Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Luciens, mie si Iosup si Dr. T mi-au zis ca nu mai are rost sa mai fac ecomorfologica decat pe la 34 de sapt avand in vedere ca cele de la 16 si 20 au fost foarte bine. Bebe isi cam incheie organogeneza si de acum doar creste nu mai dezvolta anomalii deci poate fi urmarit prin eco normala pe care ti-o face T la cabinet. Daca ai ajuns pana aici cu bine de acum incolo bebe stie ce are de facut si nimic nu il mai poate opri. Noi trebuie doar sa ii creem conditii bune ca sa creasca mare. Oricum daca tu vrei sa il vezi si sa fii sigura potzi face cate eco morfologice vrei pt ca linistea mamei conteaza foarte mult.
Apropos de nr. de ecografii in sarcina citeam la niste mamici mai mici ca o doctoritza de la Medlife le-a speriat ca sa nu mai vina asa des la eco ca ii fac rau lu bebe si alte balarii. Dna doctor sa mai puna mana pe o carte recenta si pe studii mai noi si eventual daca foloseste aparate antice sa le schimbe si sa nu mai sperie saracele mame.

Anasia esti mortala. Ce treaba are sunetul de la masina de cusut cu bebe? Chiar citeam ca parerile sunt impartite. Unii medici spun ca bebe nu ar auzi prea mult lumea exterioara iar altii din contra ca aude tot. Eu cred ca la el ajung sunetele mult atenuate si ca oricum el nu percepe acum decat modificari mari de ritm sau de inltime a sunetului. In rest ignora totul ca altfel nu ar avea saracu bebic liniste ca sa doarma si sa creasca. Cred ca cel mai tare si cel mai tare el o simte si o cunoaste pe mami dar nu neaparat prin voce ci prin altceva pe care noi oamenii mari nu il mai putem percepe. Acolo in burtica el creste si se dezvolta din noi si nu are cum sa ia doar materie de la mami, in mod sigur sufletzelul lui creste odata cu el din sufletul mamei si din dragostea ei si a celor din jur.
OOOO ce o fi cu mine, m-au apucat sensibilitatile de gravida

Hai va pup

Iulia 21+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, am vazut la "in pantec" cum se stramba bb cand mergea storcatorul de fructe, cand era treaz, de asta m-am intrebat, mai mult mi-e de statul la masina decat de zgomot;
anasia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

anasia nu iti fa probleme din cauza statului la masina.Eu stau in fata calculatorului la birou cam 6 - 7 ore pe zi bineinteles ca cu pauza dar banuiesc ca e cam acelasi lucru nu?

nicole 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

anasia, iulenca, am auzit si eu de variantele ca bb ar auzi sau ca nu ar auzi decat sunetele foarte puternice. dar ce inseamna sunete puternice? hai sa va spun eu ceva testat pe bebele meu, dar nu va sfatuiesc sa incercati nici de curiozitate: am facut o prajitura si am folosit mixerul. a fost belea cu bb in acele momente: se zbatea ca pestele pe uscat. am zis ca o fi o intamplare. dar cand am pus in functiune si blenderul, pentru supa crema de acum 2 zile, a inceput in acelasi stil si se agita de numa. asa ca eu cred ca aude saracutzu' si se sperie, ca nu stie ce se intampla. ca sa numai zic ca am vazut si in documentarul ala de pe national geographic, cu bebele filmat, ca atunci cand a dat mama lui drumul la robotul de bucatarie, a facut niste miscari de aparare. eu cred ca aude destul de bine si mi-e mila de el sa il mai supun la astfel de zgomote. asa ca nu stiu ce o sa fac cu supele crema, cred ca o sa le paseze sotul meu.

luiza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hello!

