Mamici de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
iulenca spune:
Bestiutza iomis mai spurcata la gura daca ma sictireste cineva rau. In rest sunt foarte calma si relaxata. As avea eu un comentariu la adresa respectivei persoane dar nu pot sa ma exprim liber pt ca altfel ma dau moderatorii afara. In orice caz comentariul meu incepe cu m si se termina cu ue. Scurt si la obiect. Sunt persoane care in lipsa de alte preocupari ii freaca grija de altii si care nu merita decat indiferentza.
Relax fata mea ca n-are rost sa itzi batzi capu cu omeni saraci la suflet.
Pupici de la noi.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
MissJJ spune:
Fetelor eu v-am zis ca nu se vede ca am 5 luni, numai daca te uiti mai atent sau daca sunt in tricou, ca altfel zici numai ca sunt mai grasutza. Am sa fac o poza la buricul gol sa vedeti mingiutza. Apropo de buric a inceput si pe mine sa ma doara in jurul lui si se vede ca incet incet o sa iasa afara.
Map si aici este la fel la metrou, se bat barbatii pe locuri sa stea jos nu se uita ca sunt femei cu copii mici sau gravide in jur nimic. De ex samb cand am mers in oras si normal fiind samb era aglomeratie mare era in metrou langa mine o tipa saraca creca era in luna a 8-a ca abia statea in picioare de la burtica si mai avea si niste sacose de cump dupa ea si barbatii stateau jos linistiti, nimeni nu s-a gandit sa o lase sa se aseze. ![]()
Amabella legat de cantar daca il pun in acelasi loc merge bine numai daca il mut in cu totul alta parte se da peste cap. Si legat de motan este superbbbb
, eu sunt innebunita dupa animalutze am avut si eu multe pisici si doi catei. Din pacate unele pisici din cauza ca stateam la casa ori au fost otravite de vecini binevoitori
ori fiind asa pufoase si frumoase le-au furat
. Oricum motanul tau este super scumpel mai ales cum sta pe masa. Ptiu, ptiu sa nu il deochi. 
------------------------
21+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Amabella spune:
bestutza, eu cred ca daca mi-ar fi zis cineva asa ceva as fi ramas perplexa, fara sa pot sa zic nimic. desi stiu ca nu asta ar trebui sa fie reactia. ce ti-a zis suna a replica de soacra. cred ca iulenca are dreptate: cuvintele pe care le merita acea persoana nu sunt admise pe acest forum. si pentru ca mie nu imi sta in fire sa vorbesc urat (asa cum imi vine cateodata sa fac
), cred ca as inceta orice fel de relatie cu acea persoana.
pumpkin spune:
Amabella, super frumos motanul !
Hai sa va arat si eu colectia mea de PISICI.
Va rog sa nu o deochiatzi pe Pisi. ![]()
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
MADYN spune:
Amabela nici eu nu am avut nici un fel de contractie pina acum, de fapt nu am avut cam nici un fel de problema...dar tot imi fac ginduri negre din orice. Si apropo ai un super pisoi, chiar imi doream si eu unul asemanator...dar acum prioritar e BB.
Pumpkin, dragalasa foc colectia ta de pisici. Si eu iubesc animalele in special
.
Dandana ce mai faci?
pt. tine
22+ 
Bebelica
MissJJ spune:
Pumpkin super simpatice pisicile!
Ptiu, ptiu sa nu deochiem pe nimeni.
Daca tot e vb de pisici, sa va zic si eu de ale mele. Noi am avut multe pisici si cand ne-am mutat de la casa la bloc mai aveam 2, un motan si mama lui. Tomitza, motanul nu a stat mult cu noi pt ca cineva l-a otravit
cu toate ca era cuminte tare si linistit. Si am ramas cu mamica lui Puschina care e o babutza alintata si este un vechi membru al familiei noastre. E neagra toata, maidaneza la origine, si arata ca o maslina cu 4 scobitori. Are capul mic si rotund, picioarele mici si finutze si un fund si o burtica super rotunde. Dar este f deosebita, este toata o alintata si este f sensibila si mofturoasa. Si mai culmea ca vb si te cearta daca ii zici ceva.
Si este amanta lu tata. Ei doi sunt nedespartiti. 
Tata a adus-o in casa cand era baby mic fara mamica si afara ploua torential. Si la ora 1 noaptea toata casa dormea si tata statea aplecat langa pisica si inmuia degetul in laptic si il dadea ei sa il linga ca era micutza si nu stia inca sa pape singura. Ei si de atunci li se trage lor dragostea asta nemarginita. De mancat mananca numai cu tata, de dormit numai cu el in camera si de cate ori ii vb tata ea raspunde nu mieunand ci scoate niste sunete ca un fel de miah, miah. Iar daca o certi se uita la tine cu niste ochi mari si vine si raspunsul: chihaie intr-un fel nu stiu cum sa va aexplic dar oricum comenteaza la ce zici tu
si apoi iti intoarce spatele si pleaca.
