Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, ploaia de dimineata s-a transformat in ninsoare !!! nu mai suport sa vad zapada

miti 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Felicitari fetelor care au aflat ce este bebe.
pumpkin, iulenca am fost la gimnastica astazi. A fost ok. In principiu exercitiile sunt de gimnastica aerobica, adaptate pentru gravide. Eu nu sunt prea mare fan gimnastica aerobica si ma asteptam la ceva mai multe exercitii pentru gravide dar in mare este ok. Raportul calitate - pret pe mine una ma satisface.
cornelia - laura, madacristina, huacin ce mai faceti, cum va mai simtiti?

Mitza 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic fetelor,

am ajuns si eu acasa de ceva timp dar asa de plin a fost metroul am venit intr-un picior. Nu stiu ce naiba au avut niste intarzieri asa mari si era lumea buluc, cumplit. Abia mi-am pus burtica la adapost sa n-o loveasca careva. Asta dupa toti dracii de la munca Azi nu stiu ce naiba de zi este ca vad ca si sotul meu abia ce m-a sunat ca a plecat de la munca, de mult nu a mai stat si el asa de mult. Poate-i ceva in aer, le face rau sefilor

Eu inca nu m-am calmat dar incerc sa ma gandesc la ceva frumos, la bebe adica. Saracutul azi trebuie sa-l fi stresat foarte tare, ce cap si pe mine. Dar uneori te lasa nervii cand vezi aratia cretini care nu-si vad de ale lor.

Cristina_Ioana, Miti sper ca voua deja v-au trecut nervii, stresam copii astia. Eu am luat acum ceva magneziu ca iar se facuse burtica tare, de la draci cred. Miti si la noi se anunta temperaturi sun 0°C si ca o sa dea si ceva ninsoare spun astia. Nu vreau sa vad ninsoare, atunci chiar ma indispun de tot

O seara buna si vise placute. Eu de cateva nopti ma tot perpelesc de pe-o parte pe alta si ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.

20+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Gabi(13.08.1973)-23.07.2006.Dr.Tutunaru-Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La morfo a fost bine, si mie mi se pare cam micuta bebelina, dar e lungana ca doar are cu cine semana, si cred ca trebuie sa ma mai linistesc cu stresul ca uneori imi fac griji aiurea.

Bebelina din burtica

-----------------------------

Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna dimineata fetelor.
Eu nu am somn in dimineata asta, asa ca am intrat sa casc ochii pe aici.
Am fost aseara la dr. si am facut o ecografie si s-ar parea (cel putin pana la ecografia morfologica) ca ingrosam si noi randurile baietilor .

Sa aveti o zi buna!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Babee ma bucur ca bebelina e bine.
Map ce zi aiurea ai avut! sa treaca!
Sanziana felicitari pentru baietel Ce matinala esti! Nu ai somn?
Mada_mxm nici eu nu sunt multumita de doctorii de aici,nici de sistemul sanitar ,eu nu lucrez dar sunt trecuta pe asigurarea sotului,platesc 10 %,la fiecare control care consta in eco,masurat tensiune,greutate,analiza urina platesc in jur de 100 EUR ,bineinteles ca analizele la sange sunt si ele super scumpe;ma intreb cat ar costa fara asigurare?
Sa nu mai vorbesc de operatia cezariana si costurile internarii in spital Mai au si regula de MINIM 10 zile.
Dar intr-adevar conditiile sunt super,asistentele super dragutze.
La noi ploua azi,e tare urat,asta dupa cateva zile foarte insorite si foarte calduroase.
Aseara pe la 9 chiar nu mi-a fost frig in tricou;am tras o fuga tot familionul la cofetarie ca mi s-a facut mie pofta de cola si prajituri
Am vizitat-o si pe soacra-mea ca socrul a fost plecat in excursie si ea nu se prea poate descurca fara el asa ca am fost sa vedem daca are nevoie de ceva.
Aaaaa stiti cum imi spune mie soacra fiindca numele e greu de pronuntat? Christmas (ma cheama si Cristina, Stefania ar fi fost chiar imposibil de pronuntat)

Stefania 22 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragelor!
Eu stau foarte prost zilele astea la capitolul NERVI. Asta desi pana acum am fost destul de calma. Pur si simplu ma scot toate din sarite si din pacate nu mai am nici cu Eduard rabdarea necesara. Bona nu am gasit inca(adica care sa corespunda ca cerinte/salariu/varsta) asa ca tot singurica cu el sunt.
Bag tare No-spa si Scopantil, doar asa pot avea o "viata normala". Altfel trebuie sa stau mai mult intinsa ceea ce e imposibil deocamdata. Maine vreau sa merg la doctor la control si sunt tare curioasa de starea colului.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 23+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Lucians, bine ai venit in listutza ! Sa ai un bebe sanatos si mancacios si sarcina usoara in continuare ! E sau ?
Sanziana felicitari pentru !
Mada_mxm, ti-am pus pozele in album. Taaaare frumos la British Museum, am fost si eu ianuarie 2005. Parca mi-e dor de London, am doua prietene foarte bune acolo.
Muuh, fain ca iti place la gimnastica. Spune-mi si mie te rog (pe private sau mail ca sa nu facem reclama) care sunt preturile si programul. Sau le gasesc pe site ?

Cine se inscrie pe listutza pentru intalnire pe 15 aprilie ???

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata burtici

Cornelia eu cred ca te inteleg cel mai bine si nu numai eu cred.Si eu imi fac griji, si de aici sunt nervoasa, uneori ma irita orice activitate a copilului, dar daca stau si ma gandesc n-are nici o vina.Tot copil e si cred ca uneori am pretentii prea mari.
Noi bona nu avem si nici nu mai iau, am avut 3 experiente neplacute chiar si m-am lecuit.Am noroc ca Phillip merge la gradinita 4 ore dimineata, si mai am timp de mine, de casa si e ceva.Ma gandeam Iunie si Iulie sa il dau la program lung dar mi-e ca se da peste cap cu programul.El doarme la pranz, are masa fixa la 12, la gradinita pranzul este la 11-11:30, si cine vrea doarme, cine nu nu.Si cum il stiu eu pe al meu se da cu joaca si "uita" sa mai nani.Asa ca vom vedea.
Daca nu ar fi mica "problema" cand nasc ca nu are cine sta cu Phillip, n-ar veni mama, ca sincer imi e bine singura .Dar.....se rezolva ele toate.

MamluiDavid macar tie iti zice cumva..mie-mi zice Aia..asa ca..Sistemele medicale sunt diferite, eu am noroc cel putin.

Map a avut ieri o zi infernala, eu aveam noroc ca nu era un asa colectiv la munca ca as fi luat-o si eu..aiurea

Eu am de calcat dar ar trebui sa ma impinga cineva sa-mi fac curaj

-----------------------------

Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput