Mamici de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
iulenca spune:
Hello fetele.
Pumpkin trece-ma pe listutza la intalnirea de pe 15.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
cornelia_laura spune:
Fetelor, din pacate eu nu pot veni pe 15 la intalnire. Prietenii nostrii rup turta fetitei lor in acea zi si chiar nu putem sa le refuzam invitatia. Dar imi pare rau ca nu voi fi cu voi..data viitoare vin.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Babee, cred si eu ca ma intelegi. Si stiu ca Eduard nu are nici o vina, el este ca si pana acum doar ca eu am "pitici" pe creier. Din pacate nu as vrea sa-l dau la cresa din toamna din cauza imbolnavirilor dese care ar putea sa-l afecteze si pe cel nou-nascut. Cel putin asa m-a sfatuit pediatra. Ca altfel il dadeam la cresa macar cateva ore pe zi si nu mai era nevoie de bona. Dar sincer nu stiu daca ma pot descurca singura cu amandoi acasa...cu Eduard m-am descurcat fara mari probleme dar cu 2....
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
map spune:
'neata fetelor, am ajuns si eu la munca. Desi azi este o zi cu vreme tare mohorata sper sa fie mai linistita. Nu am nici un chef sa stau si sa vad mutrele celor din jur dar merg imediat si-mi iau de munca si ma inchid in birou si lucrez in liniste.
Va urez tuturor o zi cat mai usoara si sper sincer ca o sa am o zi calma, ca altfel imi dau demisia
Mai bine cu mai putini bani in buzunar decat bolnava de nervi.
pe toate pentru gandurile voastre bune.
20+ 
Monica
Babee spune:
Cornelia sa stii ca Phillip nu a prea racit la gradinita.Prima boala a avut-o la 1 an si o luna, a luat de la noi.Apoi la 1 an si 8 luni a mai avut ceva, dar nu grav, sa zicem in 9 luni de gradinita cam de 3 ori a racit, si la 2 ani si o saptamana a luat un rotavirus ce ne-a terminat pe toti nervos.
.Dar multumesc lui Dumnezeu ca din Februarie uite nu a mai patit nimic nimic si nici nu primeste medicamente pentru imunitate sau altceva.Trebuie sa reiau grila homeopata pt gatut ca ne mosteneste si atat.
Poate lua ceva de la gradi, sau nu.Dar cand e si bebe e mai dificil intr-adevar.
Map zi frumoasa si fara nervi![]()
-----------------------------
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)
Cristina_Ioana spune:
Buna de dimi!
Babee, ai fost mortala cu soacra-ta care iti zice AIA ![]()
![]()
![]()
Stau asa si ma gandesc,la cati baieti avem noi p-aici, oare cum vom fi ca soacre? ....tot poame-acre?
Asta e pt socrela ta cu dedicatie 
Cornelia, imi pare rau ca s-au strans asa toate si ai starea asta nasoala...banuiesc ca la starile pe care le are o gravida, e greu sa te mai ocupi si de bebele de acasa, care saracul nu are nici o vina..uffff
Chiar ma gandeam cu groaza cand o fi mom sa am nevoie de o bona, ca numai chestii naspa aud, nu mai poti avea incredere in nimeni, toata lumea isi vede interesul si atat...
Si eu bag Nospa si Scopantil la greu cand simt ca e groasa...sa ne dai vesti bune cand mergi la control, da?
Fetelor care vorbeati de ninsoare in Canada si vreme nasoala in Germania, Doamne ce bine va inteleg...as innebuni sa mai cada vreun fulg acum, ca tare ma influenteaza vremea in starea psihica...acum cu soarele si pasarelele cantand, parca mai calmez piticii ....
Sabana, unde esti?
Amabella, dormi?
De Huacin nu stie niminea nimicutza?
Cristina 26+
geliza spune:
Buna fetelor,
Mai dau si eu un semn
...psihic nu stau bine deloc...de unde imi propusesem sa ma mai domolesc cu mancatul...

a. constatat ca am luat 1 kg intr-o saptamana...imi vine sa urlu...cred ca cel mai bine ma obisnuiesc cu ideea si vad eu dupa ce o sa fac...desi sincer, 75 kg la nastere ma sperie (adica inca 10 fata de cat am acum) d-apai mai mult