Acvi, felicitari pt bebelina!
Iulenca, esti mortala, asa fac si eu la Carrefour,ma uit urat si ma stramb si daca nu rezolv nimic, intervine sotu'
Anasia, bine ai venit in clubul celor cu dureri de spate! Roaga-l pe sotz sa bage masaj usor in zona care te doare cu ulei de migdale, te mai lasa o vreme
Pumpkin, 9 pisiciiiii????!!!!!!! Super tare! Sunt superbe!
Kehleyr, eu stiam ca cezariana s-a facut mai mult de 200E, ar fi bine sa fie cum zici tu...io am prietene care au tot nascut anul trecut, acum 2 ani si stiu ca era 200 acum vreo 2 ani...
Map, Anabella si fetele cu cantar electronic, si eu ma cantaream in acelasi loc in fiecare dimi dupa pp, numai ca acum nu mai am acel loc, muncitorii au scos si gresia aia, deci sunt bulversata, mi-am cautat prin dormitor un loc'sor, dar sunt total nemultumita de ce arata
Bulinutzo, ia d-aici o portie de pupici pentru fata dulce!
Sabana, pai nu te-oi simti rau si de la agitatie,daca zici ca ai tot umblat cu treaba? Mai stai si tu cumintica si ai grija de voi
Cornelia, bafta la dr si sa revii repede, tinem pumnii sa nu ramai in spital

Dragele mele, plimbarica mea de ieri s-a transformat intr-o adevarata golaneala, care s-a incheiat pe la orele 22,00 cand efectiv nu mai puteam sta in picioare...am fost si la restaurant cu sotul si la plimbarica si cumparaturi si de toate. Mi-am cumparat 3 carti :
- Dr. Spock- Ingrijirea sugarului si a copilului
- Dr. Spock- Ghidul viitoarei mame
- Ghidul viitoarei mame de la testul de sarcina pana la nastere

Pe ultima am devorat-o mai mult de jumate azi-noapte, cred ca sunt tare interesante toate.
Si acum iar o sa dispar pe-afara, ca ma simt bine, e pacat de vremea asta, iar la mine in casa se sparg pereti intr-o veselie...asa ca va pupicesc si va citesc din nou diseara

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, multumesc de primire in club, dar trebuie sa mai astept pana vine sotul acasaunde ai cumparat cartile ca si pe mine ma intereseaza foarte mult si cat costa?
nicole25, din pacate in afara celor 8 ore de munca in fata calculatorului zi de zi, mai stau si la masina, asta e problema;
map, eu sunt cam lenesa la miscare, mai mult cu mersul, dar acum nu mai rezist;
anasia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

multi pupici la burtici!!
ioana81 sper din toata inima sa ajung la intalneala dar sa vad cu casa asta ce fac.dar nu sunt fotomodel deloc am o ditamai burta!
iulenca te rog activeaza ti PM ul ca vreau sa te intreb de bancpost.plz
acicel sanatate sotului si multa rabdare tie ,stim cu toatele cum sunt barbatii astia.
felicitari fetelor care au aflat culoarea carutului!!!
bun venit celor noi ,sarcina usoara si bebei sanatoasi.va veti simti minunat aici va garantez!
tre'sa plec la scarbici asa ca va pupic dulce si sa fiti cumintiandreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

eu am gasit pe forum o discutie referitoare la cartea dr spok si a sotilor capraru referitoare la cresterea copilului.erau pareri contradictorii .Asa ca eu cred ca le voi lua pe amndoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

am pu sintrebare asta si la fetele de la mai iunie, sper sa ma lamuriti si voi
azi-napte pentru a doua oara de cand sunt insarcinata am simtit ca explodez, ca imi explodeaza stomacul, spatele, coastele

am luat un no spa , am , am baut unceai si fff greu m-am calmat
eu am si o gastrita si m-am gandit ca e din cauza asta
dimineata am zis sa nu mai mananc normal si am mancat o babanana ca sa imi iau pastilutza............ am patit acelasi lucru
pe urma am zis sa fac o supa de pui si am mancat 2 morcovi si iar explodez.
nu am reusit sa vorbesc cu dr ginecolog dar medicul de familie mi_a zis ca imi creste uterul si din cauza asta si sa iau maalox
vi se pare normal ca la o banana si la 2 morcovi mancati cu pauza intre sa patesc atat de rau????
inca mi-e rau si nu stiu ce sa fac, sper sa reusesc sa aflu ce trebuie sa fac, ca mai putin de atat nici nu ai cum sa mananci
voi ati patit asa ceva. si cm reusiti sa evitati ?
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Fetele harnicutze va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72932" target="_blank">Capitolul 38.

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput