Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by lucians

Buna,gravidutelor!Sunt si eu nerabdatoare sa ajung pe listuta voastra.Am tot incercat,dar n-am reusit.Ma ajutati?Multumesc.

Lucians, dar esti pe listutza noastra !!! Chiar eu te-am adaugat ieri si ti-am urat bun venit ! Scrie-ne despre tine... cum te simti..daca stii ce este bebe, sau .

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by iulenca

A.Cicel rau mai fac barbatzii astia la boala, sunt mai rau decat copii. Da ai grija de el ca stii ca oreionul la varste mai mari afecteaza "neshte chestii" daca nu e tratat corespunzator, si ma gandesc ca poate mai vretzi vre-un bebel mai tarziu.

Normal ca mai vrem un bb mai tarziu. Stim amandoi ce complicatii pot sa apara, de aceea am grija mare de el, chiar daca nu mi-e usor. Da' las' ca se face el bine si o sa aiba grija de mine si de bb
Lucians bine ai venti. Esti pe listuta. pumpkin te-a trecut ca ea e sef de trib aici
Acvi Felicitari pentru

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Bine ai venit Lucians. Baga-te in vorba cu noi nu sta deoparte.

Pupici

Iulia 21+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Neatza burtici...ce faceti?
Am aparut si eu pe baricade...ma plictisesc rau acasa...as vrea sa mai plec prin vizita,una alta...insa doc nu-mi da voie...tb sa stau acasa,in pat cat mai mult timp...tb sa fiu cuminte,asa ca ma conformez.
Dar aveti o rapiditate la scris....
Noi suntem bine...bebe e un cuminte...dim la 7 imi da desteptarea,iar seara abia in jur de 12-1 se culca...in rest...toata ziua face nani,iar seara tb sa-si faca numarul.Pe masura ce creste il simt din ce in ce mai puternic...cateodata ma si sperii cand incepe si se intoarce...ii simt tot coprul cum se misca...e f ciudat,inca incerc sa ma obisnuiesc cu aceste senzatii...
E f greu cand stai toata ziua acasa,singura,nu vine nimeni pe la tine...si cateodata mai intru in pase proaste,insa imi revin repede pt ca i-am promis lui bebe ca nu ma mai supar si nu mai plang,oricine ma supara sa fie sanatos,eu incep sa devin imuna si mai nesimtita...

Voi cu ce va mai laudati?

Va pupacesc pe toate

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 27 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata si de la noi.

Am vazut ieri pisicutele Amabellei si ale lui Pumpkin si nu mai scapam de Phillip.Ca la ora la care ma uitam era langa mine in pat si am admirat pisicile impreuna.Lui ii plac foarte mult si ca atare mai tarziu tragea de mine sa ii arat iarasi pisicile.Vazut si motor si tot, si burtici si sa vedem ce tin minte

A.Cicel sanatate sotului si putina grija pe viitor daca vreti si al doilea bebe.Nu e musai sa se intample ceva dar putina grija nu strica.

Map de ce nu iei tu un blat de tarta, pui o crema si fructe desupra si gata?Ceva simplu simplu?Daca vrei model arat ca eu tot fac pentru Phillip.Mi-e si mie pofta de un tiramisu dar mai astept ca nu e arzatoare dorinta.

Cornelia sanatate si tie si cred ca poti lua Osciloccoccinum si parca mai era ceva homeopat.Sa ma uit prin cutia mea si iti spun.

Acvi felicitari pentru fetita.Cred ca noi doua suntem cu baietel si fetita.

Ioana81 daca papi gratar,carnita aia nu prea se depune.Sau cel putin sa nu fie prajita si grasa.Si daca poti mananca multa vita si curcan ca sunt bune

Ups sa mai citesc sa-mi amintesc ca ..uit de la un timp ceva de speriat

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Fetelor multumesc pentru incurajari. A.cicel te inteleg f. bine, stiu si eu cum fac barbatii cand ii doare ceva. Partea proasta la mine e ca m-am schimbat f. mult dupa ce am ramas insarcinata: eu eram inainte "argint viu", eram cea tare si cea descurcareata; de cand am ramas insarcinata m-am "dus" incet-incet si ma simt cumplit cand vad ca nu mai sunt in stare de mai nimic ; capacul mi s-a pus cand a trebuit sa stau acasa in medical (din februarie in continuu) si faptul ca nu ma simt capabila fizic de nimic. Poate unde m-am gandit tot timpul ca atunci cand oi fi insarcinata o sa ma duc la munca pana in ultima zi (scenarii de genul plec de la servici si ma duc si nasc). Cert e ca acum ma simt ca o leguma fata de toata lumea. Iar sotul meu cred ca a inceput sa se obisnuiasca cu aceasta idee - momentan. Mai imi spune uneori "ca nu ma mai recunoaste si ca nu poate sa ma mai inteleaga", dar tot el admite ca "a facut cercetari" si stie ca asa suntem noi femeile in perioada sarcinii. Partea buna e ca "a luat notite" de la un coleg caruia i-a nascut nevasta acum vreun an si un pic si acesta i-a zis "ca noi facem mai rau dupa ce nastem, cam vreun an" asa ca mai am timp sa il mai "stresez" pe al meu sot si sa profit de situatie. Oricum, a.cicel sanatate sotului tau, iar dupa ce se face bine - razbuna-te.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Madacristina nu stiu daca te consoleaza dar noi suntem singuri singuri.Am doua prietene(una in Viena, una in Linz) cu care vorbesc la telefon sau ne intalnim(nu asa des totusi), dar si noi suntem tot in categoria singuri cuc.Asa ca bun venit in club

Eu stau putin pe aici sa mai "comunic" si ma pun sa imi fac o lucrare ca m-am puturosit si n-am mai facut nimic de ceva timp

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by letitzia
Oricum, a.cicel sanatate sotului tau, iar dupa ce se face bine - razbuna-te.

Vai de capul lui ce il asteapta dupa ce se face bine... Dar mai am de asteptat o saptamana pana trece tot "pericolul". Apoi sa vezi... Ma vor durea toate, nimic din ce va face nu imi va fi pe plac.. Si tot asa. Ma razbun pentru saptamanile astea 2, in care a trebuit sa fac toate cumparaturile, sa car apa minerala... si multe altele. Nu o sa mi fac nimic. Nici macar mancare. Ca doar si el stie sa faca

21+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Madacristina nu stiu daca te consoleaza dar noi suntem singuri singuri.Am doua prietene(una in Viena, una in Linz) cu care vorbesc la telefon sau ne intalnim(nu asa des totusi), dar si noi suntem tot in categoria singuri cuc.Asa ca bun venit in club

Eu stau putin pe aici sa mai "comunic" si ma pun sa imi fac o lucrare ca m-am puturosit si n-am mai facut nimic de ceva timp

Si eu ma gandesc ca daca o sa intru in concediu o sa ma plictisesc acasa. Dar am noroc ca una din nasele mele va iesi cu copiii la plimbare prin parc si o sa merg si eu cu ea... cu bb al meu in burtik. Asa ca sper ca nu imi va fi foarte greu. Si mai sunteti si voi, cu care vorbesc zilnic

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, gravidutelor!Am intrat si eu pe la voi, desi "eu" sunt mai mica, am doar 3 saptamani.Intrebarea mea este: e vreuna din voi pacienta drului Tutunaru?Ma intereseaza sa stiu cum se pune problema la prima intalnire, ce intrebari sa-i pun.Mi-am facut eu schema de atac, dar astept sugestii, va rog!Pupici si bafta multa tuturor burticilor!

Mergi la inceput