Mamici de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
acvi spune:
Fetelor m-am intors si eu de la ecografie :Voi avea o fetitaaaaa!!!
Sunt super -fericita...e ok are 406 g nu prea voia sa-si arate sexul dar a reusit dr in cele din urma cind a vazut ca eram asa dornica sa stiu
.Ma duc sa sarbatoresc!!!
Gabi.
Sabana spune:
voiam sa zic preparate necorespunzator. Dar v-ati prins voi deja.
Acvi felicitari pentru bebelina. Asa mai ingroasa si fetele randurile.
motzata spune:

toate burtikutele e drept ca n-am mai postat de mult si mi-a fost tare dor de voi.Vad ca multe dintre voi a-ti aflat deja ce o sa aveti o sa mergem si noi sa aflam pe 14 aprilie la 7:15 minute nu stiu de ce a vrut Dr sa ne cheme asa cu noaptea in cap ca la noi abia acum sa dat ceasul si nu ma pot obisnui cu el D-ne fereste.Noi vrem sa vindem casa unde stam sa ne luam una mai mare si acesta a fost motivul pt care n-am mai avut timp.Sa speram ca o sa gasim in final o casa noua cum vrem si sa aiba tot ce vrem cam greu dar nu strica sa speri.Bb meu misca de mama focului mai ales noaptea daca stau intr-o parte parca ma avertizeaza MUTA_TE.Speram sa ne arate si noua ce este si sa nu ne faca asa de curiosi si sa asteptam pana data viatoare.Va pup si va doresc multa sanatate si cat mai putine Kg si Noapte buna!
insfarsit la jumatatea drumului
motzata
map spune:
Sanziana, pai ouale la tiramisu is crude si m-am ferit pana acum sa manc oua crude. La branza am lasat-o balta, manc de orice fel ca cea pasteurizata nu-mi place dar oua crude chiar ca am evitat sa manac. In primele saptamani de srcina ma tampise, nu muncam nici telemea nici nimic. Apoi a venit partea cu raul de toata ziua si cand nu mai puteam manca chiar nimic am pus mana si am mancat telemea ca de aia puteam ![]()
Daca ai timp maine trimite-mi un PM cu reteta, daca nu gasesc alta o fac pe a ta ca are numai doua oua![]()
Monica
a.cicel spune:
Letitzia spuneai de depresiile pe care le ai si ca plangi ca nu ai impresia ca nu ti se acorda atentie. Sa vezi la mine ce frumos e, cu sotul bolnav , in pat. Are oreion si nu are voie sa se miste prea mult. Din fericire se pare ca e o forma mai usoara, ca nu a facut temperatura. Dar speram sa nu se ajunga la infectii. Iti dai seama ca eu merg acasa si el striga in gura mare ca ii este foame, de parca as fi avut frigiderul cu mine la munca
Cat sunt eu plecata el mananca alune, fructe si salatini. Ai are 2-3 feluri de mancare gatita in frigider.
Si normal ca daca e bolanv trebuie sa ii acord toata atentia.
21+
POZE
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by Muuh
pumpkin si eu si eu pe lista pentru intalnirea de pe 15. Detalii despre gimnastica dau pe PM. Dar super motor ai... "esti tare baby" te rog nu te supara dar e un slogan care mie imi place foarte mult si il spun cu mult drag.
Nu mai stiu cine intreba de pasta de dinti pentru gingii sangerande mai e Lacalut care e bun.
Nu ma supar scumpa, asa suparacioasa m-ai vazut pe mine ? Si cum sa ma supar cand imi lauda lumea motoru' ca doar sunt mandra de el !
Uite si-un
. Cred ca sambata viitoare cand ne vedem o sa ne minunam de cat de mult au crescut burticile.Acvi, felicitari pentru
fetitza ! 

Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW
Ioana81 spune:
Pumpkin intr-adevar motorul este super si pisicile. Si noi am avut pisica si cand am aflat ca-s gravida i-am dat-o mamei si acum cand mergem in vizita plang ca nu mai este cu mine
, dar m-am gandit ca asa este mai bine.
Andreea
ce bine ca ai mai scris si tu poate vii la intalnire. Ma mir cum de nu poti sa mananci carne eu numai carne mananc, salate mai subtire
. Inseamna ca esti fotomodel? Nu prea ai cu ce sa te ingrasi. Bravo!
Pup burticoasele
!
Ioana
23+ si 
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
cornelia_laura spune:
Buna dimineata si o zi cat mai reusita pentru toate burticile.
Eu una nu stiu ce sa mai cred, aseara m-am simtit cam rau doar ca in afara de durerea de burtica am avut niste frisoane de nu puteam sta in picioare. Fara febra sau alte manifestari de raceala. Si toata noaptea mi-a fost frig si transpiram in acelasi timp. E adevarat ca in casa nu e prea cald in perioada asta, ca au oprit caldura. Acum vad ca sunt bine dar nu-mi dau seama de la ce mi-a fost rau aseara. Maine dimineata merg la spital la control si sper din suflet sa nu fiu nevoita sa ma internez. Mamicile care mai au un bebe cred ca ma inteleg.
sanziana, daca poti da-mi si mie reteta de tiramisu, te rog frumos!
a.cicel, imi inchipui ca nu iti e usor cu sotiorul bolnav. Bine ca nu e o forma grava si sanatate multa.
acvi, felicitari pt fetita, ce frumos ca o sa aveti pereche! Alex ce zice????
In legatura cu intalnirea, daca imi explicati si mie unde e locatia promit ca incerc sa trec macar sa va salut si sa vi-l prezint pe Eduard. Tare imi pare rau ca nu pot sta cu voi la masa.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
iulenca spune:
Neatza fetele.
Felicitari Acvi pt bebelina. Sa vezi ce o sa se bata baietzii astia pe fetele noastre. O sa aiba de ales intre 3-4 baietzi cel putin.
A.Cicel rau mai fac barbatzii astia la boala, sunt mai rau decat copii. Da ai grija de el ca stii ca oreionul la varste mai mari afecteaza "neshte chestii" daca nu e tratat corespunzator, si ma gandesc ca poate mai vretzi vre-un bebel mai tarziu.
mai fetelor da vad ca rtare nervoase mai suntetzi. Eu sunt asa calma si relaxata. Mai tzip si eu din cand in cand la sotz doar asa ca sa nu se dezobisnuiasca.
hai va pup
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
lucians spune:
Buna,gravidutelor!Sunt si eu nerabdatoare sa ajung pe listuta voastra.Am tot incercat,dar n-am reusit.Ma ajutati?Multumesc.