Mamici casnice (26)
Raspunsuri - Pagina 6
zina23 spune:
Multumesc mult pentru primire....sunteti toate dragute. Nu m-am pierdut..numai ca e diferenta de fus orar....
Sunt nascuta pe 10-09-1983, de un an sunt maritata si am un baietel pe care l-am nascut cu mare greutate pe 03-10-2005
Inca odata multumesc pentru primire si sepr sa ma integrez cu bine-n
Va
Georgy & Roberto-Akira
andora spune:
Neata, am revenit si eu in stare normala.
Hai ca m-ati zapacit cu poze si alte cele, hihi singura chestie pe care vreau sa v-o spunneaparat e ca
eu sunt rapidiiistaaaaaaaaa
Asa ca huo Steaua!!! Eu cu tiza mea Andreea parca, nu?
Mai e mortalaaaaa poza cu care a castigat pe Canalul de Stiri, e dulce tare, si eu as fi votat-o , hahaha Asa ca felicitari!!!
Cu diferenta de varsta, eu chiar nu inteleg ce au oamenii cateodata cu cei care se iubesc, mie barabtii mai in varsta ca mine mi se par muuult ma atragatori si mai cu experienta in ceea ce privete femeia si ceea ce merita aceasta. Hai ca m-am exprimat aiurea. Chiar daca sotul meu e doar cu trei ani mai mare ca mine, am de exemplu doi prieteni virtuali foarte in varsta cu care vorbesc vrute si nevrute si chiar ii respect enorm, noroc ca sunt prin alte continente
Flavia ma intebai tu cumva de poza cu craciunita? Da Gog era cand avea doua lunisoare
Tina ce faci mai??????
Zina tienrico pai deja te-ai integrat. dar tre sa povestesti depsre Roberto, ec fce, ce zice, daca e cuminte au ba etc. Asteptam detalii picante
Cami ningeee?? Mamma miaaaaa
Danelutzo ai pus-o au ba de-o burtica?
Adinellu scumnpu', nu drranjezi mai pe nimeni cu pozele , nu poti intra pe mess sa-ti dea fetele sfaturi "in direct"? Ca sa vedem si noi pozicile frumoasele
Raalucutza fetelor parca zicea ca se muta?Asta cand ii admiram eu casa aceea din valea aceea superba... sau m-am babit eu si deja se mutase.... poate are treaba cu casa.... oare ce-i face burticuta draguta?
Alina unde umblati? Oare ti-am zuis ca am vazut pozicile sau era mesajul ala care mi s-a sters? Tu erai "Nina", Alexa era "Alia" si sotul era "nenea" , Gog -a botezat si -a placut enorm de Alexa "nani" si in poza aceea incare-si baga capusorul in aparat
Noi ieri am haladuit pe afar toata ziua, sotul a venit abia la 21, fii-mea a fost mai cuminte decat dimineata. Bine, la nisip avea boasla pe gluga unui baiat, ii tot baga nsip in ea, la intoarcere mi-a rasturnat toata punga de pufuleti exact in fata sectiei de Politie proaspat maturata si patrulata si curata de mi-era o rusine mare, mai treceau si masini si n-am putut strange tot. Bila neagra pt mine. Si "Gog ii dadea inainte cu "puii papa, puii papa" ca i-a zis ma-sa ca ce dam pe jos papa puii nu Uca.
Inchei. Va pup dulce. O zi super!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
Andreeaaaa, eu sunt rapidiiiiiiistaaaaaaaa si maine voi fi pe stadion!
Da...in poza respectiva domnisoara avea un mare pumn de nisip in gurita si mami a certat-o si imediat a inceput sa boceasca.
Mai fetelor da unde sunteti...ce sa intamplat cu voi azi....sa nu va recunosc, deabia am gasit subiectul pe pag 2...nu se poate asa ceva, probabil din cauza de cafea?
V-am dat....ce sa va mai dau sa va treziti si sa va prindeti degetele in tastatura? Clatite cu dulceata de visine la cuptor vreti? (am facut aseara)
Hai ca va pup si sunt cu ochii pe voi.
mmiha
impreuna spune:
Neatza dragelor, mmiha multumim de cafea, ce harnica ai fost azi:)
zina ma bucur ca ne-ai gasit, capitolele la care ai scris inainte erau deja "inchise", de aia nu iti raspundea nimeni acolo. Imi spui te rog si numele voastre sa va trec pe lista?
Adriana si mie mi dor de tine, ma gandeam sa iti mai scriu cate un mesaj:)
Ioana tu unde esti mami?
Andreea ce scumpa-i Gogo, chiar dc face "puii papa" cred ca nu te poti supara pe ea:)
Vezi ca maine seara ne , vezi tu, rapidisto
Hai fetele, prezentza:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Offfffff, daca nu as fi eu...ce v-ati face????
Pupici
...ingerasa mea creata aici SI aici din trecut.....
mmiha
alexa si mami spune:
'neata fetele! pup!
bun venit zina!
sunt_mamica, unde stai in pitesti? poate ne intilnim pe traseu. noi suntem mai toata ziua afara.
svetlana, falvia, andreea, sar'mina de aprecieri pt alexa. pup din partea ei
cum mey cami, iar ninge? pe bune? acu' citeva zile spuneai ca pregatesti gradina, gratarul, piscina.
fug, ca alexa face prapad...
alexa & fam
alexa si mami spune:
moama, pina scriu eu un mesaj, intre calculator si alexa, voi bagati la greu.
am uitat, STEAUA, STEAUA!!!!
andreea, , ceferisto!
alexa & fam
impreuna spune:
mmiha se vede ca esti la jo,b pe pozitii:)
Alina si eu pe scuma Alexa, ce-mi place ca-i asa grasunica, Sara mea s-a lungit si subtiat:)
Daneluzto las ca la anul poate te ajuta sotu cu burtica:)
O chestie administrativa:) la cap. deschis de tine, 25 parca, jos in lista apare link-ul cu cap.24 si de fapt il deschide pe 23, poti sa il modifici, sa deschida 24 si nu 23?
Am vazut din greseala, caudant datele date de o mamica pt listutza, si cand colo erau aici pe 1 pagina
Flavia (sotie si mamica fericita)