Mamici de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
emiliapop spune:
Buna burtici,
acum am terminat de citit. Da mult mai scrieti voi !!!
Eu sunt bine astept echo morfo dar mai am pana atunci (12 sau 19 aprilie )
.
Am vorbit cu Haucin de doua ori pana acum si e un picut mai bine. O sa intre si ea sa va linisteasca zilele astea. Are oricum un moral la inaltime ceea ce e foarte bine pentru ea si ajuta mult...
Si eu ma luptam cu kilogramele da' de acum incolo gata nu mai imi pasa, nu vreau sa am motiv de stres in plus, vad eu dupa nastere ce fac
!!!
Ma duc ca am treaba trebuie sa pregatesc o masa
ca da sora mea definitivatul la scoala maine si astia au traditie sa astepte pusul mesei dupa ora inspectata!!!
Ca sa am eu de lucru acum
!!!
Mai vorbim,
Emilia 22+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
map spune:
geliza hihi, mie una mi-e drag ca se vede
...stai linistita ca si eu fac incurcaturi de astea ca nu mai stiu ce citesc, si ce vad, de multe ori notez la fiecare ce vreau sa spun sa nu incurc fetele ![]()
bulinuta pai ce crezi ca astia-s supra oameni, tot oameni sunt! Adevarul este ca atunci cand am plecat la inceput din tara si eu credeam altceva, apoi traind prin diverse locuri am invatat ca nu au nici astia stea in frunte. Cei care-s la servicii sunt draguti pentru ca o fac din simt al datoriei. Este adevarat ca ceva, ceva diferente fata de Ro exista dar nu in toate. Am avut inainte doi sefi, unul rus si unul olandez. Rusul nu intra niciodata pe usa inaintea mea. Olandezul ma respecta si el insa la el nu exista notiunea sa dea prioritate femeilor, ca asa era el invatat. Asta asa ca exemplu. Dupa parerea mea, barbatii cu bun simt din est (care-l au ca din pacate nu-s asa multi) sunt mult mai cu bun simt decat cei din vest. Poate mai este si o chestie de generatii.
Dimineata fiind deja in metrou stau si urmaresc oamenii la o statie unde se urca foarte multa lume, daca ai vedea ce se mai inghesuie barbatii sa prinda locuri libere, nu se uita daca au si ceva femei in jur sa le lase pe ele sa se aseze primele ![]()
Monica
Amabella spune:
mada_mxm si fetele care mai au cantar electronic, voi ziceti ca arata diferit in functie de locul unde il pui. dar daca il muti des, de ex ca sa dai cu aspiratorul pe sub el, dar apoi il pui in acelasi loc, se deregleaza? ca eu credeam ca arata altfel numai daca te cantaresti in alt loc, dar daca te cantaresti in acelasi loc, dar muti cantarul saptamanal, iar apoi il pui la loc, nu ma gandeam ca s-ar defecta. nu stiu daca am fost destul de coerenta ca sa ma intelegeti, da' voi sunteti inteligente si v-ati prins, nu?![]()
luiza 25+
Amabella spune:
hai ca m-am prins singura cum sa pun niste poze. sper sa se si vada.
el e motanul pentru care am plans de numa' cand a plecat la bunici. da' mi-l iau eu inapoi, nu-l las acolo!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/album?.dir=9e89&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
Amabella spune:
a, si apropo de pisoiul sus mentionat, sa stiti ca atunci isi revenea dupa ce fusese tuns, ca noi il mai tundem asa, din cand in cand, ca ne umple de par. da' acu', de cand e la mamaie, ea nu l-a mai tuns si e absolut minunat de umflat!
bulinuta27 spune:
map e drept nu-s supra oamenidar speram ca sunt mai civilizati ...sperante desarte...am fost si eu plecata un an de zile prin america si e drept ca acolo erau oarecum obligati sa respecte niste reguli stricte: cum ar fi locurile de parcare special amenajate ptr handicapati...le rididau masinile daca parcau aiurea cat si la supermarket unde era casa speciala ptr gravide nu erau nimeni sau erau doar gravidute...de..nu stiu cat de civilizati ca vroiau sa fie ei erau cat erau mai mult obligati...dar chiar si asa le intr domle' in cap ca tre' sa respecte niste chestii de bun simt si se poarta ca atare...ma rog mai e mult pana acolo la noi...daca om ajunge vreodata
pup fetele
bulinuta 22+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
map spune:
amabella nu ar trebui sa se deregleze cantarul ca-l muti. Poate numai daca se misca ceva prin el fiind miscat prea tare altfel nu ar avea de ce. Ideea este ca la mine cand arata altfel sunt suprafetele pe care-l pun destul de diferite, depinde de cat de tare si cat de plata este suprafata respectiva.
Eu nu-s fana pisici dar motanul tau este frumos rauuuuuuuuuuuuu
Monica
kamiska spune:
Buna, eu va scriu in numele colegei mele care urmeaza sa nasca prin iulie-august si o intereseaza cat ''e pretul '' ptr. o cezariana la dr. Badiu de la Municipal si mai vrea sa afle impresii despre acest doctor........poate cineva de aici merge la acest doctor sau are cunostiinte care au nascut cu el.
Multumesc mult !
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by kamiska
Buna, eu va scriu in numele colegei mele care urmeaza sa nasca prin iulie-august si o intereseaza cat ''e pretul '' ptr. o cezariana la dr. Badiu de la Municipal si mai vrea sa afle impresii despre acest doctor........poate cineva de aici merge la acest doctor sau are cunostiinte care au nascut cu el.
Eu nu il stiu decat din auzite. Este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni medici din Municipal, este foarte citit, si iubit de pacientele lui
BESTUTZA spune:
Si eu la capitolul rabdare stau pe terminatelea! Si ori mi se pare mie, ori lumea s-a tampit! Ori era tampita inainte si eu ma obisnuisem cu ideea!![]()
Noroc ca doarme dl Viezure si am reusit sa strang rufele sa le asez si sa calc ceva si sa va scriu si voua ca ard de nerabdare sa va spun ceva!
As vrea sa stiu si eu parerea voastra asa ca simplii cetateni
despre un comentriu facut de cineva care v-ar adres o apreciare de felul:
-"Lasa, nu mai discuta atat despre sacrificile pentru copil, ca si asa sotul tau si l-a dorit mai mult!"
-"Adica eu nu? "
-"Nu stiu!"
In conditiile in care acel copil a venit pe lume cu sacrificii,cautari de tratamente si asumare a unor riscuri imense! Spitalul Fundeni ,drAnca ,dr Hamyd spusesera clar ca fara tratament injectabil cu Clexane, pe tot parcursul sarcinii nimeni nu garanteaza pentru mama!(Numai DR MINUNE a stiut clenciul
)
As vrea sa stiu cum ati fi reactionat voi! Si cum v-ati purta cu o asemenea persoana!Caa mie mi se spune ca din cauza tolerntei nejustificate se ajunge repetarea magariilor
!
Asa ca va dadui nitel de lucru!
http://community.webshots.com/user/bestuta