Si eu in fiecare seara cand intra tata pe net vb si ne dam webcam si normal ca vb si cu Puschi. Ea se uita direct la camera la mine si o intreb ce faci Puschi si ea raspunde normal cu miah, miah.
Ea e babutza noastra super scumpa. Diseara am sa il rog pe tata sa ii faca niste poze sa o vedeti pe babutza noastra mofturoasa si sensibila tare. ![]()
------------------------
21+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
map spune:
Bestiuta eu una daca mi-ar spune cineva asa ceva cred ca mi-as iesi rau din pepeni si-mi toaca si mie gura de numa
Cu ce drept poate sa spuna cineva asa ceva. Doi oameni cand fac copii eu cred ca de cele mai multe ori isi doresc la fel de mult. Riscurile in fond ni le asumam impreuna: eu am stari e voma toata ziua, eu am probleme cu tensiunea, cu kg in plus, contractii, dureri si cate si mai cate. El isi asuma riscul si se sacrifica sa ma suporte asa cum sunt. Insa barbatii daca se plictisesc de aceste responsabilitati si riscuri pleaca linistiti si-si vad de ale lor, pe cand noi ramanem cu ele.
Asa ca daca cineva ar indrazni sa zica asta nu stiu ce mi-ar iesi din gura
Bebele meu uite este de acord ca se tot agita prin burtica. Am papat un pic si este vioi.
Fetelor desi nu am baut nici o cafea azi mi-a luat inima la trap sa de tare. Asa aiurea imi este. Parca bate sa iasa de unde este. Si daca tot a inceput cu vaicareala vreau sa va intreb daca voi ati mai avut greata si varsaturi dupa 20 de saptamani, ca la mine au inceput iar de vineri ![]()
Monica
Amabella spune:
pumpkin, mortale pisicutze! mai ales umflatul ala de Pisi. nu prea are silueta, ce sa zic.
dar ia zi: tu toate pisicile astea le ai acum acasa, in acelasi timp, sau le-ai avut pe rand?
mada_mxm, deja mi-e simpatica babutza voastra. eu sunt topita dupa pisici, dar am zis sa nu iau vreo toxoplasmoza ceva de la toto al meu si de aia l-am dat la mamaie. desi sunt convinsa ca bietul matz nu avea nici o toxoplasma, dar mi-era frica sa nu vin cu cine-stie-ce cah pe pantofi si sa ia matzul ceva. intr-un fel imi pare tare rau ca l-am dat, ca sunt aproape sigura ca nu s-ar fi intamplat nimic. o grmada de femei fac copii perfect sanatosi cu pisici in casa. dar tot mi-l iau inapoi peste cateva luni. de fapt, cred ca mamaie va veni sa stea cu mine o perioada, sa ma ajute, asa ca il va lua si pe el, si pe fiul lui (care e pisoiul ei), pentru ca nu are cu cine sa ii lase acasa. si atunci ii tund pe amandoi si ii duc la analize. si probabil toto va ramane de tot aici si i-e tare mila de el ca ii va fi dor de mamaie si de fi-su.
pumpkin spune:
Amabella, m-ai prins, am 9 pisici....Adica nu eu, mama...dar pana ma mut(cat mai curand sper...) si eu convietzuiesc cu ele
. In album sunt si doua matze straine, o pisicutza de la Gura Portitzei si un motan din Amsterdam, dar lipsesc si trei matze de-ale mele : Negrutza, Monica si Fetitza. Sa stii ca Pisi e fetitza, e preferata mea si e ingrozitor de grasa, ca o minge de rugby 
Cat despre toxoplasmoza mi-am facut testul si am imunitate, probabil ca am avut-o. Oricum, toxoplasmoza poate fi luata si din alte surse, de examplu din pamant daca gradinaresti sau din diverse alimente care nu sunt bine prelucrate.
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Amabella spune:
pumpkin, imi cer scuze ca am faut-o pe Pisi motan.
9 pisici???
mama ta sta la curte sau le tine in apartament? eu mi-am facut analiza de toxo si au iesit ambele negative, deci, desi am pisica din clasa a V-a, si am avut tot felul de maidaneze care se plimbau pe afara in voie, nu am facut-o. stiu ca se poate lua din pamant, dar eu nu gradinaresc, sau din alimente insuficient preparate sau spalate. dar stai sa ma vezi cum spal un mar! mai am putin si ii dau cu detergent.
si sunt asa paranoica pt ca am o prietena care a facut toxo chiar in primul trim din prima ei sarcina (acum e la a 2-a) si nu vrei sa stii prin ce a trecut: tratament cu tot felul de antibiotice, plus groaza mare sa nu aiba copilul ceva. din fericire, nu s-a transmis la fat, care e acum o fetita de 2 ani si o luna de toata frumusetea si ff sanatoasa.
luiza 25+