Mamici de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Babee spune:
Andreea scoti parleala apoi
.Sa faci foarte multa miscare, mai ales ca vine vreme frumoasa .Mie mi-a facut foarte bine miscarea, cred ca de-asta am si nascut asa usor.Atata timp cat se poate(daca nu sunt probleme ) miscare si miscare.Mers pe jooooos pana nu mai puteti.Noi avem activitate intensa, eu nici sa vreau si nu pot sa nu fac minim 5 km zilnic
.
Eu merg la ale mele, zi frumoasa 
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
anasia spune:
pupici burticilor harnice
madacristina, bebelina mea cred ca face tumbe, o simt cum imi da cate una unde nu ma astept, dar e asa de placut!
a.cicel, sanatate sotului, te inteleg si il inteleg si pe el, eu am facut oreion la 22 de ani si a fost groaznic, zici ca eram extraterestru cu capul patrat si umflat;
marair, ce bine ca ne intalnim! eu sunt pacienta dr T si mai sunt fete; cand ai DPN-ul? intreba-l despre tot, daca te doare ceva, te simti mai rau sau nu, despre alimentatie, daca trebuie sa te abtii de la ceva, ce analize trebuie sa faci, poate fetele au mai abordat alte probleme;3 sapt de la um sau de la ovulatie? atunci ai 5 saptamani de sarcina;bravo!
acvi, felicitari pentru
!
lucians, bine ai venit in randurile burticilor!
a zis cineva de pisici? sunt fan inrait, am la tara o gramada! chiar acum au venit cativa noi locatari pe lume, dar nu m-au lasat sotul si bunica sa-i vad, ca sa nu iau cine stie ce microbi, dar tot ii gasesc eu;
amabella si pumpkin, ce pisici frumoase aveti!
pupici 
anasia 22+ 
lucians spune:
va pup pe toate!M-am zarit...in sfarsit,sunt si eu cu voi.Nu mi-a trecut prin cap sa ma uit pe listuta.Am facut-o numai cand am editat anuntul si nu l-am vazut.Tare mahnita am fost...Acum e cool!
PUMPKINiti multumesc fff mult!Sunt si eu o
in25 sapt,am un
de 9 anisori si o sa vina si o
care va fi
.Super cool!.Sunt pacienta dr.T si sunt fff mandra.Il admir din toate pct de vedere.Sper ca-n perioada in care se zice ca voi naste,sa nu fie plecat.Nu stiu ce m-as face fara el.
iulenca spune:
Marair, felicitari pt bebe. Eu zic sa mai stai un pic daca te simtzi bine, e cam devreme sa mergi la doctor la doar 3 sapt. bebe de-abia se vede si oricum te cheama pe la 7-8 sapt ca sa discutatzi. Dr. T e super dragutz, o sa itzi spuna el ce e de spus. Ideea e ca nu itzi da informatzii sa te ametzeasca pentru ca pana la urma sarcina e o stare fiziologica normala si trebuie luata ca atare, nu trebuie decat supravegheata, ajutata sa fie ok daca e cazul - eu itzi doresc sa nu fie. Itzi va spune cam care sunt etapele urmatoare, adika cand faci eco, cand faci analize, cum o sa te simtzi de acum incolo, ce ai si ce nu ai voie. In principiu sarcina nu trebuie sa te priveze de diverse lucruri, adika nu trebuie sa renuntzi la cum erai inainte la ce faceai, la ce mancai , trebuie doar sa fii un pic mai ponderata, mai echilibrata. Itzi doresc sarcina usoara cu cat mai putzine probleme iar acum in primele 3 luni cat mai putzine gretzuri si varsaturi. Ai noroc ca vine primavara si macar ai multe legume si fructe care o sa itzi fie de mare ajutor.
Pupici la burtica mamico.

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
lucians spune:
Care dintre burtici sunt ale dr.T?Pt ca sunt putin nedumerita in ceea ce priveste eco de 30 sapt.Dansul nu o mai recomanda.Spune ca,din moment ce ai facut 2(cea de 14 si 20)si ca totu-i o.k.,nu mai vede rostul celei din al-3-lea trim.Eu parca as face-o,pt ca am avut cateva momente de neliniste,nervi,crize,etc,si-as vrea sa stiu daca aceste stari au afectat sanatatea bb.M-am programat din nou,in sapt 28,ca nu mai am rabdare pana intr-a 30,la o eco la dr.Iosup.Pe cea dinainte am facut-o intr-a 18-a la Pop,tot din dorinta de a o vedea pe frumusica mea.
Gabita25 sapt
anasia spune:
fetelor, ma primiti in clubul celor cu dureri de spate? ma doare cumplit!!! cred ca si de la statul pe scaun, imi vine sa
pe cineva, cum spune seful meu;
vreau sa va intreb, poate ma lamuriti, mai cos cate ceva la masina electrica, poate dauna sunetul sau statul la masina bebelinei?
lucians, felicitari pentru
! sa mai ingroasa randurile fetitelor;
anasia 22+ 
nicole25 spune:
Buna fetelor
Tocmai am scris un mesaj care la gata l=am sters.Cred ca sunt cam adormita azi.
A.cicel barbatii in general sunt mai rai de boala ca noi.Ma intreb ce ar face sa aiba si ei toate simptomele pe care le avem noi in aceste 9 luni.Macar o saptamana sau doua sa aiba si ei aceste simptome.
Am vazut ca zicea cineva de greturi.Ei bine si mie mi-au revenit de cateva zile si am inceput sa
dar mai mult seara.
Pumpkin superba
nicole25 spune:
motocicleta dar si pisicile.Eu desi prefer cainii am si eu acasa doua pisici.
Bine ai venit la mamici de iulia august lucians
asta e continuarea la mesajul precedent deoarece din neglijenta am dat trimite in loc de vizualizeaza.
nicole 26 +
lucians spune:
Pumpkin,am omis sa trec data de nastere a baietelului meu,pt a o afisa pe listuta:28 decembrie 1996.Iti multumesc ffff mult
Gabitza 25+
map spune:
'neata fetelor,
am aparut si eu sa va pupic repede
Eu is tare mahnita ca aseara a nins, este alb peste to si cand vad zapada simt ca ma apuca toate cele. Macar azi se va topi ca se anunta in jur de 11 grade. Dar de la diferentele astea de temperatura parca simti asa ca nu mai esti in toate ale tale.
lucians bun venit printre noi si felicitari pentru fetita.
a.cicel insanatosire grabnica sotului tau si sa-ti fie mai usor cat mai curand: cu caratul ai grija, mai roaga pe cineva sa te ajute eventual.
anasia eu de cand m-au pus astia la lampa aceea electrica si mai fac si ceva miscare vad ca m-a mai lasat spatele. Adevarul este ca nici nu am prea fost asa cuminte ieri si alarteri si nu mi-am facut gimnastica acasa ca nu am avut cand
Cand vin acasa pe la 18.30 nu am mereu chef de asta. Oricum acum apasa bebele asa ca ma astept ca durerile sa se inteteasca ![]()
Trec sa muncesc si eu ceva pe ziua de azi,
pupicei si pe ai tarziu
20+ 
Monica