Mamici de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
map spune:
Amabella si eu am facut aici analiza de toxoplasmoza ca se recomanda celor din europa de este ca cica acolo-s mai multe cazuri. Desi eu una gasesc ca este o contradictie ca daca vin de acolo si am facut-o deja sunt as fi deja imuna. Oricum pentru linistea mea am facut-o. A iesit testul negativ. Eu nu am de mult animale dar copil fiind am crescut la tara la bunici si am fot drac de fata, toata ziua ma cataram prin pod sa vad unde a facut pisica puii
Toata ziua cu caini si alte oratanii. I-am spus asta doctorei mele si ea este de parere ca mai mult de la carnea nepregatita corespunzator se face toxoplasmoza decat de la pisici. Si toate prietenele mele care au facut aici analiza au avut testul pozitiv. Asta sa le aratam ca si noi am mancat curat si gatit bine, mama lor de nemti ![]()
Monica
map spune:
Burticutelor, ma abat de la subiectele noastre un pic si trec pe unul culinar:) Am si eu nevoie de reteta de tiramisu fara oua. Imi face sotul 35 de nai luni si serbam duminica. Praji la cuptor nu pot face ca unde ne-am mutat nu coace cuptorul (pana cumparam altul mai dureaza), deja am stricat cateva praji pana caum
asa ca fac tort de biscuiti si sa gandeam la tiramisu dar cu oua eu nu pot sa pap ![]()
Monica
Galushca spune:
Bulinutza, si eu merg la inot si am reusit sa-mi bag cele 80 de kile pe care cu mandrie le port intr-un costum de la Jolidon, masura 52 parca. A fost cam 600.000.
Galushca 21 sapt +
Sabana spune:
Cristina sunt pe baricade. Numai ca am fost cam ocupata in ultima vreme. Si colac peste pupaza nu mi-e nici din cale afara de bine. Iar am tot felul de dureri. Azi noapte a trebuit sa imi pun 2 supozitoare.
Map pai simplu. Eu fac cu piscoturi. Inmoi piscoturile in lapte cu ness. Fac o crema din frisca si cu un pic de ness, plus zahar. Adaug un strat de piscoturi, unul de crema si apoi adaug la sfarsit ness sau cacao. Si o dau la frigider ceva vreme. Sorry ca nu iti dau masuri concrete, dar eu gatesc numai din ochi. Urasc sa masor.
Pupici
sanziana spune:
Monica eu am o reteta de te lingi pe degete, dar cu oua (se prepara intr-un sfer de ora si este un veritabil tiramisu, nu am dat gres niciodata cu el). De ce nu vrei cu oua (
)?
Pumpkin, Pisi a ta parca este Pitza mea, doar ca varianta un pic mai supla.
Multumesc fetelor pentru felicitari.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
miti2004 spune:
mai fetelor dar ce de pisicoase aveti voi ! si mie imi plac rau de tot pisicile...desi am catel ( la ai mei in Ro ) si am avut doar papagali, tot la ai mei...cam asta a fost motivul pt care nu am luat pisica, chiar daca mamei ii plac pisicile fff mult...
pupi fetele cu si fara pisici,
miti 22+
andreea25 spune:
salutare la toate burticile! nu am mai scris demult dar v am citit desi scrieti ff mult am reusit sa recuperez![]()
eu si bebica suntem bine ,ma loveste de ma innebuneste atunci cand io ma pun la nani! cred ca face intentionat
.
in rest ce sa va zic nu m am mutat inca tot la mama stam.deja ma seaca bancpostu' asta ca dureaza f mult. IULENCA am citit mai demult ca si tu ai facut sau vei face credit imobiliar la bancpost? spune mi si mie cat a durat sa ti dea raspuns si la ce sucursala te ai dus tu?plzz ca stau in tensiune si simt ca nu se mai termina odata!!!
pumpkin pisi a ta zici ca e miti a mea
si a mea e o grasana si se intelege f bine cu catelele lui mama. la intalneala as veni si io dar nu stiu sigur asa ca mai bine va anunt mai incolo.
fetelor voi mancati carne? ca eu nu mananc aproape deloc si stiu ca ar trebui macar o data pe sapt sa pap dar nu am chef.mananc numai salate ,spanac si inghetataaaaa!!!mi au zis unele mamici ca dc nu pap eu carne nici lui bebe nu o sa placa si ma intrebam :doar nu o sa i placa numai salate si verzituri acum din cauza mea?
va pupik pe toate aveti grija de voi si iesiti la plimbare la soare ca e pacat! multi pupici la burtici

andreea25
Muuh spune:
pumpkin si eu si eu pe lista pentru intalnirea de pe 15. Detalii despre gimnastica dau pe PM. Dar super motor ai... "esti tare baby" te rog nu te supara dar e un slogan care mie imi place foarte mult si il spun cu mult drag.
Nu mai stiu cine intreba de pasta de dinti pentru gingii sangerande mai e Lacalut care e bun.
Mitza
23+
Amabella spune:
quote:
Originally posted by map
Amabella si eu am facut aici analiza de toxoplasmoza ca se recomanda celor din europa de este ca cica acolo-s mai multe cazuri.(...) Asta sa le aratam ca si noi am mancat curat si gatit bine, mama lor de nemti
Monica
map, din cate zic doctorii nostri pe aici, cica cele mai multe cazuri de toxo ar fi in franta (deci in vest, nu in est), unde gravidele sunt puse sa isi faca IGM-ul lunar, daca e IGG-ul negativ. dar probabil nemtii aia isi imagineaza ca pe aici suntem cumva recent coborati din copaci si nu prea stim noi cum e cu igiena si cu gatitul. si bine zisa treaba aia de la sfarsit... mama lor de nemti.
Sabana spune:
Legat de toxo si la mine a iesit negativ. Si eu am o mata de 7 ani, care doarme cu noi in pat. Eu zic mereu ca e amanta din alta reincarnare a sotului meu. Daca stau pe el vine si ma impinge. Iar pe vremuri cand eram noi mai tineri si ne chinuiam sa o concepem pe bebelina cu mata noastra (Natania) era un adevarat circ, trebuia pasaportata din camera si oricum se miorlaia pe la usi, o incuiam in buacatarie sau in pod sa nu o mai auzim. Cand o sa am vreme o sa va trimit poze cu ea. Si sa revenim la toxo si carnea preparata necorespunzator. Eu eram mare fan de carne cruda, mai ales mici. Si tot timpul cand pregateam gratar mancam mai intai din toate si apoi le puneam pe frigare. In plus mancam´carnea in sange. Cam asta ar fii. Si vb Amabellei nu cred ca tine de est, pana la urma pisici si carne nepreparata corespunzator exista pe peste tot.