Cornelia, imi pare tare rau pentru starea ta...legat de gradi/cresa sa stii ca eu pe Mara am imunizat-o cu Imunogrip si am dus-o la gradi cand avea 2 ani si 8 luni si nu mi-a racit decat asa, f usor...n-am tinut-o niciodata acasa pe motiv de boala....a, doar cand a avut impetigo, ca se considera ca-i contagios...acum eu zic ca ii poti da lui Eduard ceva gen oscilococcinum si poti incerca varianat cu cresa....nu e obligatoriu sa se imbolnaveasca acolo...cat despre bone...cu greu ai sa gasesti una care sa-ti fie pe plac...ca ce are una n-are alta si ba nu-i convine ei nu stiu ce, ba nu-ti place tie cum/ce face...iti spun din experienta...eu am ales gradinita dupa 1 an experiente cu bone...
Lucians, bine ai venit, sarcina usoara in continuare, bb sanatos si mancacios...
Eliza
20+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
letitzia spune:
Fetelor nu stiu ce se intampla (de fapt, banuiesc - hormonii) dar am luat-o razna rau. De vreo 2 saptamani imi sare tzandara din orice, ma supar repede, in fiecare seara am program de plans, nu imi mai convine nimic. Adineaori m-am certat (la telefon, ce-i drept) cu fratele meu care m-a scos din sarite cu o exprimare de genul "ce, nu a mai nascut lumea..". In fiecare seara ma enerveaza sotul meu (ca daca stau acasa, nu prea mai are cine altcineva) ca mi se pare ca nu imi da atentie cuvenita, ca nu ma asculta, ca nu vorbeste suficient cu bebe, si ma apuca un plans ...

. Nu va mai spun ca de cand v-am auzit pe voi cu santierul si camera lui bebe, vreau si eu , si nu avem de unde, ca avem apartament cu 2 camere, si tot asa... imi vine sa plang din orice 

. Cand or trece toata nebunia asta (ca eu sunt, de altfel constienta ca e o nebunie) ca cica exista si dupa nastere o "depresie postnatala" de care nu prea scapam
. Nici pe la inceputuri cand ma umflam cu hormoni (am tot facut tratament hormonal pentru sustinerea sarcinii) nu aveam starile astea. Ori am intrat in trim 3 si simt (in subconstient) ca se apropie clipa??
Fetelor care mai treceti prin stari asemanatoare va rog ridicati-mi moralul si spuneti-mi ca nu sunt singura care a luat-o pe aratura![]()

27+ 
Babee spune:
Geliza nu iti mai fa atatea griji de kilograme.Cum vin se duc ele, atata timp cat sunt pentru bebe
Cristina nu rade ca mie uneori nu-mi arde
.Am tot citit de plimbari la munte si m-a luat dorul de brasov![]()
Citeam aseara dar nu-mi mai amintesc cine ce zicea de camera lui bebe.Mie mi-au ramas multe de la Phillip, dar pentru ca ne mutam curand si trebuie sa decorez doua camere de bebe imi mai trebuiesc cateva numai.
La Phillip aveam deja de la 7 luni![]()
-mobilier complet(pat, dulap si masa de infasat)
-carut si scaunel de masina(la noi e vital pentru ca merg mult cu masina)
-cateva costumase
-body
-paturica nu prea groasa
-costumas de scos afara ca era iarna
-cateva bibe sa fie
-niste scutecele mici de pus sub fundulet(de la Fixies ) si cateva pentru alaptat
-pampersi si creme de baie, sampoane etc
-un balansoar care ne-a fost foarte bun si pe care il va folosi si bebelina
Si cam atat din cate-mi amintesc.![]()
-----------------------------
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)
geliza spune:
M-am uitat si eu la poze...Bulinutzo, elefant zici? dar de unde ...esti super...si radiezi asa un optimism
...si Iulia la fel...super...ca sa nu mai zic de Monica (map) care nici nu zici ca e gravida![]()
Eu ma gandesc cu groaza ca o sa vina caldura (35-40 grade) si noi o sa fim din ce in ce mai grele...si mai vreau sa merg si la mare....
...dar asta e...e pentru un scop nobil
Aseara am trait un sentiment ciudat...aveam o durere in partea dreapta, jos...cred ca ma durea un ovar...am luat un no-spa si nu mi-a cedat...mai tarziu intentionam sa-mi pun un Scopantil...si m-a vazut o matusha a sotului (fosta farmacista)...ea cica" pai ce nu poti sa suporti? ia mai indura si nu mai lua atatea..." imi venea sa-i zic vreo doua...eu, care eram convinsa ca sunt medicamente absolut inofensive in sarcina, chiar recomandate...primul gand a fost "ete si babele astea depasite, nu pot sa-si tina parerea pentru ele..."...si fiindca durerea mi-a persistat si mai spre seara tarziu, am mai luat un No-spa...si a cedat...chiar am citit la un subiect
...nu-mi mai aduc aminte unde (parca la Nasterea pe glob/Pacientele dr Tutunaru) ca rezidentul dr T (ca acesta nu e in tzara) a recomandat no-spa si scopantil si numai daca durerea/contractia nu cedeaza sa ne impacientam...sper ca v-am fost un pic de ajutor si nu v-am plicti povestindu-va![]()
Eliza
20+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)