Mamici de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Letitzia tu citeste ce a scris si Cornelia, si eu si multe alte fete.
Ai o scuza:esti putin insarcinata si o iau hormonii la tropa tropa.
Eu plang din orice dar ma calmez repede .Pune mana si citeste, uita-te la filme, plimba-te(oai ce dor imi e de Tampa) si vor trece starile astea

-----------------------------

Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mi-am facut curaj, calc repede si apoi iau copilul de la gradinita.
Zi frumoasa burtici

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Babee, na ca Doamne-Doamne m-a pedepsit ca am ras, ca mi l-a trimis pe socra-miu pe cap... a stat pe capul meu vreo juma'de ora, suficient cat sa ma apuce nervii de la cate tampenii debiteaza
E mistoc ca ai chestii ramase de la Phillip...si eu mi-am cam facut stocu', de s-ar termina si santierul odata...camera lui bb e gata, tare draguta a iesit
Letitia iubita, tu bocesti ca vrei santier, eu bocesc ca nu se mai termina este oribil, dezastru mare si in fiecare seara fac si io aceleasi dude cu sotul, mai bag o repriza de plans cand mi se pare mie ca nu imi acorda suficienta atentie... suntem belea , ce sa mai ...am noroc ca el saracu'nu se uita in gura mea si ma ia ca atare, ca daca ar mai lua si el foc ce ar iesi...

Cristina 26+

Mergi la inceput

Eliza, eu am renuntat sa ma mai cantaresc asa de des, ca sa nu dau in depresie
Ba mai mult, ca sa vezi pana unde merge paranoia, mi s-a nazarit mie ca respectabilul cantar imi arata altceva in fct de locul unde ma cantaresc...adica de locul unde este el pus...si ca difera cu 2-3 kile...
Cred ca o sa fim ca niste orci la vara...
Daaaaaaaaar, asta esteeeeee bebeii sa fie bine

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Fetele ia ziceti-mi si mie ce pasta de dintzi foloseatzi voi pt sangerarea gingiilor ca am o prietena cu problema asta.

Tnks.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aaaa, Cristina Ioana cintarul meu de cind il am arata intr-un colt un nr. de kg si in alt colt alt nr. de kg. Sau am eu la cap !!!
Trebuie sa gasesc coltul in care ma arata cu cele mai putine kg.. De la gravideala mi se trage

22+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Iulia, eu vreau sa-mi cumpar Sensodyne ca ne-a spus Kehleyr ca-i bun

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Iulia, eu vreau sa-mi cumpar Sensodyne ca ne-a spus Kehleyr ca-i bun

Ajuta un pic, dar nu rezolva complet problema. Am seri in care nu imi sangereaza deloc si seri cand tot curge cate un pic... Probabil depinde si de alti factori. Mai zicea cineva si de Paradontox sau cam asa ceva.

Stomatologul mi-a recomandat sa folosesc si apa de gura seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sensodyne foloseam si eu inainte si tot imi sangerau, iar stomatologul mi-a recomandat Parodontax plus apa de gura...si in plus ieri mi-a recomnadat si spalaturi cu ceai de musetel, racit, clatit gura...si nu inghitit...ca sa nu scriu exact ca suna urat

Eliza 21+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Madyn, ma simt muuult mai bineeeee
Asa ma gandeam si io, sa caut un loc in casa unde arata cat vreau io...
Suntem de groazaaaaa!!!!

Cristina 26+

Mergi la inceput