Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
letizia, toate trecem prin stari naspa, mie imi sare tandara chiar din orice si ma mai scoate si sotul din sarite cand il vad calm;cat despre camera copilului, subscriu cu bulinuta (perdelute )
bulinuta, eu am stat la med de familie in picioare si pana la urma am plecat ca ma saturasem sa astept;
fetelor,ma loveste bebelina mea in col sau prin zona respectiva de-mi taie respiratia;
pupici la toate
anasia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

geliza multumesc mult de sfat: am rugat-o pe Diana sa ma ajute.
cristina-ioana esti o draguta sa iti mai trimit niste pupicei ...nu ma agit foarte tare cu spatiul ptr moment dar la anul e clar ca trebuie sa facem ceva ptr ca clar nu o sa mai avem loc.

bulinuta 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

in legatura cu nesimtirea celor care nu ne lasa sa stam jos, sa va pov si eu ceva, dar e fix pe invers: am fost ieri cu masina la asigurari, ca am gasit-o zgariata in parcare si stiti cum e cu CASCO si cu asiguratorul. ei bine, acolo - evident, coada si, evident, numai barbati in afara de mine. dar cand au vazut ca vreau sa astept, s-au ridicat 2 sa imi ofere scaunul. la un mom dat m-am plictisit si am mai iesit putin afara sa ma plimb, iar cand am revenit iar erau cele 4 scaune ocupate, dar iar s-a ridicat cineva sa imi dea locul. asa ca, vedeti, mai exista si gentlemani.

imi spune si mie cineva cum se atasaza poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

AMABELLaeu nu am avut contractii pana acum. De fapt nu am avut nici o alta problema. Cred totusi ca az-dimineatza am experimentat ceva in genul unei contractii da nu sunt sigura. Ca mi s-a intarit ptretz de vreo 2 min burtica pe o parte da asa un pic si nu ma durea doar ca simtzeam ca e mai incordata. Asta a fost tot.
BULINUTZA panadoloul e super ok ca e de fapt paracetamol asa ca potzi lua fara grija. Aelius stiu ca e pentru alergii astm bronsic si se administreaza si la copii da nu stiu ce sa itzi spun. De Bionimil nici nu am auzit, o fi ceva cu plante.

Fetelor cantaru si la mine arata altfel in functie de lo0cul unde e amplasat
Ideea e ca tre sa stea perfect drept si pe ceva tare ca sa arate greutatea exacta. da oricum eu am din ala digital si daca beau o cana cu apa sau manac un pic imi arata 100 de gr mai mult
si de aia ma cantaresc dimineatza dupa PIPI naked in acelasi loc mereu ca sa nu ma pacalesc singura.

Apropos de santiere si de casa, noi stam cu chirie si cu un var si acu cautam casa sa ne cumparam. Cred ca suntem inconstientzi ca dureaza vreo 2 luni pana rezolvam cu banca mutatu si alte chestii plus ca mai tre sa luam si mobile sa aranjam. O sa fiu cu burta la gura cu casa vraiste da macar sa am casa mea. Un pat pt noi, patutz la bebe si tot vom fi fericitzi.

lumea intr-adevar nesimtzita. Da io si mai si. Ma deschei la haina daca nu se vede bine burta si mi-o umflu. Si apoi daca chiar vreau sa stau jos si pe locurile speciale e vreo pustoaica o rog frumos sa imi faca loc. la Carrefour era o coada la casa de gravide de innebunei. M-am uitat la totzi de acolo si am tras o injuratura printre dinti. Toti erau cu ochii pe burta mea dar nu se miscau neam. Dupa ce m-au vazut ca injur si ma uit urat s-au dat la o parte. Mi-am umflat burta am bagat un zambet mare si m-am bagat in fatza. Lasa mei fetelor ca meritam si noi respect macar acu, nu?
Hai ca m-am intins. Eu scriu acu mai mult ca vreau si eu stelutza si trag tare sa fac 100 de mesaje.

