutre(asa ca mine)
Ce imi place de voi, ma!!! Sunteti active asa de dimineata, cu energie de invidiat!!! Voi ar trebui sa intrati degraba in clubul optimistelor ca prea focoase sunteti! Uite ca ati reusit sa ma faceti sa ma binedispun!
EEEEEEEEEEEEEEe, de aia imi place mie de voi: ca sunteti fete de gasca!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
maria2mami spune:
Suuuuuuper - trendyyyyyy - fancyyyyy - coooooool...era exact cireasa de pe toort
Maria zice doar " Lllllllapiddddd, Laaaaaaaapiddd, te ubeccccc"
Aaaaaa si am uitat sa zic ca,,, colegu' (scuze de kkofonie) a jucat la Rapid acum 5 ani, la echipa mare, cand era capitan Sanciu Nicolae
Asa caaaa...
mmiha
alexa si mami spune:
mmiha, faina titulatura, ca la matrimoniale?:)) nu-i bai, decit cu unu' asa mai bine ...voi sa fiti sanatoase, vb lu' cami ca de restu' se ocupa natura.
andreea, apropos de uca cu rapidu', alexa cind aude imnul stelei incepe de zor si danseaza cu miinile pe sus, daca ai vedea-o... stelista convinsa
fugim afara ca e tare frumos.
STEAUA, STEAUA!!!
alexa & fam
maria2mami spune:
Sa-mi spuneti cui tre' sa platesc drepturile de autor pt "colegu'" ???
Da Alexa....mare vorba zisesi...in august implinim 2 ani de la casatoria civila si in septembrie 2 ani de la separare
Desi fff ciudat, multa lume mi-a zis sa nu ma complic cu acte si cununie si bani cheltuiti aiurea si io' am ascultat-o pe mama, normal, sa nu rada lumea de mine, Maria crestea si sa nu se observe diferenta de nume ...etc.....si am facut-o lata, nu am rezistat decat 1 luna !
Asta e
El, adk, colegu' isi indeplineste toate indatoriirile de tatic, de ex....acum este cu ea afara, in parc, ma ajuta financiar, mergem in vacante impreuna, dar fiecare doarme in patul lui.
Nu ne mai stressam aiurea, ne e mai bine acum decat innainte.
Hai ca v-am plictisit cu povestile mele...
pup iu
RRRRRAPIIIIIIIDDDDDDDD CAMPIOANA TUTURORRRRRR !!!
mmiha
symaco spune:
miha,credeam ca ma inseala memoria...asa e,am votat si eu pe micutza maria!
mai,io am fost stelista in tara...acu(din pacate)nu mai stiu nimic despre ei.al meu sot nu e fan fotbal,dimpotriva...asa ca de una singura nu-mi place.
danelutza,am zis ca asa ca intre vecine dam si la tine un norisor..hai nu fi suparata,bine ca nu e zapada!cat despre burtica ce sa zic.....baftaaaaaaaaaa!
zina,de unde vii din tara?
maria2mami spune:
Asta e pentru steliste
Studentul Gigi Becali este intrebat, printre altele, de un amic din provincie:
- Cu cartea cum mai stai, Gigi?
- Ba, am prins aseara un careu de valeti, de le-am rupt gura la toti. Ha, ha, ha, ha!
Acu serios, mie una imi place de D Gigi Becalii...spuneti-mi voi mie cine a mai ridicat biserici, orase (case)pentru sinistrati si a luat de la 0 stadionul din Ghencea........vreun parlamentar...noop?
Bravo lui!
mmiha
impreuna spune:
Asa Alina, ca si la fata mea ii place imnul Stelei. De fapt si mie, ce mai:) Si Scooter cica sunt f incantati si vor sa vina in Ro sa cante gratis pt Steaua dc castiga cupa UEFA
Las ca si pt Rapid o sa cante nea' Copos dc o sa castige:) Apropo, imi place cum danseaza
mmiha cine-i sotu tau rapidist? ca tre sa-l stiu:)))
Ma bucur dc voua va e bine asa si mai ales ca se implica in cresterea micutei
Pt dreptul de autor cu "colegu'" tre sa i te adresezi Cameliei, ea a dat startul:)
Zina atunci iti zicem si noi asa dc la fel iti spune si sotul. Ne mai povestesti despre voi? Despre bb, cum de ai ajuns intr-o tara asa indepartata...
sunt_mamica nu te supara pe fetele care sunt de alta parere ref. la diferentele mari intre parteneri, pur si simplu cineva care n-a trecut prin asta ii e greu sa inteleaga. Si fiecareia ne place cel mai mult ce avem in ograda (pardon, in casa:)
Important e sa ne simtim noi bine si sa fim iubite
Al meu sotz e doar cu 1 an mai mare ca mine, dar mie imi place ca suntem pe aceeasi minte:) Of doamne, daca v-as spune cum ne mai prostim... Da nu va zic, dupa aia radeti de mine
Flavia (sotie si mamica fericita)
zina23 spune:
Symaco sunt din Bucuresti de fel...Drumu Taberei a fost cartieru meu de suflet acolo am crecut pana la 14 ani..
Tu?
Georgy & Roberto-Akira
zina23 spune:
Flavia multumesc...si eu tot Zina prefer
Pai cum am ajuns eu in Jponia ...am venit sa lucrez intr-un bar de noapte...hostess, si in bar l-am cunoscut pe sotu meu.
Si daca tot se discuta de diferenta de varsta si sotu meu e cu 15 ani mai mare decat mine...dar chiar nu ne deranjaza.Suntem foarte fericiti pentru ca ne iubim mult, comunic cel mai bine cu el, ma intelege, ma sprijna...si este un tata de nota 20.
Georgy & Roberto-Akira
maria2mami spune:
Fetele am dat un copy-paste de la Stelisti-Steliste (huuuooo)
Fetele sa nu aruncati cu rosii, imi bag si io' nashuu aici ..., iata ce am primit pe mess acu' 2 min....asta nu inseamna ca sunt suporter nooop!
RRAAAAAAAAAPIDDDDDD E CCCCCCAMPIOANAAAAAAA !!!
Steaua sus rasare,
K dinamo moare,
Moare de oftyik,
K n-are echipa..... ion marin e in coma,
Becali ranjeshte,
Parazitii canta ,Dinamo boceshte......
Ciobanu de Marin, Printre Tomberoane,
Cauta MAncare ,
k dinamo MOARE..... Dinamo se fereshte,
Steaua se MAndreshte,
k are Echipa,
ca o DINAMITA .....