Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

andreea am activat PM. daca nu reusesti sa trimitzi vezi ca sunt pe messanger. Nick: iulenca

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

referitor la carti pentru cresterea copilului am citit si eu destul de mult anul trecut din cartea lui Capraru si pot sa spun ca mi-a placut. Adevarul este ca daca citesti mai multe carti trebuie selectat destul de atent din ele ca nu trebuie luat totu de bun Eu raman adepta unui stil mai tarditional romanesc de crestere a bebilor, unele din studiile noi ma cam bulverseaza

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Ai dreptate,Pumpkin!Sunt o uituca.Cum de am uitat sa-i dau numele baietelului?Deci,am un fiu pe care-l cheama Andrei.

In leg.cu eco pe care vreau s-o fac la 28 sapt:nu as fi optat pt ea musai,dar v-am zis ca am avut o perioada f agitata,stresata,in care bb-ul nu mai misca,sau daca o facea era ceva surd.Nu mai avea aceeasi intensitate.Asa ca ,pt linistea mea,am s-o fac.Sper sa fie o.k.
voi v-ati enervat in perioada sarcinii?Eu am avut momente grele in care am uitat pe moment ca sunt insarcinata. Chiar am si urlat.Oare cat de rau i-am facut bb-ului?Dupa incidente ,degeaba imi parea rau.Faptul era consumat.Tb sa fiu in stare sa ma stapanesc dinainte...sa ma autoeduc.Dar e greu,de cate ori nu am cerut lucrul asta...?
Pupici multi,multi
Gabitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Va rog sa continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72932" target="_blank">Capitolul 38 acest capitol va fi inchis pentru ca a ajuns la pagina 10.

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mada am intrebat aseara asistenta drei mele de familie si mi-a zis ca in sarcina trebuie evitate antibioticele. imi pare rau ca nu e dr t ca poate el ma lamurea. te pup
24+

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

Ce rapide sunteti la scris, mama mia!
Pumpkin ms mult ca ai pus pozele in album. Si mie imi place aici in Londra ca sunt muzee si parcuri frumoase cat incape si abia astept sa fie caldutz de adevaratelea sa le iau pe toate la rand. Mai ales vreau sa mergem din nou la Kew Gardens (gradinile botanice) sunt superbe.
La noi dupa ceva zile caldutze cu grade mai multe de ieri iar s-a racit. Dim in jur de un grad si pe la pranz mai multisor in jur de 7-8 dar oricum e rece fatza de zilele trecute. E soare dar cu dinti.
Eu tot cu raceala, aseara am dormit tare rau din cauza nasului, mai mult m-am frasuit decat sa dorm.
Astept ziua de vineri sa merg odata la spital sa imi cunosc moasele. Si is curioasa maine cand merg la ginecologie ce mai zic aia de pb mea. Pariu ca imi da inca o crema sa incerc.
Dar si abia astept ziua de vineri ca Florin nu mai merge la servici pana pe 18. Yupii!!
Legat de cantar eu am unul electronic si normal nu trebuie sa il muti, trebuie sa te cantaresti in acelasi loc, dar am adus mobila si de atunci a trebuit sa il mut si nu cred ca mai merge klumea. Tre sa vad cum se reseteaza.

Va pupic fug sa fac un dush, ca m-am miscat mai greu din pat azi, sunt mai lenesa de la raceala asta. Mai intru mai incolo sa vad ce mai ziceti.

------------------------
21+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput