Mamici de sept-oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Andra2005 eu nu-l las sa mai doarma in carucior ci numai acasa....si cand il apuca somnul la plimbare ii dau drumul pe jos si-i trece
!
Mexxa
si sa-ti treaca starile astea nasoale....uite a venit primavara!Avem de ce ne bucura(nu mai zic de bebicii din burtici...
)!Asa ca nu te mai gandi la lucruri rele, urate ca nu e vreme de ele!Trebuie sa fim bucuroase, sa fie la fel si bebicii din burticile noastre!
Katia eu ma simt taaaaare bine cu 2 baietoi in casa(goanga si tata-sau
).....astept sa mai creasca gombotul sa ma simt si rasfatata
!Ca deocamdata eu ii rasfat pe ei
!
Am pus niste poze cu porcusorul de fiu-meu care a cazut ieri in ditamai balta din fata blocului....in albumul din Yahoo!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
katia spune:
Pufy, ce sadica esti :) i-ai ridicat saracului copil gecuta sa se vada ca e ud :) In alta ordine de idei....superbe poze; tu umbli cu aparatul foto dupa tine?
Mie mi-e in continuare rau. Astept sa ajunga sef'meu de la aeroport si sa-i zic ca eu capitulez pe ziua de azi.
Sper sa-mi fie mai bine maine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Cricor spune:
Anne, da am remarcat ca medicii se irita usor. Eu i-am spus medicului ca vreau sa merg la doua ecografii la 19 saptamani si pe una s-o platesc eu, si s-a uitat la mine usor mirat si mi-a zis ca o sa discutam despre asta cand vine vremea. Iaca vremea a venit, sa vad ce-mi spune marti cand merg la control. Cat despre ideea sa mergi direct la amniocenteza… e o metoda invaziva, cu risc, mai firesc mi s-ar parea sa faci un al doilea test daca se poate. Aici sistemul e de stat, nu poti merge nicaieri sa spui “vreau analiza x”, trebuie sa te trimita un doctor neaparat, iar uneori e foarte greu (aproape de imposibil) sa-l convingi pe doctor ca tu vrei si altceva decat iti propune el. Mie mi-a spus medicul meu ca gravidele sunt in 3 categorii: 1.cele care il asculta pe doctor, au incredere ca el stie cel mai bine, nu pun multe intrebari, 2.cele care pun mii de intrebari, citesc pe internet, dar in final sunt convinse ca doctorul stie cel mai bine, si 3. gravidele paranoice care n-au liniste pana nu citesc in 1000 de locuri, pun intrebari si tot timpul au impresia ca ceva nu-i OK. Eu faceam parte din categoria 3, bineinteles.
Adriana mica, nu esti singura care n-a spus la nimeni, dintre cunoscuti nu stie decat seful si o prietena, iar ea a aflat ca m-a prins intr-o zi proasta cand boceam si atat m-a descusut…nici mama nu stie si sta cu mine in casa. Ma gandesc sa spun dupa ecografia de pe 24 (sapt. 19), desi probabil pana atunci o sa inceapa sa se vada.
Lexi si Ale, eu nu mi-am dat cu arerea despre sangerari ca nu stiu nimic. Am o prietena care a avut placenta previa si ea a sangerat continuu, a avut o sarcina foarte grea, dar la voi inteleg ca nu-i asta, nu-I asa? Multa sanatate si pana la urma e bine ca bebeul e bine si creste.
Stiti ceva de Inni, parca ea zicea ca avea placenta jos inserata.
Martha felicitari pentru baietel. Ce de baietei in grup… poate o sa sa am eu fetita, desi nu stiu de ce, dar cred ca tot baiat o sa fie. Eu inca nu m-am hotarat daca sa intreb sau nu de sexul copilului.
Eu acum am o noua grija, ii caut gradinita lu’ fi-miu,un cosmar, nu gasesc nimic nicaieri (relativ aproape de casa), toate sunt pline, nu stiu ce-o sa fac. Se face 9, ma duc sa mai sun, poate am noroc azi.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
pufymic spune:
Cricor bafta la gasit gradinita!
Katia pai i-am ridicat geaca sa se vada ce leoarca a fost ca doar sunt poze pentru posteritate
(a se citi cand creste mare sa vada ce "cuminte" a fost....)!Si nu umblu cu aparatul dupa mine, ci il tin doar la indemana
....
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
floricika spune:
Ale, pe doctorita o cheama Steriu Mihaela.
Anangel, imi pare rau ca treci prin asta, abia astept sa te duci la control si sa vii sa ne spui ca totul e bine.
Fetelor, mie mi-a dat dr acordul lui pt a merge la aerobic pt gravidute, cine zicea ca mai vrea sa mearga?
Floricika
17+ cu 
Poze
pufymic spune:
Fetelor pe unde sunteti???
Raluca ce vesti ne aduci de la eco?
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
anangel_lexi spune:
Ralucutza, neaparat sa-mi spui cum a fost la doctor si ce ti-a spus 
Fetelor, gata m-am hotarat. Daca si maine dimineata mai sangerez, stau frumos acasa in pat!!! Asta e!
Floricika, ce te invidiez...Vreau si eu la gimnastica pt. gravidute
E drept, eu ma hotarasem pentru Giulesti. Da' parca vad ca o sa mai am de asteptat pana sa ajung acolo...
Aaa, am uitat sa va spun: mi-am luat si eu tricou de la reclama mascata (nah, ca nu ma lasa sa scriu site-ul. E ala de unde si-a luat si nicolstoy, parca). Foarte simpatic, e ala cu cangur, pe visiniu. Abia astept sa il iau la purtare si-mi place si materialul mult de tot. Sper sa mai bage ceva produse ca vreau sa-mi mai comand!
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
_Ralu_ spune:
feteloooooor, sunt tare fericita! l-am vazut p bb si tare bine! mi-a zis dr ca e f bine din toate pctele de vedere! si ca masuratori, si placenta e f bine pozitionata, colul e perfect, in sfarsit, ca ma prezint f bine! sunt asa de fericitaaa...nu se vedea sexul, dar nici nu mai conteaza...statea pe spate si dormea. l-a zgandarit un pic si a dat din manute...
in alta ordine de idei, lexi, am fost super incantata de dr! dulce si mamoasa, si radea tot timpul de mine cand ii zicea ca nu stiu nimic, masuratori. mi-a zis ca daca era ceva in neregula mi s-ar fi spus, ca doctorii sunt invatati sa-si faca meseria, nu sa arate ca la spectacol, dar ca ea intelege ca suntem nerabdatori sa vedem toate detaliile...
acuma stau in dubiu, asa as merge la ea in continuare, ca tare mi-a placut! nu credeam ca mai exista si astfel de dr! imi pierdusem speranta.
zic ca stau in dubiu, pt ca a vazut pe o reteta ca med meu e suciu, si mi-a zis ca e un medic excelent si ca imi recomanda cu toata inima sa am incredere in el, ca e un medic fff bun! eu sunt perfect constienta ca acest dr e nemaipomenit, tot timpul am zis asta, dar, dr asta m-a cucerit din prima! oricum in mai merg la suciu si dupa aia oi mai vedea! parca pt nastere as opta pt dr vasiliu...parca zic ca ar fi mai apropiata...nu stiu, sunt in ceata total...si fericita!
haideti c-am aberat destul...
va pup, si va multumesc fetelor care si-au facut griji pt mine!
raluca
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
anangel_lexi spune:
Ralukutza, ma bucur mult ca bebe e bine chiar daca nu s-a vazut ce e. Lasa ca o sai timp sa aflii si sexul, important e ca e bine. Si ma bucur ca ti-a placut doctorita. Stiam eu ca nu te dau pe maini rele
Si nu-ti face probleme, mai ai timp vreo5 luni sa te gandesti cu ce medic sa nasti...acu' poate va conta si locatia pentru tine: Municipalul sau Polizu. Oricum, cum ziceam, ai timp sa te mai gandesti, nu?
Pupicei!
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
acai24 spune:
Buna la
ute!!!!
Floricika cum ti-am mai zis eu am facut eco la 12 saptamani la Clinica Diagnosis si am fost super incantata; a durat totul cam 45 de minute, doctorita super de treaba, ne explica incontinuu, iar pozele si filmuletele ni le-a dat pe CD( ce-i drept CD adus de noi, dar eram pregatiti pt ca imi spusese doctorita mea).Pe doctorita o cheama Claudia Teodorescu si daca vrei iti dau si nr de acolo de la clinica...super..noi am fost foarte incantati.....
Noi suntem bine de abia astept sa-l simt pe
...dar vad ca se lasa asteptat....
va
si astept vesti bune.....
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
16+
PS:Pufymic trece si la mine ca s-ar putea sa fie un EL...confirmarea 100% in mai cand merg la eco de 22 sapt...