Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Bulinuta,

MAma draga eu cu bb am fost la inot la Micii Campioni in prima faza,dar dupa doua luni am renuntat ca era cam piperata sedinta (25 euro)!Pe urma am mers la Active Center la Vania!

Ea face si acum cursuri cred si petnru gravidute!Avantajul e ca lucrezi tu cu bb!

Eu nu merg pentru ca imi doresc tare mult sa merg io sunzurica!

O s ava trimitem si noi poze cu Ilinca din burtica ,dar deocamdata tr sa gasim un aparta mai mare in care sa incapem!

Si noi pupcim burtici si mamici!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Pumpkin ti-am trimis niste poze pt album. Daca sunt prea multe le pui tu pe care crezi de cuviinta. Ms mult!

------------------------
21+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bulinuta27 si eu ajung la dr. Tutunaru pe 21 aprilie la ora 18.30. Poate ne intilnim .

In rest ... il simt pe BB ca misca cam rar... si sint cam ingrijorata...uff ce o mai fi...

22+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mada_max DIN PACATE asistenta nu raspunde.....o sa ma interesez la farmacie cand ies din casa ca abia am intrat
strepsils se pare ca poti lua NUMAI daca ai fara anestezic. multe farmaciste mi-au spus sa eviti sa iei de orice fel, iar una a zis ca daca e de miere si lamai nu e nici problema. toate au zis sa incerci pe cale naturista. nici produse homeopate nu iti dau la farmacie???
o sa te anunt de amoxicilina daca aflu. te pup si sanatate multa
gravidutzele noastre nu mai au nici un alt sfat?

pumpkin nu este nici o problema

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Fetelor dar ce lupte se dau cu kilele. Din cauza voastra m-am cantarit....7 kile de la inceput. Intr-o saptamana am pus 2 kile Sunt un pic disperata, dar sotu a zis ca arat bine inca sunt in grafic. M-am latit in solduri nu f mult dar nici asa putin de tot sa nu se vada Offffff, si eu zic ca am pofta de mancare de la vitamine si magne B6 dar daca nu mananc ametesc si direct la frigider ma duc. Si ma plimb fetelor in fiecare zi. Asta este. Vorba unei fete deja trebuie sa ne gandim la curele de slabire.
Cristina si eu am contractii seara si nici eu nu stiu cat se scurteaza colul, dar iti pot spune mai multe cand ma duc la eco adica martea viitoare!

Ioana 23+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

sorry eu nu stiu ce am zis de te-am bagat in ceata. eu iau bio-marin + si magne b6.... dar mie Dr T de ce nu mi-a dat materna??? o fi uitat? ca am fost aseara la el si i-am pus la intrebari de cred ca a uitat daca trebuia sa imi dea.
tie la cate saptamani ti-a reomandat materna?

ref la contractii u habar nu am - decat ca trebuie sa te odihnesti, si sa stai lungita nu in fundulet

23+

Mergi la inceput

mesajul de mai sus ii este adresat cristinei_ioana

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Adelapop ms mult de tot. Homeopate nu stiu daca imi dau, am sa ma duc sa intreb daca au ceva. Ms mult de sugestie. Anyway raman datoare!

------------------------
21+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

eu am luat 6.5 kg in 22 sapt...e binisor...

si eu sunt un pachet de draci, am aplicat aici sa stau mai repede acasa inca de acum 2 sapt, iar o porcarie de hartie a stat la 2 secretare pe masa cate o saptamana la fiecare...niste idioate, a trebuit sa dau cate 5 telefoane pe zi ( jur ) si ele too o faceau pe nevinovatele...niste putori lenese, una din ele stiu sigur ca e o mare lenesa pt ca e secretara doctorului meu, si de cate ori merg la consult stau cel putin 3 ore si sta ca o vaca si abia misca 3-4 hartii de colo-colo...si eu in timpul asta stau fara bani ca firma nu ma plateste daca sunt in concediu medical...asta e a 3-a saptamana...in mod sigur mai am inca vreo 2 saptamani de asteptat decizia de la guvern...nici macar nu sunt sigura ca o sa fie acceptata...

in fine, azi imi vine sotul acasica si sunt f fericita...ieri am gatit si prima ciorba de burta din viata mea...si am gustat si a iesit tare buna...

monicutzabb trimite sotu' sa-ti ia lamai si miere pt ceai, si fructe kiwi, portocale si grefuri la greu, sa stii ca ajuta f mult, stii ca eu am fost cu bronsita, dar pe langa medicamente am bagat citrice multe-multe si au ajutat. si ai grija sa fie umidificata camera, pune niste vase cu apa pe calorifere, ca altfel o sa te doara si gatul ca se usuca...sa te faci bine, da ?

pup toate fetele frumoase ( adica pe toate ),
miti 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ioana, ma duc si eu la control si eco peste 2 sapt, dar o sa stau cu stresul pana atunci
Adelutzo, esti mortala
Pai stau mai cuminte, dar nu pot sa stau toata ziua in pat ca o sa creasca bureti pe mine
Dr.T nu mi-a dat Materna nici mie, ci Lemnete, ca eu merg la 2 medici, nu mai am incredere doar in unul singur...dar dr T a zis ca e ok si ca pot lua si BioMarin pe langa...capishi?

Cristina 26+

Mergi la inceput