Pupik.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ce rapide sunteti la scris, mama mia!
Pumpkin ms mult ca ai pus pozele in album. Si mie imi place aici in Londra ca sunt muzee si parcuri frumoase cat incape si abia astept sa fie caldutz de adevaratelea sa le iau pe toate la rand. Mai ales vreau sa mergem din nou la Kew Gardens (gradinile botanice) sunt superbe.
La noi dupa ceva zile caldutze cu grade mai multe de ieri iar s-a racit. Dim in jur de un grad si pe la pranz mai multisor in jur de 7-8 dar oricum e rece fatza de zilele trecute. E soare dar cu dinti.
Eu tot cu raceala, aseara am dormit tare rau din cauza nasului, mai mult m-am frasuit decat sa dorm.
Astept ziua de vineri sa merg odata la spital sa imi cunosc moasele. Si is curioasa maine cand merg la ginecologie ce mai zic aia de pb mea. Pariu ca imi da inca o crema sa incerc.
Dar si abia astept ziua de vineri ca Florin nu mai merge la servici pana pe 18. Yupii!!
Legat de cantar eu am unul electronic si normal nu trebuie sa il muti, trebuie sa te cantaresti in acelasi loc, dar am adus mobila si de atunci a trebuit sa il mut si nu cred ca mai merge klumea. Tre sa vad cum se reseteaza.

Va pupic fug sa fac un dush, ca m-am miscat mai greu din pat azi, sunt mai lenesa de la raceala asta. Mai intru mai incolo sa vad ce mai ziceti.

------------------------
21+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Pupici pt. fete
Sunt si eu pe listutza, dar din pacate timpul nu ma prea lasa sa scriu. Dar va citesc de la inceput. Sunteti minunate, ce mai

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Map, sorry, acum mi-am dat seama dupa ce aparut postarea Madalinei... am avut o revelatie si mi-am dat saema ca la ea voiam sa ma refer...la ea nu se vede ca ar fi gravida...m-am mai uitat o data la poze si la tine chiar se vede burtica...sorry

Eliza 21+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

iulenuca multam pentru raspuns...nu cred ca am scris bine ultimul medicament caci am incercta sa-l caut pe google si nu da nici un rezultat deci probabil nu descifrez eu bine ce scrie pe reteta
sper sa dau de un rezident de al lui sa-mi spuna parerea lui caci ma simt din ce in ce mai rua...vorbesc prin urechi si inghit ca pelicanul, nasul curge si nu se mai desfundaa ncicum, imi ard ochii...e frumos rau de tot
map nu-mi imaginam ca si acolo poate fi tot asa
anasia nu stiu ce sa mai zic de dr de familie...deja mi se pare o mare bataie de joc..la cati bani platesc asiguraria de sanatate si ptr ce? ca la ea oricum trebuie sa ma duc cu ceva in punguta ca altfel abia se uita la mine..mi-e greata de ei
cristina-ioana...ce te mai invidiez...vreau si io in parculettttt

bulinuta 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Neexperimentata fiind trimisei si eu mesajul neterminat.
Ziceam ca sunteti minunate.
Noi suntem bine. Se pare ca ingrosam randurile fetitelor.
Insa am si eu nedumerire. Cine imi explica si mie pe indelete cum e cu contractiile, ca de o saptamana am si eu niste dureri de burtik si nu stiu nici eu ce sunt astea.
Am tot citit eu ca ti se intareste burtik, dar sincera sa fiu nu sunt sigura de ce simt.
Si de o saptamana stau in ceata ca nu prea mi-e clar ce e cu mine. As suna doctora dar nu stiu nici ce sa ii spun. Sunt contractii sau nu.
Va pupik.
P.S. Pt. Pumpkin, data nasterii la mine e 19.11.1978

22+

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Bulinutza sa te faci bine ca sa ne vedem la intalneala !
Pumpkin si eu vreau pe 15 la intalnire !
Mai fetelor mie imi cedeaza lumea locul cred ca din cauza ca a facut bum burtica in ultimele 2 saptamani, dar cum zicea si Cristina in hipermarketurile astea la noi in tara nu se respecta casele prioritare, noroc cu sotii nostri care sunt mai rai . dar au grija de noi .
Am plecat si eu sa iau o gura de aer ca tare este cald si frumos. Aveti grija de voi!
toate gravidutele!

Ioana 23+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput